Heti asztrológiai előrejelzés: 2022.November 6-13…

Kos: Aktív hétnek nézünk elébe, mind a kommunikáció, mind a fizikailag elvégzendő feladatok terén. Arra viszont vigyáznunk kell, maradjunk fókuszáltak, ne pörögjünk túl. Mind a beszédünkben, mind a fizikai síkon elvégzett mindennapi monoton feladatköreinkben próbáljunk minél több tudatosságot vinni, különben szét forgácsolódunk és képtelenek leszünk hatékonyan működni.  

Bika: Magunkkal és a nagyon közeli családunkkal kellene foglalkoznunk ebben az időszakban, és lehetőleg nyugalomban. Szóval csak és olyan dolgokba fogjunk, ami igényli az elcsendesülést, amelyek nem igényelnek komolyabb aktivitást. Ez persze nem jelent szobafogságot, mert tervezhetünk szűk családi körben nyugodt kirándulást, de az olyan legyen, amire nem igazán kell rákészülni.  

Ikrek: Amennyiben ezen a héten képesek vagyunk belevinni egy kis többlet tüzet és energiát a terveink megvalósításába, az ambícióink beteljesítésébe és/vagy a pénzkeresetünkbe, komoly előre lépéseket várhatunk majd a közeljövőben. Sőt minél vehemensebben tudjuk belevetni magunkat a fent említett feladatkörökbe, annál gyorsabb megtérülésben lesz részünk.

Rák: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fogják dominálni ezt a szakaszt, és az, hogy mennyire vagyunk képesek áldozatot hozni ezeken a területeken. Szóval ne lepődjünk meg, ha most túlórába fognak fulladni a napjaink, vagy ha még haza is kell vigyünk a munkánkból. Ez a hét most erről szól, és most ezt kell megoldanunk a Védák azt mondják nehéz idők után mindig könnyebb idők jönnek, a könnyebbek után pedig mindig nehezebbek.

Oroszlán: A lelki és a fizikai életünk összehangolása fogja igényelni a figyelmünket ebben az időszakban úgy, hogy a barátaink lesznek a közös metszéspontok. Mert ők ránk látnak minden téren és sokszor jobban ismernek minket még magunknál is. Szóval ha azt érezzük, hogy éppen elakadtuk az összeharmonizálás projektünkbe, akkor kérjük ki az ő véleményeiket, mert az fog minket elmozdítani a holtpontunkról.

Szűz: Ez a hét arra lesz a legalkalmasabb, hogy a lelkünk terén legyünk aktívabbak. És most az mindegy, hogy minket lelkileg mi tölt, csináljuk azt. Meditáljunk, tanulmányozzunk ősi írásokat és/vagy kultúrákat, kapcsolódjunk be egy elvonulásba, mantrázzunk, szóval ténylegesen tegyünk meg bármit, amitől lelkileg jól fogjuk érezni magunkat. Sőt ez hosszútávon a világi éltünkre is jótékonyan fog hatni.

Mérleg: Az együttműködéseink lelki oldala fog előtérbe kerülni ezen a héten. Így kiváló időszakunk lesz arra, hogy a privát életbéli kapcsolataink fókuszáljunk és arra is, hogy a munkánkkal kapcsolatos együttműködéseinkre is jobban odafigyeljünk! Sőt most mindez érvényes lesz az újonnan felépítendő kapcsolatainkra és a már jól működő együttműködéseink karbantartására is.

Skorpió: Ebben az időszakban akkor fogjuk azt érezni, hogy a helyünkön vagyunk és akkor kapjuk a legnagyobb támogatást a csillagoktól, ha olyan feladatoknak állunk neki, amit már egy ideje hallogatunk vagy mellőzzünk. Az mindegy, hogy azért sikkadtak el a teendők mert  macerás, vagy azért mert csak szimplán elfeledkeztünk róluk, de most meg fogjuk tudni oldani őket.

Nyilas: Ezen a héten komoly lehetőségünk nyílik arra, hogy új életviteli rendszereket építsünk fel! Akár megszokott hétköznapi teendők rendszeres elvégzésére, vagy teljesen új és grandiózus tevékenységek megvalósítására. A lényeg az, hogy keressünk együttműködő feleket, mert többed magunkkal képesek lehetünk olyan rendszereket megvalósítani, amelyek hosszú időre működőképesek lehetnek. 

Bak: A tanulás és a gyakorlás területei fogják kitölteni ezt az időszakot! Mert egyrészről most meglesz bennünk az a lelkesedés, hogy bele vágjunk új témakörökbe és/vagy felvegyünk régi, de még be nem fejezett tanulmányok szálait. Másrészről meg lesz bennünk a kitartás is, hogy gyakoroljunk akár új dolgokat, amelyekben még nem szereztünk jártasságot, vagy régi dolgokat, amelyek most nem fogunk unni a fent említett lelkesedés végett.

Vízöntő: Most minden feladatkörünk, kötelezettségünk úgy fog előre mozdulni, ha képesek vagyunk beletenni fizikai erőfeszítést, lelkesedést és képesek vagyunk jól átgondolt tervek mentén haladni. Ez persze mindenre érvényes, de most a csillagok külön ebben fognak támogatni minket, hogy képesek legyünk ezt a hozzáállást tanúsítani ha esik, ha fúj, ha szakad, ha süt.

Halak: A kommunikáció kerül terítékre ebben az időszakban és minden viszonylatban. Egy részről nekünk is jót fog tenni azáltal, hogy képesek leszünk leengedni némi fölös érzelmi energiát, ami már feszít minket egy ideje. De ugyanekkor ez jó lesz a környezetünknek is, hiszen ezáltal ők képesek lesznek informálódni abból a szempontból, hogy éppen mi hol tartunk érzelmileg.

A hét fő eseménye az lesz, amikor a november 8-ra eső telihold napon felébrednek az istenek!  4 teljes hónap után! Így most újfent sokkal több áldás lesz mindenen, és így sokkal könnyebbé is válik, minden!

Fizikailag a fejünkre, a nyakunkra és a karjainkra kell jobban vigyáznunk a hold áthaladása végett. Így a szezonális torokfájás, orrfolyás, arc/homlok üreg gyulladás is mind gyakoribb lehetnek, szóval vigyázzunk magunkra.

Hét ájurvédikus tanácsa az, hogy együnk minél több almát. Egyrészről most van itt a szezon, meg persze tele van mindenféle széppel és jóval, viszont másrészről az alma nyomelemei képesek arra, hogy a belélegzett szennyeződéseket besüllyessze a tápcsatornánkba, ahonnan simán meg is tudunk tőlük szabadulni! Szóval almára fel, epe érzékenyeknek ez egy kifejezetten áldásos kúra lesz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük