Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Január 15-22…

Kos: Az énünk és a terveink, ambícióink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban, főként abból a szempontból, hogy mi magunk mit vagyunk képesek feláldozni és miről leszünk képesek lemondani ahhoz, hogy meg tudjuk valósítani az álmainkat. A közeli barátaink tanácsai, rálátásai sokat segíthetnek abban, hogy a realitások talaján tudjunk maradni és ne essünk át a ló egyik oldalára se. 

Bika: A munkánk, a pénzkeresetünk, és az ezzel kapcsolatos elképzeléseink fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Arra vigyázzunk, hogy ne toljuk túl magunkat, mert most meg lesz bennünk az a lelki erő is, hogy nyomjuk ezerrel, de meg lesz az is, hogy minél többet áldozunk be a munka oltárán, annál gyorsabban is jönnek az eredmények. Szóval nem menjünk át fékevesztettségbe.

Ikrek: A munkánk és a pénzkeresetünk fog terítékre kerülni ezen a héten, azzal a lelki felütéssel, hogy ezek a fizikai teendők, mennyire kapcsolódnak az életfeladatunkhoz, a hivatás érzetéhez. Így természetesen ez egy jó időszak lesz arra is, hogy ezeket a fent említett területeket összefésüljük, ha még úgy is, hogy a munkából szerzett tapasztalatainkat, kapcsolatainkat használjuk fel azokhoz a dolgokhoz, amelyeket hivatásunkként élünk meg.

Rák: A spiritualitás és a lelkiség fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, főként úgy, mint az értékrendünket meghatározó elvrendszer. És természetesen ez most nem azt jelenti, hogy mindenkinek szentként kellene viselkednie, de azt igen, hogy az a betyár becsület, ami bennünk van, az igenis meghatározó legyen a személyiség jegyeinkben, még akkor is, ha nem éppen kifizetődő felvállalni magunk ezen oldalát egyes helyzetekben.

Oroszlán: A partner kapcsolataink és az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, de egy nagyon erős lelki/spirituális viszonylatban. Így ez egy kiváló időszak lesz arra, hogy arra fókuszáljunk, hogy a kapcsolataink mit jelentenek számunkra, mi tesznek hozzá az életünkhöz az együttműködéseink, mi az, amit tanulunk a kapcsolatainkból, és más ehhez hasonló fontos kérdések. 

Szűz: Ez a szakasz az életünkben, most egy kicsit intenzívebb lesz, kicsit feszültebb. Főként az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni, de lesz választási lehetőségünk. A között, hogy hagyjuk magunkat érzések és pillanatnyi fellobbanások által befolyásolódni, ami feszültséghez és fájdalomhoz vezet, vagy amellett döntünk, hogy a problémát észlelve türelemmel és segítőszándékkal megyünk bele az érintkezésbe. 

Mérleg: Eljött az idő arra, hogy a tanultakat, a gyakorlatot és a tapasztalatot ötvözzük az együttműködéssel. Ez lehet lefelé és felfelé irányuló kapcsolódás is. Lefelé, amit azt jelenti, hogy mi tesszük bele azt a többlet tudást és tapasztalatot az együttműködésbe, hogy az megtudjon valósulni, vagy lehet felfelé is kapcsolódni, vagyis együttműködést keresni azzal a céllal, hogy a tanulmányaink vagy a gyakorlásunk hatékonyabb legyen a külső segítséggel.

Skorpió: A tanulás és a gyakorlás témakörei kerülnek előtérbe ezen a héten. Azzal a lehetőséggel, hogy most elővehetünk régebbi projekteket, amelyeket egy ideje más hagytunk feledésbe merülni, és újra neki veselkedhetünk, vagy fordíthatjuk figyelmünket teljesen új területek irányába is! Az a lényeg, hogy tanuljunk és gyakoroljunk, mindegy, hogy milyen témában!

Nyilas: Aktív hétnek nézünk elébe, de nem kényszer hatására. Sőt kifejezetten jól fog esni lelkileg az, hogy dolgokat csinálunk és megcsinálunk. Viszont amennyiben képesek vagyunk rendszerben működni, és előre megtervezett módon belet tenni az erőfeszítést ezekbe a napokba, akkor nagyon komoly előre lépésre is számíthatunk. Ha a szervezéssel kapcsolatban segítségre van szükségünk, kérjünk bátran. 

Bak: A beszéd és a kommunikáció területei fognak előtérbe kerülni, de szinte már terápiás jelleggel. Szóval ez az időszak nem lesz alkalmas felszínes dumcsi partikra, kellemes kis chat-elésekre. Inkább mély, komoly mondanivalójú témákat kellene feleleveníteni, és már annak, hogy beszélünk róla, hogy megnyílunk azzal kapcsolatban terápiás haszna lesz, abban hogy el tudjunk engedni sérelmeket!

Vízöntő: Az énünk, a közvetlen környezetünk és a kommunikáció fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Szóval szánjunk időt arra, hogy letudjunk ülni beszélgetni a hozzánk közel állókkal, és vegyük a fáradságot arra is, hogy meg nyissuk azokat a szeretteinket, akik kevésbé jók abban, hogy mélyebb és komolyabb témákban meg tudjanak nyilvánulni. Nekik is, nekünk is jó lesz!

Halak: Ez a hét arra lenne a legideálisabb, ha egy kicsit elvonulnánk a külvilágtól, ha egy kicsit elzárkóznánk a nagy nyüzsgéstől. Nem teljesen, mert a hozzánk közel állókat, a hozzánk hasonlókat, akik amúgy is kiemelt figyelmet kapnak az életünkben vihetjük magunkkal, akár képlékenyen, mármint úgy, hogy csak velük tartjuk a kapcsolatot, de akár fizikailag is, ha az megoldható, hogy közösen bandázzunk az elvonulásunkban.

Ebben az időszakban a fő momentum az lesz, amikor 21-én Gyógytó Buddha napunk lesz a tibeti kalendárium szerint, így ezen a napon mindenképpen tegyünk majd az egészségünkért! Valamint ennek a szakasznak a legjobb napjai a január 15, 20 és 21, a fontos dolgainkat igyekezzünk ezekre a napokra időztetni! 

Testileg a bokáinkra és a lábainkra vigyázzunk, ami ebben a csúszós időben amúgy is nagyobb terhelésnek vannak kitéve, majd 20.-án reggeltől meg már a fejünkre vigyázzunk jobban, mert a Hold egy újabb körbe kezd a Kos jegyén áthaladva!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük