Heti asztrológiai előrejelzés: Április 12-19…

Kos: Ez a hét egészen kiváló lesz arra, hogy a partnereink irányába tegyünk meg gesztusokat. Tanuljunk meg olyan dolgokat, amelyeket ők nagyon szeretnék, hogy mi tudjunk, és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyeket ők nagyon szeretnék, hogy mi meg tegyünk.

Bika: Ebben az időszakban pusztíthatunk is, de felemelhetünk is a kommunikációnkkal. Szóval vigyázzunk arra amit mondunk, és arra is, hogy mindezt hogyan mondjuk. Így könnyű lesz jót tenni mondanivalónkkal.

Ikrek: Ebben a szakaszban nagyon jó lehetőségünk lesz arra, hogy a terveinket, a tetteinket, a beszédünket, a gondolatainkat mind beiktassuk egy rendszerbe, és így nagyon komoly előrelépéseket fogunk tudni megtenni.

Rák: Egy kicsit el kell vonulnunk a külvilágtól, hogy minőségben tudjunk magunkkal, a családunkkal és az otthonunkkal foglalkozni. És lehetőleg minél aktívabban. Töltsünk időt együtt, szépítsük az otthonunkat, stb.

Oroszlán: Amennyiben ezen a héten készek vagyunk áldozatot hozni, neki veselkedni és keményen oda tenni magunkat, nagyon komoly előrelépéseket tehetünk meg vágyaink/álmaink megvalósításában.

Szűz: A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszba kerülni, de abból a célzatból, hogy mindez milyen előnyöket fog személyes nekünk és családunknak hajtani. Szóval tegyük oda magunkat és majd élvezzük ki az ezzel járó jóságot a jövőben.

Mérleg: Ez a szakasz befogja hozni azokat a lehetőségeket, hogy le tudjunk zárni dolgokat, hogy betudjunk fejezni félkész teendőket. És miután sikeresen pontot tettünk a feladataink végére, elképesztő lelki nyugalmunk lesz a jutalmunk.

Skorpió: Ezen a héten muszáj lesz szembenézni, némi nehézségekkel, de a szenvedés opcionális lesz. Amennyiben képesek vagyunk arra, hogy úgy lássuk a nehézségeket, mint egy ideiglenes állapot, és nem ragadunk bele, akkor a szenvedés elkerülhető lesz.

Nyilas: Nézzünk körbe a barátaink és a partnereink köreiben és próbáljuk őket valahogy bele csempészni a munkánkba, a pénzkeresetünkbe és/vagy a vállalkozásainkba. Innentől kezdve sokkal élvezetesebb lesz életünk ezen része is.

Bak: Aktív hétnek nézünk elébe, és most nem feltétlen a munkánkra vagy a hivatalos munkakörünkre kell gondolni, hanem arra, hogy most úgy tudunk előrelépni és haladni, ha nagyon oda tesszük magunkat, és csináljuk.

Vízöntő: Ezen a héten az fog terítékre kerülni, hogy rendezzük rendszerekbe az életünket. Alakítsunk ki új meneteket, és nemcsak a teendőink terén, de a rekreáció területein is. Iktassunk be pihenés, én időt, lazítást is.

Halak: Tanulás, gyakorlás, edzés, el merülés és ehhez hasonló élmények kerülnek majd előtérbe ezen a héten. Tápláljuk a lelkünket, az intellektusunkat és tudatunkat is. Most minden egy kicsit jobban meg is fog tapadni, mint általában.

Ezen a héten a fő momentum Április 19-re fog esni. „nemcsak” a Nagypéntek miatt, de amiatt is, hogy Indiában erre a napra, erre a Teliholdra esik Hanumán napja is, a Majom Isten napja is, Aki valószínű, hogy Ganésha mellett a legnépszerűbb Istenség a Hindu kultúrában.  

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .