Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: 2019. Április 14-Május 15: Nap a Kosban…

Már a szakasz elejétől elkezd kialakulni az év legjobb bolygóállása, így minden egy kicsit könnyebben fog menni. Majd létre jön egy Nap/Merkúr együttállás, ami megkönnyíti a kommunikációt, és a Vénusz a lehető legkiválóbb pozícióban fog tartózkodni egészen Május 10-ig. Sőt a Vénusz egy olyan területen áll, ahol ezzel megkönnyíti azt, hogy jobban kezeljünk nehézségeket, vagy elegánsabban vegyük a veszteségeket.

Majd Május 10-től kialakul egy hihetetlenül meghatározó tengely at Ikrek/Nyilas vonalán, ahol mind a 4 nehéz bolygó (Mars, Szaturnusz, Rahu és Ketu) kölcsönhatásba lépnek egymással. Erre egyetlen megoldás van, hogy legyünk aktívabbak, de egy spirituálisabb értelemben.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag vallásos túlbuzgósággal vehető el az éle ennek a korszaknak, hanem azt, hogy próbáljunk minél többet mögé látni, és értelmet keresni, az akár amúgy is zajló életünk területeiben.

Ha járunk harcművész edzésre, próbáljunk a szellemiségére és a fegyelmi részére összpontosítani. Ha a hobbink a festés és rajzolás, keressünk rá spirituális művészekre és/vagy művészetre. És így tovább.

Amennyiben ez nem egy járható út készüljünk fel kommunikációs nehézségekre, lelki gyötrelmekre, és vigyázzunk az esetleges balesetekre mindenféle aktivitás és közlekedés közben.

De, hogy maradéktalanul pozitív része is legyen az elemzésnek, ebben a szakaszban várható az év legjobb napja asztrológiailag. Persze minden hónapban és évben vannak jó bolygóállások, de van egy olyan teljes mértékben kedvező nap asztrológiailag, ami szinte mindig az év legjobb napja.

Ez akkor szokott lenni, amikor a Nap és a Hold a lehető legerősebb pozícióba lép, és ilyenkor sokszor előfordul az is, hogy közben a Vénusz is a lehető legjobb helyzetben van. Ezen a napon érdemes új és fontos dolgokba kezdeni, mert ezek a dolgok maradandóan és kiválóan fognak alakulni az életünkben.

Ez az Akshaya Tritiya napja és ezen a napon tradicionálisan aranyat ajándékoznak az emberek egymásnak Indiában. Idén, 2019-ben, Május 7-én ünnepelhetjük meg ezt a fantasztikus napot.

Sőt az idei év asztrológiailag legjobb napja, nemcsak az idei év legjobb napja lesz, hiszen 2014 óta ehhez foghatót sem tapasztalhatunk, de előre is jó néhány év múlva lesz csak ilyenben részünk. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .