Heti asztrológiai előrejelzés: Október 11-18…

Kos: Ebben az időszakban a barátaink és a rokonaink fognak előtérbe kerülni. Próbáljunk minél több időt eltölteni szeretteinkkel mert ez kifejezetten jót fog tenni nekünk. Természetesen itt nem az a cél, hogy jól leszívjuk, le energia vámpírozzuk a környezetünket, de  bátran töltődjünk belőlük, csak figyeljünk oda arra is, hogy mi is töltsük őket. Egy ősi indiai mondás szerint akkor lesz nyugodt a lelkiismeretünk, ha egy picit mindig többet teszünk mindenbe az elvártnál.

Bika: A munkánk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk, az ambícióink fogják most kitölteni ezt a hetet. Tehát minden, ami valójában a külvilági életünkben zajlik, de valahogy mégis definiálják a személyiségünket. Mindemellett most az is nagy hangot fog kapni, hogy mi magunk mit vagyunk hajlandóak feláldozni, miről vagyunk képesek lemondani annak érdekében, hogy a fent említett területeken előrelépéseket tudjunk megtenni.

Ikrek: A befejezések és a lezárások fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. De mindez egy kellemes módszertan keretében. Nem keserűség és fájdalom fogja azt a képességünket tüzelni, hogy letudjunk zárni bizonyos dolgokat, hanem a már beérett elhatározás. Amikor már mi magunk is túlléptünk a dolgon, és a lezárás, befejezés már a természetes folyamat következő lépése, sőt a már az elkerülhetetlen következő lépése.

Rák: A lelkünk és a spirituális énünk fog szembe kerülni a munkánk és pénzkeresetünk területeivel. És itt nem feltétlen egy feszült leütközésre kell számítanunk, de arra igen, hogy a belsőnk azt fogja követelni, hogy mindaz, amit csinálunk a megélhetésünk végett, valamelyest tükrözze azt a világképet, azt az értékrendet, amit mi magunk is képviselünk. És nem a bűntudat vagy valami más negatív érzelem miatt, hanem inkább az érettségünk miatt.

Oroszlán: Az együtt működéseink fognak terítékre kerülni. Mind munka, mind privát életben és főképpen úgy, hogy a belsőnk és az értékrendünk kerül előtérbe. Például oly módon, hogy kivel vagyunk képesek együttműködni és kivel nem. És mindez abszolút az értékeinken alapulva. Az is meghatározó lesz ezen a héten, hogy mi magunk miről vagyunk képesek lemondani, hogy olyan emberekkel tudjunk együttműködni, akikkel azonosulni tudunk.

Szűz: Ezen a héten a belső indíttatásunk egyértelműen az lesz, hogy másokon segítsünk, másokat akár kiszolgáljunk. És ez nem egy lemegyünk kutyába érzetből fog fakadni, hanem pozitív lelki megindulásból, mint pl. hálaérzet azért, amink van és az ebből fakadó érzete annak, hogy milyen jó is megosztani másokkal javakat, örömöt. Próbáljunk minél többet ebből a jó hozzáállásból  a partnereinkre sugározni!

Mérleg: Ezen a héten a belső indíttatásunk az lesz, hogy mindent racionálisan és rendszer szemléletben elemezzünk. Sőt az is, hogy a frissen felfedezéseket meg is osszuk a környezetünkkel. Persze azért figyeljünk oda, hogy a gyermekeink, partnereink, szomszédaink még nem biztos, hogy ugyanúgy látják a dolgokat, mint mi, de ha nem nyomjuk túl, akkor valószínűleg a közönségünk is hálás lesz a friss felfedezésekért.

Skorpió: Az otthonunk és a közvetlen családunk fog előtérbe kerülni ezen a héten és az, hogy új rendszereket tudjunk felépíteni. Tehát ez a hét most nemcsak arra lesz kiváló, hogy a szeretteinkkel együtt mondjuk rendet rakjuk a padlást, de arra is, hogy felépítsünk egy olyan rendszert, amikor is rendszeresen együtt neki ugrunk az otthonunk különböző részeinek. Vagy akár arra is jó lesz ez az időszak, hogy új szokásokat építsünk be család életébe más területeken is.

Nyilas: Csinálni és tanulni, ez lesz a fő mottó ebben a szakaszban. És lehet, hogy most kicsit nehezebb lesz rábírni magunkat a kezdésre, de ha már beindulnak az események, és elkap minket a gépszíj, akkor már zökkenő mentesen és nagyon jól fog menni minden. Amit csinálunk arról tanuljunk is, és amit tanulunk azt csináljuk is, hogy ne maradjon meg a frissen tanultak a csupán elméleti tudás szintjén.

Bak: Kommunikatív hétnek nézünk elébe, amikor is az információ csere minden válfaja igen erősen tud működni nálunk. Most jó időnk lesz a beszédre, a tanácsadásra, mindezt egy az egy felhozatalban, vagy akár előadások keretében, de maga az írott kommunikáció is sikeresebben fog működni mint úgy nagy általában. Arra viszont figyeljünk oda, hogy milyen stílus elemeket használunk, hogy nehogy elcsúszunk a külsőségeken.

Vízöntő: Az énünk, a közvetlen környezetünk és az otthonunk fog előtérbe kerülni, az otthonunk és az abból fakadó belső nyugalmunk, különös képen. Szóval itt az idő olyan változtatásokat megejteni, vagy olyan újításokat beiktatni, ami kifejezetten az otthonunk harmonikusságát célozza meg. Hiszen az otthon egyértelműen a biztonság és a töltődés elemeit kell, hogy magában hordozza és a visszavonulásra alkalmas helyszínünk biztonságát.

Halak: Az énünk, és a minket boldoggá tévő személyek és aktivitások fognak előtérbe kerülni, de mindez egy kicsit az elvonulás jegyében. Próbáljunk most visszafogottabban és halkan megélni ezt  hetet, ami így ideális lesz arra, hogy visszatudjunk töltődni, az utóbbi időszak rohanásai után. Valamint ez az időszak arra is kiváló lesz, hogy meditáljunk, vagy arra, hogy kezdjünk el meditációt tanulni!

Ezen a héten az Október 13-ra eső Telihold lesz a fő momentum. Erre a napra esik Indiában a Szerencse Istennője születésnapja, amikor is akár materiális áldásokért is folyamodhatunk. Valamint ezen a héten kezdődik el egy olyan hónap is Indiában, amikor minden este gyertyát gyújtanak az emberek felajánlásként.

Ebben az időszakban a két végletünkre kell vigyázzunk. A bokáinkra és a lábacskáinkra, valamint a fejünkre és az arcunkra. Tehát ezen a héten a fogorvos ugyanúgy ki van lőve, mint a pedikűrös, és ugyanúgy érzékenyebb lehet a bokánk a rándulásokra, mint pl. a fejbőrünk mondjuk a hidegre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük