Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Január 8-15…

Kos: Ezen a héten az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni, minden téren, de legfőképpen a munkánk területén. A privát életünkben főként a lelki békére és nyugalomra kellene összpontosítanunk, a professzionális életünkben pedig a főként a munkánk hatékonysága kerül majd terítékre, és az, hogy az együttműködéseink mennyiben tudják azt segíteni. 

Bika: Énünk lelki aspektusai kerülnek most előtérbe ebben az időszakban, így sokkal, de sokkal érzékenyebbek leszünk bizonyos dolgokra. Elsőként sokkal nyitottabbak leszünk mások irányába, mások megsegítésére, mások támogatására. De maga ez a hozzáállás lesz a felmentés is, tehát az, hogy észleljük a nehézséget és teszünk is a megoldásért. 

Ikrek: A jelenlegi szakaszban vigyáznunk kell arra, hogy miként reagáljuk le a negatív töltetű eseményeket a mindennapjainkban. Sőt arra is fókuszálnunk kell, hogy mi magunk ne tetézzük a negatívumokat. Mert az, hogy észleljük a feszültebb, kellemetlen helyzeteket és történéseket az teljesen rendben is van, de ne szítsuk magunkban az észlelt eseményeket.

Rák: A partnerkapcsolatunk fog most előtérbe kerülni ezen a héten, és minden más lényegesen hátrébb fog szorulni a figyelmünk lajstromán. Szóval próbáljunk minél több időt, minőségi időt eltölteni a partnerünkkel, de arra is használhatjuk ezt a hetet, hogy előre lépéseket tegyünk meg a kapcsolatunkban. Beszélgessünk sokat, akár kínosabb dolgokról is!

Oroszlán: Hihetetlen mennyiségű erőt és energiát fogunk érezni ezalatt az idő alatt, így bátran vessük bele magunkat a sűrűjébe. Ez az idő alkalmas lesz arra, hogy régi és még nem befejezett témaköröket is újra élesszünk és újra neki fussunk a megoldásuknak, de arra is kiváló lesz, hogy megnyissunk teljesen új területeket, akár többet is. 

Szűz: A beszéd és a kommunikáció területei nagyon sok figyelmet fognak élvezni ebben az időszakban, úgy is mint fogadók és úgy is mint megmondók. Szóval tartsuk nyitva a füleinket, mert most elhangozhatnak olyan fontos mondatok, amelyek nagyon komoly hatással lehetnek ránk, valamint bátran kommunikáljunk is, mert mi is lehetünk olyan ihletettek, hogy nagyon jót mondjunk! 

Mérleg: Mi saját magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Főként abból a szempontból, hogy megvalósítsunk dolgokat, legyen az régi feladatkörök, amelyek befejezésre várna, vagy teljesen új területek. De arra is ideális időszakunk lesz, hogy új rendszereket építsünk be a mindennapjainkba azért, hogy az elintézendők gyorsabban sorra kerüljenek.

Skorpió: Ezen a héten az a hívás fog érvényesülni bennünk, hogy magunkkal törődjünk, de egy kicsit elvonulva a külvilágtól. gy próbáljunk többet foglalkozni saját magunkkal, legyen az aktivitás a fizikai síkon, mint pl. edzés, vagy az otthonunk rendezgetése, de az is ideális ha a belsőnkkel foglalkozunk többet, legyen az meditáció vagy tanulás.

Nyilas: A családi közegünk fogja most a legtöbb figyelmet igényelni tőlünk, főként zavaros ügyek elsimításában. Így készüljünk fel arra, hogy sokat kell beszéljünk, sokat kell kommunikálnunk, sokat kell békítgetnünk a szeretteink érdekében. Sőt most egy olyan szakaszban leszünk, ami miatt ez nem is fog minket megviselni. 

Bak: Most minden feladatkörünk, minden felelősségünk és minden elképzelésünk csak akkor fog működni, ha bele tesszük magunkat és az energiáinkat mindenbe, amit csak csinálunk. Olyan lesz, mintha minden a saját személyes varászunktól működne, sőt kizárólagosan csak attól. Szóval sugározzuk magunkat ezerrel. 

Vízöntő: Lelki és spirituális dolgok fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten, főként abból a szemszögből, hogy a materiális élet bizonyos területei mennyire feleslegesek. Mindezt próbáljuk belül helyre tenni magunkban, mert mások nem biztos, hogy éppen így látják az életet. Szóval igyekezzünk nem megijeszteni a környezetünket.

Halak: A vágyaink, a terveink, az ambícióink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban, szóval munkára és gondolkodásra fel. Sőt az is hasznos lehet, ha az elképzeléseinket átfuttatjuk a barátaink körében is, mert most értékes gondolatokat, segítő elképzeléseket és temérdek információt tudunk majd begyűjteni, ami nagyon meg tudja könnyíteni terveink megvalósítását.

Ezen a héten a fő momentum az lesz, amikor Január 14-én mi úgy látjuk innen a földről, hogy a Nap bolygó átlép a Bak jegyébe. Ettől az időponttól kezdve minden sokkal kedvezőbbé és gy egyértelműen könnyebbé is válik mindenki számára, akik a föld északi féltekéjén élnek! Sőt így is marad 6 hónapig, mert utána újra déli féltekén élők kerülnek sorra.

Fizikailag a csípőnktől le egészen a bokánkig kell vigyázni magunkra, szóval a hogy lépünk, merre lépünk témakört helyezzük előtérbe, és nem csak fizikailag, hanem átvitt értelemben is, hiszen a fizikai nehézségek a legtöbbször mutatói annak, hogy belül mivel kellene foglalkoznunk egy kicsit többet!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük