Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Október 24-30…

Kos: Az együttműködéseink és a velünk együttműködő emberek fognak fókuszba kerülni, minden élettéren. Emellett sokkal érzékenyebbek is leszünk másokra, főként mások nehézségeire. Sőt képesek leszünk mindent egy magasztosabb, fennköltebb módon látni! Tehát dolgozzunk azon, hogy jobban működjenek az együttműködéseink és mi magunk is jobban működjünk, mint partnerek. Legyen ez privát életbéli együttműködés vagy professzionális.    

Bika: Ezen a héten elképesztő erő lesz bennünk, hogy megoldjunk feladatokat. Akár olyan dolgokat is amelyeket halogatunk egy ideje, amitől ódzkodunk, félünk és amelyek így már hátráltató tényezőként vannak jelen az életünkben. Sőt ezekkel a magoldott feladatokkal a hátunk mögött sokkal könnyebb lesz újra kalibrálni céljainkat, vágyainkat és ezzel új életviteli rendszereket is kialakítani a mindennapjainkban.

Ikrek: A belső nyugalmunk és elégedettség érzetünk kerül fókuszba valamint a partnereink a szerepe is ezekben az életterületekben. Sőt ebben a szakaszban most könnyebb lesz mind az érzelmi érintkezés is, mind a racionális, tervezett, kommunikáció is. Szóval beszéljünk, beszéljünk, beszéljünk mert most minden sokkal könnyebben lesz megoldva és sokkal könnyebb lesz új dolgokat is beiktatni.

Rák: A saját magunk fejlesztése lesz támogatott ebben az időszakban, mind a tanulás, mind a gyakorlás szempontjából. Sőt most ezek az életterületek oldásként is képesek megjelenhetnek a mindennapjainkban. Amikor az ember éppen pont azt a dolgot kezdi el tanulni, pont az a dolgot kezdi el gyakorolni, ami valami olyasmit hoz be az életébe, ami sokkal nagyobbat szól, mint az elvárható lenne.

Oroszlán: Egy nagyon aktív hétnek nézünk elébe, ami amellett, hogy komoly előre lépéseket is rejt magában, most képesek leszünk minden olyan módon megoldani, amivel új szokásokat, új rendszereket tudunk beépíteni a mindennapokban, akár elképesztően hosszútávra is! Sőt a kommunikáció is könnyebb lesz ezeknek az új rendszereknek a kiépítése közben.

Szűz: Magunkkal és a lelki nyugalmunkkal kellene foglalkoznunk ezen a héten. Nem muszáj nagy mértékben beavatkozni a megszokott életünkbe, de most csak és kizárólagosan olyan dolgokkal foglalkozzunk, amelyek nyugtatnak, töltenek bennünket. Emellett maga a beszéd területe is nagyon fontos szerepet fog betölteni a lelkinyugalmunk ápolásába, szóval merjünk ventilálni a hozzánk közel állók irányába!

Mérleg: Az énünk fog fókuszba kerülni, emellett pedig két meghatározó irányt fogunk tudni nagyon jól működtetni a hét folyamán. Az egyik opció az lenne, hogy picit zárjuk ki a külvilági figyelemeltereléseket, és fókuszáljunk magunkra. A másik pedig az, próbáljunk minél többet kommunikálni magunkról, de ez csak akkor lesz járható út, ha olyan emberek irányába tesszük ezt meg, akik elképesztően közel állnak hozzánk!

Skorpió: Ez a hét arról kellene, hogy szóljon, hogy kivonulunk a hétköznapokból és jó messze, jó mélyen elvonultan elmélkedünk. Esetleg néhány rokonnal és néhány baráttal tartunk ugyan kapcsolatot, de most befelé figyelve, önreflexiót tartva, csak magunkkal kellene foglalkoznunk. Mert most komolyabb felismeréseket is megfogunk tapasztalni, de ehhez kelleni fog a teljes elvonulás!

Nyilas: A munkánk és az életfeladatunk témakörei kerülnek előtérbe ebben az időszakban, mégpedig a terveink és az ambícióink szempontjából. Sőt most ha megfelelő mennyiségű időt és energiát teszünk bele a tervezésbe elkezdhet összeállni a kép, hogy hogyan valósítsuk meg azt, hogy ez a két életterület össze érjen. Amikor az életfeladatunk a munkánk, és a munkánk az életfeladatunk. 

Bak: A munkánk nagyon fontos szerepet fog betölteni ebben a szakaszban, és muszáj lesz az, hogy tudjunk vele azonosulni. Mert most sok időt és energiát fog megkövetelni tőlünk, ugyanakkor persze megába fogja foglalni a fejlődést és az előrelépést is, de minden más életfeladatunknál többet fog most kivenni belőlünk a munkánk. Tehát próbáljunk arra a részére fókuszálni, amivel békében vagyunk!

Vízöntő: Spirituális hétnek nézünk elébe, mert olyan gondolatok és vágyak fognak foglalkoztatni bennünket, amelyek túl nyúlnak a világi élet felszínes dolgain. De törekednünk kell arra, hogy egyensúlyban maradjunk! Hogy a most fellobbanó belső értékrendünk ne borítson fel dolgokat a világi életünkben, hiszen az igazi belső béke és harmónia érzet úgy is az egyensúlyból fakad.

Halak: Probléma megoldó hetünk lesz. Főként a partnerkapcsolataink, a lelki nyugalmunk és a munkánk területén. Tehát bármelyik téren is érzünk elakadást vagy túlnyomást most könnyebb lesz megoldani az egyensúlytalanságot. Sőt most képesek leszünk a problémák mindkét végét látni racionálisan. Azt is, ami bennünk van és azt is ami a másik félben ment félre.

Ezen a héten a legfontosabb nap, az október 25-re eső Diváli lesz, a fény ünnepe, ami kétség kívül az indiai kultúra legnagyobb ünnepe. Ezen az estén gyújtsunk minél több gyertyát és összpontosítsunk mind arra a fényre, ami felragyogtatja az életünket. Fókuszáljunk a szeretteinkre, a nekünk kedves tevékenységekre, bármire ami fényt hoz az életünkbe!

Fizikailag a lengőbordáinktól le egészen a térdünkig kell majd jobban odafigyelnünk magunkra, szóval étkezzünk jól, ügyeljünk a frissen bejövő hidegre és az abból fakadó felfázásokra, de még a combjainkra is vigyázzunk jobban.

Ennek apropóján a hét egészségügyi ajánlása az lesz, hogy ne üljünk hidegre, és még véletlenül se legyünk nyirkos ruhában. A hidegre ülés a felfázás mellett az aranyér bántalmakat is képes fokozni, míg a vizes ruhában tartózkodás olyannyira kihűti a szervezetet, hogy a szervezetünk akár képes 25-szor gyorsabban kihűlni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük