Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Február 11-18…

Kos: Ez az időszak kiváló lesz mind kommunikációra, mind tanulásra, mind dolgok megvalósítására! Sőt most képesek leszünk rendszerszemléletben is gondolkodni és így képesek lehetünk úgy megoldani dolgokat, hogy azok hosszútávon is működjenek, hogy hosszútávon is részese legyen az életünknek. Szóval bármibe is kezdünk, azt képesek lehetünk sikerre  vinni, legyen bármennyire is összetett feladat! 

Bika: Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk, a gyermekeink és az életviteli rendszereink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Szóval próbáljunk minél több időt eltölteni a családunkkal, a gyermekeinkkel (vagy azokkal akik betöltik a gyermek szerepet az életünkben, legyenek azok pl. a diákjaink, vagy a rokonok/barátok gyermekei) és lehetőleg az otthonunk keretein belül. Ez lehet laza programozás,  közös kikapcsolódás, stb., vagy maradhatunk abszolúte a fizikai síkon és pl. szépítgethetjük az otthonunkat, vagy a kertünket.

Ikrek: Ezen a héten többet kell foglalkoznunk a lelki békénkkel, lelki nyugalmunkkal. Az komoly segítség lehet, ha megpróbálunk egy kicsit lelassulni, és elvonulni a hangos, zűrzavaros külvilági élettől. Próbáljuk a TV-t és az internetet is minimalizálni és körülvenni magunkat a szeretteinkkel, akik társaságában képesek vagyunk erőt gyűjteni, töltődni, regenerálódni. Most ez lesz az ideális hozzáállás az élethez.

Rák: Kommunikatív hetünk lesz, és nem csak abból a szempontból, hogy most közlékenyebbek leszünk, vagy nagyobb igényünk lenne a beszélgetésre. Most ott lesz bennünk az igény, hogy a terveinkről, a vágyainkról is beszéljünk a hozzánk közelállókkal és képesek leszünk felvállalni azt is, hogy az nehezebb témaköröket is ki tudjuk beszélni, pl. azt, hogy mi az ami visszatart minket ezek megvalósításától! Legyen az akár személyes indok, vagy gyengeség.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk fog  előtérbe kerülni, és elengedhetetlen része lesz ennek az időszaknak az, hogy minél többet kommunikáljunk, hogy áttudjuk adni az elképzeléseinket és a terveinket. Most ötletek terén sokkal gazdagabbak leszünk, így a kommunikáció arra is jó lesz, hogy míg mi „agyalunk” addig mások képesek legyenek már beindítani egyes elemeit az elképzeléseinknek!  

Szűz: Ezen a héten arra fog törekedni a szervezetünk, hogy megtalálja az egyensúly állapotot a külvilág és a belsőnk között. Munka és spirituális életünk között, materiális ambíciók és lelki nyugalom között, pénzkeresett és igények/vágyak között. Ezt segíteni fogja az is, hogy most sokkal fontosabb szerepet fog betölteni a lelkünkkel kapcsolatos témakörök, hiszen a valóságban az a fontosabb terület, a világi dolgokhoz képest.

Mérleg: Mély spirituális és lelki dolgok fognak minket foglalkoztatni ebben az időszakban. Valamelyest persze az elmúlás és a halál is előtérbe fog kerülni, de nem egy depressziós módon, hanem inkább az élet természetes folyamatként. Emellett a misztikus tanok, az ősi spirituális kultúrák tanításai mind sokkal jobban felfogják kelteni az érdeklődésünket, szóval bátran adjunk teret akár az elvontabb gondolatok beengedésének is.

Skorpió: A választott szeretteink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. A partnereink és a barátaink. Akiket azért állnak hozzánk közel, mert mi így döntöttünk, így választottunk. Sőt most ott lesz bennünk az a belső hívás is, hogy megnyíljunk a legbelsőbb elképzelésink, a legmélyebben dédelgetett álmainkkal kapcsolatban is. A szeretteink rálátása nagyon sokat fog segíteni bennünket abba, hogy ezeket az elképzeléseinket képesek legyünk megvalósítani.

Nyilas: Ezen a héten meg lesz az a belső erőnk, hogy véghez vigyünk feladatokat, sőt, hogy befejezzünk olyan dolgokat is, amelyek területén elakadásban vagyunk!Szóval bátran vegyük elő azokat a teendőinket  amelyeket már egy ideje halogatunk. Ezek lehetnek kellemetlen feladatokat, amelyek vagy személyes okok miatt nehézkesek, vagy szimplán túl macerásak vagy lehetnek olyan feladatok is, amelyek fontosak lehetnek, de anno még nem éreztük át a fontosságukat.

Bak: Ebben az időszakban sokkal intenzívebben fog működni a belsőnk. Mind a racionális, józan paraszti eszünk, mind a személyiségünket meghatározó belső értékrendünk, aminek természete egyértelműen spirituális. Mert lehet, hogy a belső értékünket leginkább betyár becsületként lehetne meghatározni, de akkor is ezek az értékek egy univerzálisan „jóként” értelmezhető értékeket rejt. Szóval most egy kicsit mindent másként fogunk értelmezni, mindent sokkal tudatosabban.

Vízöntő: A tanulásé és a gyakorlásé lesz a fő szerep ezen a héten, de úgy, hogy meglesznek hozzá a partnerek is akikkel együtt tudjuk csinálni, vagy akitől meg is tanulhatjuk mindazt, amit szeretnénk. Természetesen lesznek nehézségek a dolgok megvalósításában, kivitelezésében, de most ott lesz a bennünk az a belső erő, hogy nyitottak leszünk az új dolgokra és így maga a lelkesedésünk lesz az, ami átvisz minket a nehezebb részeken.

Halak: Aktív hetünk lesz, mind a fizikai teendőink szempontjából, mind szellemileg a befogadandó új információk szempontjából. Sőt ott lesz bennünk az az igény is, hogy az új dolgokat beiktassuk a már működő rendszereinkbe, amivel sokkal hatékonyabbá válhatunk, szóval megfogja érni az újításba befektetett energia! Nagy segítség lehet azokkal együttműködni, akik tapasztaltabbak abban, ami még nekünk újdonság!

Ezen a héten Február 13-ra esik egy különleges spirituális nap. Az indiai kalendáriumok szerint ezen a napon  született le a földre a szertartások istene. Így ezen a napon belekezdeni olyan rituálékba, amelyek a lelkünk nyugalmát fogják szolgálni igencsak áldásos.

Ezen a héten az arcunktól le egészen a csípönkig a Hold állása végett vigyáznunk kell magunkra. Tehát érzékenyebb lesz a tüdőnk és az emésztésünk  is. Valamint ne piszkáljuk ezeket a területeket, szóval az ártatlan váll tetoválásoktól egészen a komolyabb beavatkozásokig kerüljünk minden féle eljárást az adott területeken!

Om tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük