Heti asztrológiai előrejelzés: Augusztus 16-23…

Kos: Ez a hét a terveinkről, az ambícióinkról és arról is fog szólni, hogy mi magunk mit vagyunk képesek feláldozni, miről vagyunk képesek lemondani, hogy célt érjünk. De ettől függetlenül mielőtt bármit is mozgásba lendítenénk, jó lenne a hozzánk közelállók véleményét is meghallgatni. Akik abban fognak tudni segíteni, hogy ne csak egy adott területet lássunk jól, hanem az egész képet és magát a kontextust is!

Bika: A munkánk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk és ezen területek permutációi fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. És mindezt legfőképpen abból a szempontból, hogy ez miként ha ránk és a személyiségünkre. Például mennyire ütközik vagy kapcsolódik a munkánk és az életfeladatunk? Meg élünk-e az életfeladatunkból? Vagy más munkánkat is el kell-e vállalni ahhoz, hogy azt csinálhassuk, amit igazán szeretünk? Stb.

Ikrek: Ebben a szakaszban, másként fogjuk látni és szemlélni mindazt, ami körülvesz minket. Kicsit kevésbé ragaszkodóan, sokkal tárgyilagosabban és úgymond spirituálisabban is. Amikor felül tudunk emelkedni olyan dolgokon, amit akár érezhetnénk személyes sértésnek, vagy veszteségnek, de amikor mindent egybe látunk, és látjuk a miérteket és a kiváltó okokat, akkor már képesek vagyunk arra, hogy ezt ne személyes támadásként éljük meg.

Rák: Abba az irányba fogunk hívást érezni, hogy nagy dolgokat tudjunk végrehajtani. És most nem az Everest megmászására kellene gondolnunk, vagy a maraton lefutására, hanem olyan dolgokra, amikor magunkat legyőzve elkezdjünk másképp funkcionálni. Azt a hívást fogjuk érezni, hogy megtaláljuk az életfeladatunk és merjük is csinálni azt, hogy legyünk megbocsájtóbbak és kedvesebbek a környezetünkben élőkkel, stb.

Oroszlán: Amit ezen a héten csinálunk, vagy elkezdünk, azt nagy valószínűséggel sikerre is fogjuk tudni vinni. Természetesen keressünk a feladathoz jó és lelkes partnereket, mert ebben az időszakban az is a tanulás része, hogy tudjunk másokkal együttműködni. De ezek után, ha bele tesszük az energiáinkat is az elképzeléseinkbe, akkor kb. lehetetlen lesz az, hogy ne tudnánk sikerre vinni a terveinket.

Szűz: Akkor fogjuk azt érezni a hét végén, hogy jó hetünk volt, hogy boldog időszakot éltünk meg, ha segítünk a partnereinknek. Ez mindegy, hogy milyen együttműködésből eredő partneri viszony, hogy ez a privát életünk része-e, vagy a professzionális életünké, most próbáljunk segíteni nekik. Legyünk figyelmesek az igényeikre, és figyeljünk oda azokra a kis jelekre is, amit lehet, hogy nem mondanak, de érezhetően szükségük van rá.

Mérleg: Ebben az időszakban a belső késztetésünk az lesz, hogy mindent intellektuálisan közelítsünk meg. Hogy mindent tárgyilagosan átvizsgáljunk, felsorakoztassuk a pro és kontra érveket, és a lehető leghidegebb fejjel, minél sterilebb döntéseket hozzunk. De a héten az is a tanulságok halmazának része lesz, hogy ne hagyjuk ki az emberi faktort az egész számításból. Hogy igeni hallgassunk a belső hangunkra is, mindamellett, hogy über racionálisak vagyunk.

Skorpió: A családunk, az otthonunk és a partnereink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban, és a kemény munka. A kemény munkát részt viszont megválaszthatjuk, hogy lelkileg vagy fizikailag valósuljon meg. Hogy most képesek vagyunk-e összegyűlni és lelkizni, hogy felülemelkedjünk a kialakult súrlódásokon, vagy szimplán most fizikailag akarjuk mindezt átélni, és akkor a kert építéstől kezdve, az otthonunk szépítésén át szinte bármibe bele foghatunk, csak azt próbáljuk együtt csinálni.

Nyilas: Dolgos hétnek nézünk elébe, és az elégedettséget valamint a boldogság érzetét igenis a fizikai erőfeszítés fogja majd meghozni. Sőt mi több, maga az, hogy mit érünk el a héten, vagy az, hogy mennyit haladunk egy adott munkában, majd nemhogy mindegy is lesz. Az lesz a lényeg, hogy neki veselkedjünk és csináljuk, és ez fog minket jóérzéssel eltölteni. Az, hogy teszünk valami érdekében, vagy valaki érdekében.

Bak: Kommunikatív időszakot fogunk megélni és azt a lehetőséget, hogy a kommunikáció eszközén keresztül véghez tudjunk vinni dolgokat. Azt, hogy megtaláljuk azokat, akik abban tudnak segíteni, amihez mi nem értünk. Hogy feltudjunk építeni olyan rendszereket és olyan ügymeneteket, amelyekben mi magunk csak egy részt szolgáltatunk, és a beteljesülés nagy részét, nem mi magunk oldjuk meg. Szóval kommunikáljunk!

Vízöntő: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni. Ez mind fizikai értelemben és emberi értelemben is. Szóval fontos lenne sok időt eltölteni a családunkkal és a szeretteinkkel is, de amennyiben ez most nem lehetséges, töltsünk azzal sok időt, hogy a fizikai környezetünket építgetjük, szépítgetjük. Mindez arról fog szólni, hogy a környezetünkben kialakított harmónia legyen az, ami ezt az időszakot bearanyozza számunkra.

Halak: Ebben az időszakban a szeretteink és a környezetünk fog visszafogó erőként szolgálni, mert most egyébként nehéz lenne tartani az egyensúlyt. Nagyon aktívak leszünk, sok-sok tervvel és elképzeléssel, valamint megszállottként leszünk képesek működni, hogy célt érjünk, de figyeljünk oda a környezetünkre, mert ők most egy kicsit nyugodtabb szemszögből fogják látni mindazt, ami velünk történik.

Ezen a héten a fő momentum Augusztus 23-ra esik, amikor is Indiában majd egy milliárd ember fogja megünnepelni Sri Krisna születésnapját, aki az egyik legfontosabb Istensége a Hindu kultúrkörnek. Viszont az azt megelőző napon vigyázzunk, mert Augusztus 22-én igen baljósan állnak a csillagok.

Ebben az időszakban a két végünkre kell vigyázzunk. A fejünkre, a koponyánkra, az arcunkra és minden érzékszervünkre a kobakunkon, valamint térdtől lefelé mindenre, az ízületünkre és a lágy szöveteinkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük