Heti asztrológiai előrejelzés: Március 15-22…

Kos: Ahhoz, hogy minden simán menjen ezalatt a hét alatt is az együttműködéseinkben, aktívnak kell lennünk és kommunikatívnak. Tegyünk azért, hogy a partnerünk élvezze a velünk töltött időt, és akkor komoly előrelépéseket is megtehetünk kapcsolatainkban.

Bika: Kommunikációban gazdag időszaknak nézünk most elébe, de emellett arra is lehetőségünk nyílik majd, hogy feltudjunk oldani feszültségeket és félreértéseket. Ehhez egy picit majd vissza kell vennünk a saját pozíciónkból, de megfogja érni.

Ikrek: Lehetőségünk lesz ezen a héten mindent megvizsgálni intellektuálisan, mindent ami közvetlen hatással van az életünkre! Magunkat, a szeretteinket, a lakhatásunkat, de még a mindennapi tetteinket is.

Rák: Némi áldozatot kell hoznunk a családunk és az otthonunk irányába. És most nem sárkányok legyőzéséről van szó, és ostromokról, csak figyeljünk oda a környezetünkre és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyektől minden jobb lesz.

Oroszlán: Vigyázzunk arra, hogy ne pörögjük túl magunkat ebben az időszakban. Belső indíttatás is meg lesz, és az is, hogy barátainkon és szeretteinken is tudunk segíteni tetteinkkel, de akkor is ügyeljünk az egyensúly állapotra.

Szűz: A munkánk és a családi életünk között kell majd most egyensúly állapotra törekednünk, hogy egyik se menjen a másik kárára. A lehető legjobb módja a feszültségek feloldására természetesen a kommunikáció lesz.

Mérleg: Olyan hétnek nézünk elébe, amikor az elmélkedés az élet nagy dolgairól, a filozofálgatás és a spirituális szemlélődés mind előtérbe kerülhetnek. Adjuk át magunkat ezeknek a fennkölt ideáknak, most ezzel a hozzáállással tehetjük a legtöbbet magunkért.

Skorpió: Az elengedés és a lezárások fognak fókuszba kerülni, de főként olyan kontextusban, amikor ez már a tovább lépés szerves része. Amikor már azért zárunk le valamit mert magunk mögé tudtuk és ez már nem lesz hatással a jövőnkre nézve.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk terén lesz mozgolódás ezen a héten. Lehetőségek fognak adódni, hogy olyan együttműködéseket építsünk ki, amelyek az előrehaladásunkat is segítik és a meglévő terheinken is enyhítenek.

Bak: Némi feszültség oldásra lesz szükség a professzionális életünkben, amelyek nem feltétlen valós események miatt alakult ki, hanem a félreértések és a rossz kommunikációs csatornák használata miatt, de így könnyebb is lesz feloldani a feszültségeket.

Vízöntő: Ezen a héten az intellektusunk lesz nagyon aktív, de azt a pontot is elfogjuk tudni érni, amikor már ráébredünk, hogy bizonyos dolgok már az intelligencia szintje felett állnak. Mint pl. az érzelmek, az érzések és a szeretet.

Halak: Az otthonunkkal, a gyermekeinkkel és a partnereinkkel kapcsolatos események fogják kitölteni ezt az időszakot. Pontosabb arról van szó, hogy most képesek leszünk kellemetlen dolgokat, és félre értéseket tisztázni. Hajrá!

Ebben az időszakban a fő mozzanat a Március 20-ra eső Telihold lesz, amikor a Holi ünnepét celebrálják Indiában. Több száz millió ember dobálja meg egymást festékkel, hogy ezzel is elengedjék az előző év nehézségeit és konfliktusait.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük