Heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 6-13…

Kos: Az élet mélyebb elképzelései fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. De nem ilyen elmélkedős, elvonulós értelemeben, hanem amikor ezt a aktívan és a barátainkkal tudjuk megélni. Így ez az időszak most kiváló lesz mély dolgokról beszélgetni, valamilyen spirituális gyakorlatot közösen elvégezni, vagy akár előadásokra járni és együtt elkezdeni valamit megtanulni, elsajátítani.

Bika: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni, főként olyan módon, ami segíteni fogja a feszültségek felhozatalát, és azok elrendezését is. Az lenne a lényeg, hogy próbáljunk egy kicsit alternatívabban gondolkodni. Nem a megszokott, szokásos módon hozzáállni a problémák megoldásához, hanem valami újjal, frissel. Ahogy szokták is mondani, ha valami újat szeretnél csinálni, akkor új módszereket is ki kell fejleszteni.

Ikrek: Ebben az időszakban nagyon könnyű lesz konfliktusba keveredni, és mi magunk is sokkal ingerültebbek lehetünk, bárkivel vagy akár mindenkivel szemben. Most az lesz a lehető legproduktívabb módja annak, hogy másokkal érintkezzünk, ha segítünk, vagy akár úgymond szolgálunk. Az ugye eleve azt feltételezi, hogy mi egy erősebb, jobb pozícióból indulunk, és így az ki fogja venni a méregfogát az ingerült viselkedésnek.

Rák: Alapvetően ez a hét arról fog szólni, hogy aktívan és komoly erőfeszítésekkel csinálunk valamit. Viszont azzal tehetjük ezt az időszakot produktívvá, ha tervezünk és rendszereket próbálunk beépíteni a teendőink megvalósításához. Ezzel képesek leszünk fókuszálni energiáinkat és így nemcsak az lesz a fő üzemmód, hogy pörgünk és nekiveselkedünk, hanem az is, hogy jó módszerekkel és jó irányba is haladunk.

Oroszlán: Ezen időszakban semmi más dolgunk nem lesz, csak a szeretetet áramoltatni. Ez a hét akkor fog jól működni ha kedvesek vagyunk, és semmiféle elvárást nem táplálva, simán csak öntjük rá a törődést és a figyelmet a környezetünkre. És ez nem azt jelenti, hogy ezen a héten semmi sem fog megvalósulni. Inkább azt, hogy mi töltjük a környezetünket, ők meg megsokszorozódott erővel bele tudják vetni magukat az életbe.

Szűz: Aktív és kommunikatív hetünk lesz, és kiváló időszak arra, hogy olyan dolgokat oldjunk meg amelyek kellemetlenek. Sőt olyan dolgokat, amelyeket egy ideje már nem tudunk, nem tudtunk megoldani. És az, hogy az egész héten ez egy kicsit nehézkesebben és kellemetlenebben érezzük magunkat, majd mind elszáll azzal, hogy milyen régóta húzódó dolgokat leszünk képesek lezárni, feloldani.

Mérleg: Beszédes, kommunikatív hetünk lesz, de arra nagyon oda kell majd figyeljünk, hogy milyen stílusban, mily módon tesszük mindezt. És magával a szándékkal, a mondanivalónk tartalmi részével valószínű nem lesz semmi gond, de azt, hogy hogy tálaljuk mindazt, arra nagyon oda kell figyelnünk. Hiszen milyen rossz az amikor azért utasítanak el jó és működő tanácsokat mások, mert a stílus olyan volt, hogy képtelenek beengedni az információt miatta.

Skorpió: Mi magunk és a lelkünk működése teljes harmóniában tud lenni, sőt az otthonunk nyugalma is nagyon fontos lesz, de a kommunikáció most nehézkesen fog működni. Szóval érezzük jól magunkat, építsük, szépítsük otthonunkat és merjük érezni a nyugalmat és harmóniát, csak most ezt ne próbáljuk elmondani másoknak, de még a boldog elújságolás címén sem. Miután leülepedett bennünk minden, sokkal jobban megfogjuk majd ezt fogalmazni.

Nyilas: Ez az időszak akkor fog a legkellemesebben lecsapódni és megtörténni, ha egy picit elvonulunk a világtól, ha egy kicsit jobban befelé fordulunk. Erre azért van szükség, mert magunkban kell elrendezni néhány dolgot, mielőtt másokkal interakcióba lépünk. AZ utóbbi időben megtörténő belső változásainkat most kell magunkban elcsendesíteni és átértékelni, és ezek után leszünk képesek ezt másoknak is úgymond bemutatni.

Bak: Most a barátink és az ambícióink fognak minket előre húzni, hagyjunk is időt ezekre a jó dolgokra. Az ambícióink abban fognak segíteni, hogy újult lendületet tudjunk belevinni az életünkbe, a barátaink meg abban, hogy visszahozzák azokat a pillanatokat és emlékeket, amikor még sokkal ambiciózusabbak voltunk és sokkal tevékenyebbek. Ez a kettős behatás majd segít abban, hogy egy kicsit feljebb tudjuk vinni az üzemi hőfokunkat.

Vízöntő: A munkánk és a karrierünk fogja kitölteni ezt a hetet. És most nem a pénzkeresetünk lesz a fontos része ennek a hétnek, még akkor sem ha a pénzkeresetünk, vagy éppen annak a hiánya indítja el bennünk azokat a gondolatokat, amik mentén ez az időszak alakulni fog. Sokkal fontosabb lesz azaz elképzelés, hogy mit teremtünk azáltal, amit csinálunk. Értéket, vagy inkább egy rendszer részeként, úgymond csak kiszolgálunk érdekeket.

Halak: Ezen a héten a lezárások és a befejezések fognak előtérbe kerülni. Nem kiábrándultságból és keserűségből, hanem abból a lelki erőből, amit felépítettünk az utóbbi időben. Valószínűleg az éppen végzett munkánk, vagy az ép aktuális munkahelyünk van a legnagyobb veszélyeb, szanálási szempontokból, de megannyi más mindenen is képesek leszünk változtatni, szimplán azzal, hogy bizonyos dolgokat kizárunk az életünkből.

Ezen a héten a főmomentum az lesz, amikor egy picit összecsengenek a keleti és a nyugati hagyományok. Hiszen ebben a szakaszban megélünk egy Péntek 13-at, mindezt úgy, hogy ez a nap a Telihold jelenségével is egybe esik. Ez a nap kiváló lesz arra, hogy hosszútávú, maradandó dolgokba kezdjünk.

Ezen a héten viszont vigyáznunk kell majd az alhasunktól egészen lesz a bokánkig, kb. mindenre. A bőrünktől a csontjainkig, és meg azokon belülre is a csontvelőnkre. Szóval az alhasi nemi és ivarszerveinkre, a csípőinkre, térdeinkre, bokáinkra. Tehát kerüljük a tetoválástól az intim piercingen át a csípő protézis betételéig minden beavatkozást.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük