Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. November 14-20…

Kos: Érzelmileg aktív hét várható, mind a lelki nyugalmunk, és a minket körülvevő harmónia szempontjából, mind pedig a feszültebb kapcsolataink megfelelő kezelésének szempontjából. Szóval tegyünk a nyugalmunkért, akár „csak” annyival, hogy rendezettebbé tesszük az életterünket, de figyeljünk oda az olyan szállakra is, mint pl. szomszédok, beosztottak, akikkel óvatosabban kell eljárnunk.  

Bika: Ezen a héten egy kicsit jobban oda kellene figyelni a munkatempóra! A túl pörgés, a belefeledkezett és feszített munka végzés magától értetődő lesz, de arra vigyáznunk kell, hogy ezzel ne tegyünk kárt magunkba. Próbáljunk beiktatni nyugalmi időszakokat, próbáljunk egy kicsit korábban pihenni, és ha ezeket most nem tudjuk bele vinni a mindennapokban, akkor próbáljunk rendszerek mentén működni, hátha az segít.

Ikrek: Foglalkozzunk egy kicsit többet a kommunikációs csatornáinkkal. Akkor is, ha amúgy ez nálunk általában rendben van, valamint főként akkor, ha úgy érezzük, hogy már kialakult némi kommunikációs restancia. Tehát szánjunk egy kicsit több időt a beszélgetésre. Hívjuk fel a szeretteinket, és nemcsak automatizmusból, ha nem ténylegesen érdeklődve a hogylétükről.

Rák: Ebben az időszakban akkor ragadjuk meg a sors adta lehetőségeket, ha aktívan veszünk részt az életben. Mind a kommunikáció, mind a fizikai tevékenységek területén. Sőt, most nagyon sok fog múlni azon is, hogy mindezt milyen hozzáállással, milyen hangulatban tesszük. Szóval kapcsoljuk be a személyes varázsunkat és úgy nyilvánuljunk meg a mindennapokban, hogy jó legyen a környezetünkben lenni.

Oroszlán: Nagy igény lesz ránk és a mondanivalónkra, de óvakodjunk attól, hogy túlzásokba essünk. Főként a lehengerlő, „mindentudó” részét kell egy picit visszafogni a személyiségünknek. Próbáljunk úgy tanácsot adni, hogy ezt teljes mértékben függetlenítsük a személyes érdekeinktől és próbáljunk tárgyilagosan, szinte szakmailag hozzá tenni a másik fél elképzeléseihez.

Szűz: Most a terveinkben és az ambícióinkban akkor fogunk tudni előre lépni, ha bele tesszük a többlet energiát. Sőt, ezen a héten könnyebb lesz ráhangolódni arra, hogy mit kellene tennünk, hogy elinduljunk az elképzeléseink megvalósításában. Néha azt is érezhetjük, hogy hihetetlenül kézenfekvő az, amit tenni kellene, de ezen nem kell rágódni, mert most jött el annak az ideje, hogy erre rá is jöjjünk.

Mérleg: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban, és az a tendencia, hogy egy kicsit túltoljuk magunkat. Szóval próbáljunk spórolni az erőnkkel és arra összpontosítani, hogy néha nem az a megoldás, hogy még többet hozzunk ki magunkból, hanem az, hogy vigyázzunk arra, hogy ne áramoljon ki túl sok minden feleslegesen.

Skorpió: Ezen a héten a külvilági feladataink és az életünk lelki vetületei fognak fókuszba kerülni. Egyrészről abból a szempontból, hogy a mindennapi munkánk és tevékenységeink mennyire kapcsolódik az életfeladatunkhoz. A szakmánk a hivatásunkhoz. De az is terítékre fog kerülni, hogy lelkileg mennyire vagyunk elégedettek az életünkkel és azzal, hogy most éppen hol tartunk.

Nyilas: Némi nehézséget le kell gyűrnünk ezen a héten, de főként a saját magunkból fakadó aggodalmak terén. De ezeknek a nehézségek legyűrésével komoly előre lépéseket tehetünk, abban, hogy egy lelkileg sokkal nyugodtabb életet tudjunk élni. És míg ez az előrelépés főként a lelkiekben fog érződni, ez kifog hatni a mindennapjainkra, de legfőbbképpen a munkánk területére.

Bak: A kapcsolataink kerülnek fókuszba, és főként a lelkiek szempontjából. Itt az ideje, hogy tegyünk a kapcsolataink belső értékeiért, a kapcsolataink harmonikus működéséért. És ez most nem korlátozódik egyik kapcsolati területre sem. Így tehetünk a világi, munka kapcsolatainkért és a személyes életbéli emberi kapcsolatainkért is. A lényeg az, hogy aktívan vegyünk részt az egyensúly teremtésben.

Vízöntő: Ezen a héten óvakodjunk attól, hogy túlzásokba essünk, hogy túl vállaljuk magunkat, még akkor is, ha a szándékaink jók. Mert most képesek leszünk jobban beazonosítani azokat a nehézségeket, hátráltató tényezőket, amelyek felszámolásával hatalmas előre lépéseket tehetünk meg. De ettől függetlenül nem kell kapkodnunk, nem kell beletemetkeznünk a feladatok megoldásába, mindent nyugodtan és szépen, ahogy a csillag megy az égen.

Halak: Az intellektus területén leszünk aktívabbak ebben az időszakban. Mind a praktikus szempontokból, amikor képesek vagyunk új képességeket elsajátítani, mind pedig a racionalitás szempontjából, amikor képessé vállunk új rendszerek felépítésére is, hiszen látjuk azt, hogy mit, hogyan kellene megoldani, megszervezni! Sőt most meg lesz ahhoz is a szemünk, hogy kivel érdemes együttműködni és kivel nem.

Ezen a héten mind a november 16-17, mind pedig a 19-20 nehézkesebb napok lesznek, szóval ezeken a napokon szenteljünk több figyelmet annak, hogy harmóniában tudjunk létezni magunkkal és a környezetünkkel is.

Fizikailag a mellkasunktól le egészen a derék vonalunkig kell jobban odafigyelnünk magunkra, szóval a légzéstől az emésztésig vigyázzunk magunkra!

Így a hét ájurvédikus tanácsa is az lesz, hogy igyunk görögszéna teát. Ez azt jelenti, hogy a görögszéna magokat forraljuk 1 percig, majd ízlés szerint mézzel és gyömbérrel megbolondítva fogyasszuk, akár minden nap. A görögszéna ugyanis elképesztően jótékonyan hat a tüdőnkre. Sőt nemcsak a légzésünkre, hanem a mellkasi vérellátásunkra is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultőrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük