Heti asztrológiai előrejelzés: Augusztus 30-Szeptember 6…

Kos: Az intellektusunk fogja alakítani ezt az időszakot azzal, hogy bennünk lesz azaz ingerencia, hogy mindent átgondoljunk, mindent analizáljunk. Viszont a nagy felismeréseket és a kicsi kis megvilágosodásainkat úgy fogjuk maradandóvá tenni magunk számára, ha mindezt amire rájövünk, azt át is adjuk másoknak. Szóval segítsük a környezetünket tudásunkkal, rálátásunkkal és akkor bennünk is jobban elmélyülnek a felismerések.

Bika: Elképesztően nagy igényünk lesz a nyugalomra és a harmóniára. Ez megnyilvánulhat abban is, hogy sok időt töltünk el szeretteinkkel és a partnereinkkel, de arra is kiváló szakaszunk lesz, hogy sok időt töltsünk el az otthonunk nyugalmában. És persze a fent említett opciókat össze is köthetjük. Sőt arra is ideális lesz ez a hét, hogy otthonainkat komfortosabbá, szebbé és élvezhetőbbé tegyük, természetesen ezt is akár közösen.

Ikrek: Pörgős időszaknak nézünk elébe, mert mind az aktív részünk, mind pedig énünk kommunikációs része a legmagasabb fokozatban fog működni. Olyan szinte, hogy valószínűleg saját teendőink nem lesznek elegek arra, hogy lekössenek bennünket, így nyugodtan csúszunk rá szeretteink feladat halmazára is, elképesztően hálásak lesznek azért az energia löketért, amit mi most bele tudunk vinni az ő dolgaikba.

Rák: A beszéden és a tanácsadáson lesz a hangsúly ebben a szakaszban. Pont ezért hiába vagyunk mi is képesek dolgok megoldására, most inkább delegáljunk teendőket, feladatokat. Mert amíg mi 1 emberként végezzük teendőinket, addig simán képesek lehetünk 4-5 embert arra rávenni, vagy abban eligazítani, hogy ők, mindahányan neki ugorjanak azoknak a feladatköröknek, amit mi magunk egyes egy magunkban tennénk meg.

Oroszlán: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ezen a héten, és az, hogy ez mind harmóniában működjön, kellemesen, élvezhetően. Ennek érdekében természetesen mi magunknak is vissza kell fognunk bizonyos személyiség jegyeket, és némi intenzitást, hogy még véletlenül se legyen lehetőség arra, hogy leütközzünk egymáson, vagy éppen véletlenül megsértsünk valakit ebben a harmónikus időszakban.

Szűz: Maga a vágy és az elhatározottság arra, hogy fáradságot nem ismerve pörögjünk ebben a szakaszban ott lesz, de nem biztos, hogy ez lenne az egyetlen járható út! Természetesen legyünk aktívak, és nem szükséges állandóan panaszkodni, de vigyázzunk ara, hogy ne lépjünk át az önátadásból az önfeladás mezsgyéjébe. Fogjuk vissza magunkat legalább annyira, hogy magunkban ne tegyünk kárt a nagy felhajtásban.

Mérleg: Elképesztően sok minden fogja a tudatunkat foglalkoztatni. Vágyak, ambíciók, tervek, mindez egy olyan szögben is, hogy mindez akár egy megélhetési forrás is lehetne, de vigyázzunk arra, hogy ne hozzunk elhamarkodott döntéseket. Futtassuk át elképzeléseinket azokon, akik tényelegesen és behatóan ismernek bennünket, akik majd pontosan megtudják mondani, hogy mi az, amit mi kár hosszútávon is eltudunk látni, és mi az ami, csak a hirtelen felindulásból származó sallang.

Skorpió: Az énünk, a munkánk, a sikereink és az életfeladataink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Elsőként természetesen az, hogy ezek a dolgok egyáltalán találkoznak-e. Másodsorban pedig az, hogy miként lehetne ezeket a területeket a lehető leghatékonyabb módon összefésülni. Hogy azt csináljuk amit szeretünk, de mindezt úgy, hogy képesek legyünk megalkuvás nélkül és jól csinálni, és akkor a siker is garantált.

Nyilas: Ez a hét egy picit a visszahúzódásról és az elmélkedésről fog szólni. Képesek leszünk saját magunkat és saját becsípődéseinket is teljesen tárgyilagosan megvizsgálni, és kizárni minden hátráltató tényezőt saját magunk irányából. Sőt akár szerzetesi lemondottsággal kezelni még azokat a dolgokat is, amelyekről úgy gondoljuk, hogy azok a gyenge pontjaink. Hogy ezek után, főnix madárként, hamvainkból kikelve újult erővel tudjunk tovább haladni.

Bak: Ezen a héten vigyáznunk kell arra, hogy a lehető legfigyelmesebben és a legkörültekintőbben járjunk el, mindenben. Ami most megtud zavarodni, az meg fog, aki meg tud kergülni a környezetünkben az meg fog. Szóval mi magunk ne szolgáltassunk további muníciót ahhoz, hogy valami még jobban összecsattanhasson. Amennyiben mi magunk vagyunk a gyenge láncszemek a héten, próbáljunk a barátainkkal lenni, minél többet.

Vízöntő: A munkánk és az együttműködéseink fogják kitölteni ezt a hetet. Nagyon hatékonyak tudunk majd lenni, és sok újító energiát is bele fogunk tudni vinni, a már rég megszokott, szinte már be is fásult teendőink körébe. Sőt valószínű, hogy a munkatársainkkal is képesek leszünk új felosztásokat, új, munkarendeket kitalálni, ami még egyszerűbbé teheti a mindennapjainkat, és még hatékonyabbá a munkavégzésünket.

Halak: Mások segítése és pátyolgatása fogja kitölteni ezen szakaszunkat. Egész egyszerűen olyan világmegváltó hangulatunk lesz, hogy képtelenek leszünk arra, hogy másra összpontosítsunk. Persze ezt tehetjük praktikussá is, pl. azzal, hogy otthonról megszabadulunk egy csomó mindentől, amit elajándékozunk, vagy eladakozunk. És most ez lesz az, amitől mi magunk is jól és kiegyensúlyozottnak fogjuk érezni magunkat.

Ebben az etapban a Szeptember 2-re eső nap lesz a főfogás, mert ezen a napon ünneplik, több száz millióan Ganésha születésnapját, Indiában. Ő az akadályok elhárításának Istene a Védikus kultúrában, tehát ezen a napon kérhetjük Tőle azt az áldást, hogy ép futó projektjeink, vagy éppen beindulásra váró elképzeléseink minél simábban teljesüljenek ki. De az előtt és az utána lévő napok is igen kedvezőek spirituális szempontból.

Ebben a szakaszban egészségügyileg a a felső emésztőszervektől, le egészen a nemi és ivar szerveinkig mindenre vigyázzunk. A beleinkre, a veséinkre, a csípőnkre, gerincünk alháti szakaszára is. Ez azt jelenti, hogy most ne kövessünk el olyan merényleteket magunk ellen, amit azért x időnként beszoktunk kockáztatni. Ha érzékeny az emésztésünk a csípősre, de azért néha bevállaljuk a következményeket, akkor azt most ne tegyük. Ha érzékeny az alhátunk akkor ne ezen a héten pakoljuk ki a garázst. Tudjátok az asztrológia nem más mint időjárás jelentés. Most ezekre a területekre van a jelentés, ezekre a területekre kell vigyázni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük