Heti asztrológiai előrejelzés: Április 12-19…

Kos: Ez a hét egészen kiváló lesz arra, hogy a partnereink irányába tegyünk meg gesztusokat. Tanuljunk meg olyan dolgokat, amelyeket ők nagyon szeretnék, hogy mi tudjunk, és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyeket ők nagyon szeretnék, hogy mi meg tegyünk.

Bika: Ebben az időszakban pusztíthatunk is, de felemelhetünk is a kommunikációnkkal. Szóval vigyázzunk arra amit mondunk, és arra is, hogy mindezt hogyan mondjuk. Így könnyű lesz jót tenni mondanivalónkkal.

Ikrek: Ebben a szakaszban nagyon jó lehetőségünk lesz arra, hogy a terveinket, a tetteinket, a beszédünket, a gondolatainkat mind beiktassuk egy rendszerbe, és így nagyon komoly előrelépéseket fogunk tudni megtenni.

Rák: Egy kicsit el kell vonulnunk a külvilágtól, hogy minőségben tudjunk magunkkal, a családunkkal és az otthonunkkal foglalkozni. És lehetőleg minél aktívabban. Töltsünk időt együtt, szépítsük az otthonunkat, stb.

Oroszlán: Amennyiben ezen a héten készek vagyunk áldozatot hozni, neki veselkedni és keményen oda tenni magunkat, nagyon komoly előrelépéseket tehetünk meg vágyaink/álmaink megvalósításában.

Szűz: A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszba kerülni, de abból a célzatból, hogy mindez milyen előnyöket fog személyes nekünk és családunknak hajtani. Szóval tegyük oda magunkat és majd élvezzük ki az ezzel járó jóságot a jövőben.

Mérleg: Ez a szakasz befogja hozni azokat a lehetőségeket, hogy le tudjunk zárni dolgokat, hogy betudjunk fejezni félkész teendőket. És miután sikeresen pontot tettünk a feladataink végére, elképesztő lelki nyugalmunk lesz a jutalmunk.

Skorpió: Ezen a héten muszáj lesz szembenézni, némi nehézségekkel, de a szenvedés opcionális lesz. Amennyiben képesek vagyunk arra, hogy úgy lássuk a nehézségeket, mint egy ideiglenes állapot, és nem ragadunk bele, akkor a szenvedés elkerülhető lesz.

Nyilas: Nézzünk körbe a barátaink és a partnereink köreiben és próbáljuk őket valahogy bele csempészni a munkánkba, a pénzkeresetünkbe és/vagy a vállalkozásainkba. Innentől kezdve sokkal élvezetesebb lesz életünk ezen része is.

Bak: Aktív hétnek nézünk elébe, és most nem feltétlen a munkánkra vagy a hivatalos munkakörünkre kell gondolni, hanem arra, hogy most úgy tudunk előrelépni és haladni, ha nagyon oda tesszük magunkat, és csináljuk.

Vízöntő: Ezen a héten az fog terítékre kerülni, hogy rendezzük rendszerekbe az életünket. Alakítsunk ki új meneteket, és nemcsak a teendőink terén, de a rekreáció területein is. Iktassunk be pihenés, én időt, lazítást is.

Halak: Tanulás, gyakorlás, edzés, el merülés és ehhez hasonló élmények kerülnek majd előtérbe ezen a héten. Tápláljuk a lelkünket, az intellektusunkat és tudatunkat is. Most minden egy kicsit jobban meg is fog tapadni, mint általában.

Ezen a héten a fő momentum Április 19-re fog esni. „nemcsak” a Nagypéntek miatt, de amiatt is, hogy Indiában erre a napra, erre a Teliholdra esik Hanumán napja is, a Majom Isten napja is, Aki valószínű, hogy Ganésha mellett a legnépszerűbb Istenség a Hindu kultúrában.  

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük