Heti asztrológiai előrejelzés: Március 15-22…

Kos: Ahhoz, hogy minden simán menjen ezalatt a hét alatt is az együttműködéseinkben, aktívnak kell lennünk és kommunikatívnak. Tegyünk azért, hogy a partnerünk élvezze a velünk töltött időt, és akkor komoly előrelépéseket is megtehetünk kapcsolatainkban.

Bika: Kommunikációban gazdag időszaknak nézünk most elébe, de emellett arra is lehetőségünk nyílik majd, hogy feltudjunk oldani feszültségeket és félreértéseket. Ehhez egy picit majd vissza kell vennünk a saját pozíciónkból, de megfogja érni.

Ikrek: Lehetőségünk lesz ezen a héten mindent megvizsgálni intellektuálisan, mindent ami közvetlen hatással van az életünkre! Magunkat, a szeretteinket, a lakhatásunkat, de még a mindennapi tetteinket is.

Rák: Némi áldozatot kell hoznunk a családunk és az otthonunk irányába. És most nem sárkányok legyőzéséről van szó, és ostromokról, csak figyeljünk oda a környezetünkre és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyektől minden jobb lesz.

Oroszlán: Vigyázzunk arra, hogy ne pörögjük túl magunkat ebben az időszakban. Belső indíttatás is meg lesz, és az is, hogy barátainkon és szeretteinken is tudunk segíteni tetteinkkel, de akkor is ügyeljünk az egyensúly állapotra.

Szűz: A munkánk és a családi életünk között kell majd most egyensúly állapotra törekednünk, hogy egyik se menjen a másik kárára. A lehető legjobb módja a feszültségek feloldására természetesen a kommunikáció lesz.

Mérleg: Olyan hétnek nézünk elébe, amikor az elmélkedés az élet nagy dolgairól, a filozofálgatás és a spirituális szemlélődés mind előtérbe kerülhetnek. Adjuk át magunkat ezeknek a fennkölt ideáknak, most ezzel a hozzáállással tehetjük a legtöbbet magunkért.

Skorpió: Az elengedés és a lezárások fognak fókuszba kerülni, de főként olyan kontextusban, amikor ez már a tovább lépés szerves része. Amikor már azért zárunk le valamit mert magunk mögé tudtuk és ez már nem lesz hatással a jövőnkre nézve.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk terén lesz mozgolódás ezen a héten. Lehetőségek fognak adódni, hogy olyan együttműködéseket építsünk ki, amelyek az előrehaladásunkat is segítik és a meglévő terheinken is enyhítenek.

Bak: Némi feszültség oldásra lesz szükség a professzionális életünkben, amelyek nem feltétlen valós események miatt alakult ki, hanem a félreértések és a rossz kommunikációs csatornák használata miatt, de így könnyebb is lesz feloldani a feszültségeket.

Vízöntő: Ezen a héten az intellektusunk lesz nagyon aktív, de azt a pontot is elfogjuk tudni érni, amikor már ráébredünk, hogy bizonyos dolgok már az intelligencia szintje felett állnak. Mint pl. az érzelmek, az érzések és a szeretet.

Halak: Az otthonunkkal, a gyermekeinkkel és a partnereinkkel kapcsolatos események fogják kitölteni ezt az időszakot. Pontosabb arról van szó, hogy most képesek leszünk kellemetlen dolgokat, és félre értéseket tisztázni. Hajrá!

Ebben az időszakban a fő mozzanat a Március 20-ra eső Telihold lesz, amikor a Holi ünnepét celebrálják Indiában. Több száz millió ember dobálja meg egymást festékkel, hogy ezzel is elengedjék az előző év nehézségeit és konfliktusait.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .