Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. November 28-December 4…

Kos: A hét folyamán meg kell próbálnunk a feladataink ellátása közben arra is odafigyelni, hogy saját terveinket is megvalósítsuk. Hogy értékeljük a saját rálátásunkat is annyira, hogy azt előtérbe helyezzük. Elsőként lépésként a munkahelyi közegünkben próbálkozzunk azzal, hogy egy picit úgy alakítjuk a helyzetet, hogy nekünk is jó legyen, és, hogy a mi elképzeléseink is kapjanak teret.

Bika: Ebben az időszakban lelkileg leszünk egy olyan megerősödött állapotba, hogy képesek leszünk lemondani dolgokról. Sőt, képesek leszünk lezárni és befejezni feladatokat, mind újonnan kialakult helyzetekben, mind régóta húzódó ügyletekben. Az lenne a lényeg, hogy  megszabaduljunk meg olyan hátráltató tényezőktől, amelyek visszatartanak bennünket attól, hogy ténylegesen fontos és releváns dolgokkal foglalkozzunk.

Ikrek: A külső és a belső világunk fog találkozni ebben a szakaszban, így a hivatás szempontjából fog terítékre kerülni a munkánk területe, a pénzkeresetünk módja és a materiális ambícióink. A másik oldalról pedig a spirituális életünk fog fókuszba kerülni, abból a szemszögből, hogy az mennyire fenntartható a világi teendőink és feladatköreink csorbulás nélkül.

Rák: Az együttműködéseink terén fognak felpezsdülni a mindennapokban. Mind az új együttműködéseink, mind pedig a régi jól bevált partneri viszonyaink szempontjából. Annyi különbség azért adódhat, hogy a régi kapcsolataink inkább a privát életünk mentén fognak előtérbe kerülni, míg az újonnan adódó kapcsolati lehetőségek inkább a munka területén fog jelentkezni.

Oroszlán: Ebben a szakaszban erős késztetést fogunk érezni, hogy segítsünk másoknak, és attól függetlenül, hogy most a lelki erőnk is meglesz ahhoz, hogy jobban kezeljük mások nehézségeit arra azért oda kell majd figyelnünk, hogy ne essünk át a ló túloldalára, és jó szándékunk ne menjen saját lelki nyugalmunk kárára. Mindig addig kell nyújtózkodnunk, amit még jól tudunk kezelni.

Szűz: Mind az értelmi gondolkodásunk, mind pedig az érzelmi/pszichés énünk teret fognak kívánni maguknak a hét folyamán. Természetesen a lényeg az lenne, hogy teremtsünk egyensúlyt a két terület között. Így próbáljunk mélyebben és analitikusabban megvizsgálni az életünk érzelmi szálait, és legyünk arra is készen, hogy felismerjük a racionálisan megtervezett elképzeléseink érzelmi vetületeit is. 

Mérleg: Ezen a héten a belső működésünk fog fókuszba kerülni. Így fontos lesz a lelki nyugalom, de emellett az is, hogy amikor nem nyugalmi állapotban vagyunk és megy a pörgés, akkor abban a helyzetben legyünk szervezettek és hatékonyak. Sőt ha felismerjük, hogy bizonyos dolgok nem mennek, akkor legyünk készek arra, hogy együttműködjünk olyas valakikkel, akikkel már könnyebb lesz a feladatok megvalósítása.

Skorpió: Tevékeny hétnek nézünk elébe, mind az életünk tárgyilagos részében, mind pedig a személyes viszonylatokban. Amennyiben a tárgyilagos részben látjuk magunkat aktivizálni, akkor foglalkozzunk az otthonunkkal és a lakókörnyezetünkkel. Viszont amennyiben azt érezzük, hogy most képesek vagyunk személyes kapcsolatokban is helytállni, akkor a szomszédok, bérlők, alkalmazottak szerepkörökben tevékenykedjünk.

Nyilas: A családunkkal és az otthonunkkal kell foglalkoznunk ebben az időszakban és meg kellene próbálnunk minden mást egy kicsit jobban háttérbe tolni. Így az is lehet egy megoldás, hogy picit begubózzunk és csakis kizárólag egymással foglalkozunk, nyugalomban , békességben, de az is lehet egy opció, hogy közösen kezdünk valaminek az elsajátításába, ami örök élményként fog elraktározódni minden érintettben!

Bak: Egy klasszikus, szinte már klisészerű hétnek nézünk elébe, de most ettől fog működni a hetünk. Szóval elsőként bennünk kell, hogy megmozduljon valami, és mihelyst azonosítottuk azt, kezdjünk el kommunikálni róla. Kérjünk tanácsot, kérjünk ki véleményt. Csak ezek után álljunk bele abba, hogy meg is valósítsuk az elképzeléseinket és most ez a hozzáállás fogja meghozni a gyümölcsöt.

Vízöntő: Most az fog abban segíteni, hogy feldolgozzunk történéseket, hogy megoldjunk feladatokat, ha kommunikálunk. Beszélgessünk, kérjük ki mások véleményét, vagy csak figyeljünk oda arra, hogy mások hogyan kommunikálnak bizonyos helyzetekben. Ragadjunk meg minden adódó lehetőséget az eszme cserére, és legyünk nyitottak mások rálátásaira és elképzeléseire.

Halak: Ezen a héten fókuszba fognak kerülni pénzügyeink. Mind a vagyonunk, mind pedig a pénzkeresetünk is. A vagyonunk abból is adódhat, hogy mennyi marad a pénzkeresetünkből, miután elköltöttük azt, amit el kell a szükségesekre. De persze ennek a gerince a pénzkeresetünk, emellett pedig fókuszba fog kerülni az a képességünk, hogy mennyire tudunk vigyázni a pénzünkre, ami pedig a vagyoni helyzetünk gerince.

Ezen a héten a fő spirituális esemény a December 3-ra eső nap lesz, hiszen ezen a napon beszélte el Krisna a Bhagavad Gítát, 5159 évvel ezelőtt.

Fizikailag pedig az utolsó napig a térdeinkre, a lábszárainkra és a lábainkra kell majd jobban odafigyelnünk, míg az utolsó napon már a fejünkre, hiszen a Hold egy új körbe kezd a Föld körül.

Egészségügyileg pedig itt az idő, hogy egy kicsit tegyünk a vékonybelünkért. Ugyanis december hónap ehhez a szervhez kapcsolódik! A legegyszerűbb kúra a rendszeres asafoetida fogyasztás, magyarul ördöggyanta, ami képes a vékonybélben zajló felszívódást felerősíteni, és így a vitaminok és a nyomelemek beépülését is segíteni! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük