Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Január 8-15…

Kos: Ezen a héten az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni, minden téren, de legfőképpen a munkánk területén. A privát életünkben főként a lelki békére és nyugalomra kellene összpontosítanunk, a professzionális életünkben pedig a főként a munkánk hatékonysága kerül majd terítékre, és az, hogy az együttműködéseink mennyiben tudják azt segíteni. 

Bika: Énünk lelki aspektusai kerülnek most előtérbe ebben az időszakban, így sokkal, de sokkal érzékenyebbek leszünk bizonyos dolgokra. Elsőként sokkal nyitottabbak leszünk mások irányába, mások megsegítésére, mások támogatására. De maga ez a hozzáállás lesz a felmentés is, tehát az, hogy észleljük a nehézséget és teszünk is a megoldásért. 

Ikrek: A jelenlegi szakaszban vigyáznunk kell arra, hogy miként reagáljuk le a negatív töltetű eseményeket a mindennapjainkban. Sőt arra is fókuszálnunk kell, hogy mi magunk ne tetézzük a negatívumokat. Mert az, hogy észleljük a feszültebb, kellemetlen helyzeteket és történéseket az teljesen rendben is van, de ne szítsuk magunkban az észlelt eseményeket.

Rák: A partnerkapcsolatunk fog most előtérbe kerülni ezen a héten, és minden más lényegesen hátrébb fog szorulni a figyelmünk lajstromán. Szóval próbáljunk minél több időt, minőségi időt eltölteni a partnerünkkel, de arra is használhatjuk ezt a hetet, hogy előre lépéseket tegyünk meg a kapcsolatunkban. Beszélgessünk sokat, akár kínosabb dolgokról is!

Oroszlán: Hihetetlen mennyiségű erőt és energiát fogunk érezni ezalatt az idő alatt, így bátran vessük bele magunkat a sűrűjébe. Ez az idő alkalmas lesz arra, hogy régi és még nem befejezett témaköröket is újra élesszünk és újra neki fussunk a megoldásuknak, de arra is kiváló lesz, hogy megnyissunk teljesen új területeket, akár többet is. 

Szűz: A beszéd és a kommunikáció területei nagyon sok figyelmet fognak élvezni ebben az időszakban, úgy is mint fogadók és úgy is mint megmondók. Szóval tartsuk nyitva a füleinket, mert most elhangozhatnak olyan fontos mondatok, amelyek nagyon komoly hatással lehetnek ránk, valamint bátran kommunikáljunk is, mert mi is lehetünk olyan ihletettek, hogy nagyon jót mondjunk! 

Mérleg: Mi saját magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Főként abból a szempontból, hogy megvalósítsunk dolgokat, legyen az régi feladatkörök, amelyek befejezésre várna, vagy teljesen új területek. De arra is ideális időszakunk lesz, hogy új rendszereket építsünk be a mindennapjainkba azért, hogy az elintézendők gyorsabban sorra kerüljenek.

Skorpió: Ezen a héten az a hívás fog érvényesülni bennünk, hogy magunkkal törődjünk, de egy kicsit elvonulva a külvilágtól. gy próbáljunk többet foglalkozni saját magunkkal, legyen az aktivitás a fizikai síkon, mint pl. edzés, vagy az otthonunk rendezgetése, de az is ideális ha a belsőnkkel foglalkozunk többet, legyen az meditáció vagy tanulás.

Nyilas: A családi közegünk fogja most a legtöbb figyelmet igényelni tőlünk, főként zavaros ügyek elsimításában. Így készüljünk fel arra, hogy sokat kell beszéljünk, sokat kell kommunikálnunk, sokat kell békítgetnünk a szeretteink érdekében. Sőt most egy olyan szakaszban leszünk, ami miatt ez nem is fog minket megviselni. 

Bak: Most minden feladatkörünk, minden felelősségünk és minden elképzelésünk csak akkor fog működni, ha bele tesszük magunkat és az energiáinkat mindenbe, amit csak csinálunk. Olyan lesz, mintha minden a saját személyes varászunktól működne, sőt kizárólagosan csak attól. Szóval sugározzuk magunkat ezerrel. 

Vízöntő: Lelki és spirituális dolgok fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten, főként abból a szemszögből, hogy a materiális élet bizonyos területei mennyire feleslegesek. Mindezt próbáljuk belül helyre tenni magunkban, mert mások nem biztos, hogy éppen így látják az életet. Szóval igyekezzünk nem megijeszteni a környezetünket.

Halak: A vágyaink, a terveink, az ambícióink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban, szóval munkára és gondolkodásra fel. Sőt az is hasznos lehet, ha az elképzeléseinket átfuttatjuk a barátaink körében is, mert most értékes gondolatokat, segítő elképzeléseket és temérdek információt tudunk majd begyűjteni, ami nagyon meg tudja könnyíteni terveink megvalósítását.

Ezen a héten a fő momentum az lesz, amikor Január 14-én mi úgy látjuk innen a földről, hogy a Nap bolygó átlép a Bak jegyébe. Ettől az időponttól kezdve minden sokkal kedvezőbbé és gy egyértelműen könnyebbé is válik mindenki számára, akik a föld északi féltekéjén élnek! Sőt így is marad 6 hónapig, mert utána újra déli féltekén élők kerülnek sorra.

Fizikailag a csípőnktől le egészen a bokánkig kell vigyázni magunkra, szóval a hogy lépünk, merre lépünk témakört helyezzük előtérbe, és nem csak fizikailag, hanem átvitt értelemben is, hiszen a fizikai nehézségek a legtöbbször mutatói annak, hogy belül mivel kellene foglalkoznunk egy kicsit többet!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük