Heti asztrológiai előrejelzés: Október 18-25…

Kos: Ez az időszak kiváló lesz dolgok megvalósítására! És a klasszikus módszertannal. Eleinte beszélgetünk róla, majd elkezdjük konkrétan letárgyalni a dolgokat, hogy rálássunk, hogy mi mivel jár. Majd megtörténik a konkrét elhatározás, racionálisan végig gondoljuk az egész folyamat lépéseit, megszőjük a terveket és a végén kivitelezzük a projektet. Bármibe is kezdünk, ha követjük ezeket a lépéseket ezen a héten sikerre fogjuk vinni az elképzeléseinket.

Bika: Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk és a gyermekeink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Szóval próbáljunk minél több időt eltölteni a gyermekeinkkel lehetőleg az otthonunk keretein belül és sokat dolgozva a családi légkörünkön. Ez lehet beszélgetős, szívmelengetős program is, vagy maradhatunk abszolúte a fizikai síkon és rendezgethetjük az otthonunkat. Ez jó program azoknak is, akik még nem, vagy már nem élnek a gyermekeikkel.

Ikrek: Ezen a héten többet kell foglalkoznunk a lelki békénkkel, lelki nyugalmunkkal. Az biztosan segít majd, ha megpróbálunk egy kicsit lelassulni, és elvonulni a hangos, zűrzavaros közélettől. Próbáljuk magunkat körülvenni szeretteinkkel, akiknek nem feltétlen kell bizonygatnunk, hogy jól vagyunk és nem vagyunk depressziósak, mert értik, hogy éppen csak egy kicsit erőt gyűjtünk, töltődünk, regenerálódunk.

Rák: Kommunikatív hetünk lesz, és nem csak abból a szempontból, hogy most közlékenyebbek leszünk, vagy nagyobb igényünk lenne a dumcsizásra, hanem úgy, hogy most képesek leszünk felvállalni kicsit nehezebb témaköröket, kínosabb területeket is. De ezek áttárgyalása szükséges lesz ahhoz, hogy mi magunk kiegyensúlyozottabbak legyünk és arra tudjunk fókuszálni, amire kell ebben az időszakban.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk fog nagyon előtérbe kerülni, mert nagyon sok szálon fognak megvalósulni a történések. Elengedhetetlen része lesz ennek az időszaknak az, hogy minél többet kommunikáljunk, hogy összetudjuk fogni a különféle területeken zajló történéseket. És ez nem úgy fog megtörténni, hogy ’baj van és nagyon felgyorsultak az események’, nem ennek az időszaknak, most ilyen lesz a hangulata.

Szűz: Ezen a héten arra fog törekedni a szervezetünk, hogy megtalálja az egyensúly állapotot a külvilág és a belsőnk között. Munka és magánélet között, materiális ambíciók és lelki nyugalom között, pénzkereset és igények/vágyak között. Ehhez meg lesz az a beállítottság is, hogy ugyanolyan intenzitással fog működni a racionális és az érzelmi intelligenciánk is, és így azért könnyebb lesz megteremteni az egyensúlyt.

Mérleg: Mély spirituális és lelki dolgok fognak minket foglalkoztatni ebben az időszakban. Valamelyest persze az elmúlás és a halál is előtérbe fog kerülni, de nem egy parás, depressziós módon, hanem inkább az élet természetes ütemeként és folyamataként fog minket egy kicsit megragadni. És persze az a spirituális elképzelés is, hogy a halál csak egy fázis, a lelkünk él tovább, legfeljebb hozzá kell szokni új körülményekhez, új élethez, új családhoz, stb.

Skorpió: A választott szeretteink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. A partnereink és a barátaink. Akiket azért tartunk magunkhoz lehetőleg jó közel, mert mi így döntöttünk, így választottunk. Sőt most olyan lehetőségek is fognak nyílni, hogy megpróbáljuk összekötni együttműködéseinket a professzionális életünkben, akár közös vállalkozás formájában, vagy némi egymást segítő, besegítő munkakörben.

Nyilas: Ezen a héten meg lesz az a belső erőnk, hogy befejezzünk dolgokat. Olyan dolgokat amelyeket már egy ideje halogatunk, kerülünk, azokat a kellemetlen feladatokat, amelyek vagy személyes okok miatt nehézkesek, vagy szimplán túl macerásak vagy nehézkesek. És ez érvényes lesz azokra az új, de egyben nehezebb dolgokra is, amibe még bele se kezdtünk, de muszáj lenne megcsinálni mert része valaminek!

Bak: Ebben az időszakban sokkal intenzívebben fog működni a szociális érzékünk. És most mások segítése és/vagy a partnereink igényeinek figyelembe vétele nem kötelességből vagy esetleg bűntudatból fog fakadni. Hanem ez az érzés minket is boldoggá fog tenni. Szóval segítsünk másokon, vagy éppen próbáljuk egy kicsit kényeztetni a partnereinket, legyenek ők a privát vagy épp a professzionális életünkben szereplők.

Vízöntő: A tanulásé és a gyakorlásé lesz a fő szerep ezen a héten, de úgy, hogy meglesznek hozzá a partnerek is akikkel együtt tudjuk csinálni, vagy akitől meg is tanulhatjuk mindazt, amit szeretnénk. Természetesen lesznek nehézségek a dolgok megtanulásában és kivitelezésében, de a felbukkanó partnerek itt is jó szolgálatot fognak tenni, mert majd átsegítenek bennünket a nehezebb szakaszokon!

Halak: Nagyon aktív hetünk lesz, mind a lendületet tekintve, mind pedig az intenzitást nézve. De ne gondoljunk arra, hogy ez egy fékevesztett rohanás lesz az egész hétre, mert a rendszeresség is része lesz a tevékenységek elvégzésének, de arra fel kell készülnünk, hogy nagyon intenzív hetünk lesz és szinte semmi más nem fog beleférni ebben az időszakban, se magánélet, se szórakozás csak a munka, munka, munka.

Ezen a héten Október 20.-ára esik egy különleges asztrológiai állás, ami egy hihetetlen hatással bír az egészségünkre. Szóval azon a napon mindenképpen tegyünk az egészségünkért.

Ezen a héten az arcunktól le egészen a csípőnkig a Hold állása végett vigyáznunk kell magunkra. Tehát az ártatlan váll tetoválásoktól egészen a komolyabb beavatkozásokig kerüljünk minden féle eljárást!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük