Heti asztrológiai előrejelzés: Augusztus 23-30…

Kos: Ez a hét abban az irányban fog elvinni minket, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki. És ez nem csak ránk fog vonatkozni, hanem a hozzánk közel állókra is, a családunkra és a gyermekeinkre is. Sőt nemcsak, hogy könnyebb lesz most belevágni az életünk átalakításába, de példánk komolyan fog hatni másokra is. Szóval a külső támogatás is meg lesz abban, hogy változtatni tudjunk, javítani tudjunk az időfelhasználásunkban.

Bika: Ahhoz, hogy megteremtsük a lelki békénket és nyugalmunkat ebben az időszakban, kommunikálnunk kell. És nemcsak azért, hogy kibeszéljük magunkból a feszültségeinket, hanem azért is, mert most mi magunk is rádöbbenhetünk a megoldásra, miközben éppen beszélünk a problémáinkról. Tehát a tanítva tanulni, beszéd közben rálátni helyzetek klasszikus hetét fogjuk most megélni.

Ikrek: Aktív és zsúfolt hétnek nézünk elébe, és az lenne a fő fókuszpont annak érdekében, hogy ezt a szakaszt is produktív módban zárjuk, hogy ne csapongjunk. Próbáljunk mindent addig csinálni, ameddig már nincs vele több teendő, vagy amikor már áttudjuk valakinek adni a feladatok befejezését. Óvakodjunk attól, hogy túl sok mindenbe kezdünk bele, mert most sok lehetőség és ingerencia fog minket megtalálni.

Rák: A családunkban uralkodó atmoszféra fog terítékre kerülni ezen a héten. És természetesen az, hogy miként tudjuk harmonikusabbá és békésebbé tenni azt a hangulatot amiben élünk. Ennek a megvalósításához arra lesz szükség, hogy a család összes résztvevője egyen értékűként szerepeljen a beszélgetésekben és tanácskozásokban szimplán azért, hogy minden résztvevő kitudja nyilvánítani a véleményét.

Oroszlán: Ebben az időszakban minden a személyiségünkön fog múlni. A munkánk és a pénzkeresetünk kifejezetten előtérbe fog kerülni, de ezeket a területeket is a személyiségünk és karakterünk fogja működtetni. És ez kifejezetten szól azoknak, akik egyébként delegálják a feladatokat. Most ott kell lenni és a személyes energiánkat beletenni mindenbe, amit azt szeretnénk, hogy fejlődjön, gyarapodjon.

Szűz: Az elvonulás és a töltekezés fog előtérbe kerülni ezen a héten. Sőt a töltekezés is leginkább abból fog összeállni, ha adakozunk, segítünk másokon. Minden más esetben sajnos fel kell készülnünk veszteségek és nehézségek megélésére. Szóval a legjobb egy kicsit háttérbe vonulni és előidézni saját magunknak a veszteséget azáltal, hogy önszántunkból megválunk javaink valamilyen formájától azáltal, hogy másoknak segítünk. Az időnkkel, a szakértelmünkkel vagy a pénzünkkel.

Mérleg: Kiváló hetünk lesz arra, hogy elővegyük a már régóta porosodó vágyainkat, terveinket, elképzeléseinket. Nagyon sok lehetőség fog ezen a héten felbukkanni, így bármerre alakulhat ez az időszak, de akár hosszabb távon is jól alakulhatnak azok a dolgok, amelyekbe most kezdünk majd bele. Szóval legyünk készek arra is, hogy egy már régóta nem dédelgetett álmunk fog előtérbe kerülni, vagy valami olyasmi, amiről már rég lemondtunk.

Skorpió: Ez az időszak most siker orientált irányba fog minket eltolni. Szóval bármibe is kezdünk, bármit is szeretnénk tenni, először is azt vizsgáljuk meg, hogy mekkora az esély arra, hogy azt sikerre vigyük. Mert általában az nem szokott baj lenni, hogy az ember valamit nem tud be és kiteljesíteni, mert sokszor maga az út a tanulás és nem a cél, de ebben az időszakban most az fontos lesz, hogy megéljük a siker adta beteljesülés érzetét.

Nyilas: Ezen az időszakban a lelki nyugalom és a lelki kiteljesedés lesz a fő mozgató erő. Ehhez maga a spirituális gondolkodás, a spirituális gyakorlatok és irányzatok kiváló táptalajként fog beszivárogni az életünkben, de azok számára is van megoldás, akik kevésbé nyitnak a fizikai világon túli valóság irányába. Nekik az lesz a legjobb megoldás, ha segítenek és szolgálják a partereinket, mert most az is beinvitálhatja a nyugalom érzetét.

Bak: Ezen a héten a szervezetünk úgy fog működni, hogy mindent analizálunk, és mindent megvizsgálunk. Szóval az intellektusunk hangja lesz a domináns erő a döntéseink mögött, a megéléseink mögött és úgy általánosságban a működésünk mögött. Arra viszont vigyázzunk, hogy ne váljunk túl hideggé, túl racionálissá vagy számítóvá, mert a túl racionalitás ki is tudja ölni az életből az élmény faktort.

Vízöntő: Ez a hét a partnereinkről és/vagy a társainkról fog szólni. Ez fog minket felemelni, és boldoggá tenni. Természetesen ez érvényes a személyes életünkben hozzánk tartozó emberekre és a professzionális életünkben velünk együttműködőkre is. Szóval azt megtudjuk választani, hogy most melyik területen tegyünk bele mindent. De ez a szakasz olyannyira erről fog szólni, hogy ha befelé leszünk aktívak, akkor próbáljunk még a gyermekeinktől is megszabadulni, erre a hétre.

Halak: Mások segítése és szolgálata fogja jól megtölteni ezt a hetet számunkra. Mert most olyan esetek, emberek és helyzetek fognak szembe jönni, akik pont a mi látásmódunk által tudnak dolgokon változtatni. Akiknek pont arra van szüksége, ami bennünk túlteng. Szóval tartsuk nyitva a szemünket mert adódni fognak a lehetőségek arra, hogy megváltoztassunk dolgokat, emberek életét és mindezt jó irányban.

Ebben az időszakban előáll egy ritka asztrológiai jelenség. Augusztus 27 hajnalától egészen Szeptember 8 délutánjáig, az összes bolygó az ég egyik oldalán fog tartózkodni, az ég másik felét teljesen üresen hagyva, természetesen ez az asztrológiában használt bolygókat jelenti. Így ez az időszak sokkal alkalmasabb lesz a spirituális gyakorlatok végzésére, egy kicsit a befelé fordulásra és az elcsendesedésre, egy szóval a nyugodtabb életvitel megélésére.

Ebben az időszakban érzékenyebbé válhat az arcunk, a nyakunk, a mellkasunk , a karjaink le egészen a felső emésztőszerveink területéig. Szóval ezeken a területeken kerüljük a beavatkozásokat, vagy a kicsapongásokat, mert ebben az időszakban valószínűleg érzékenyebben fog reagálni mondjuk az epénk a zsírosra, vagy a májunk egy görbébb estére.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük