Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntőben: 2022. február 12-március 14…

Ebben a jegyben a Nap nem érzi kifejezetten jól magát, szóval lehetünk stresszesebbek és feszültebbek, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a kevesebb napfény miatt amúgy is nehézkesebb a kiegyensúlyozottabb belső közérzet fenntartása!

Ugyanakkor erre a szakaszra a Nap együttállásba kerül a Jupiterrel. Ezáltal a Nap ereje felerősödik a Jupiter intellektusával és lelkiségével fűszerezve, másszóval könnyebb lesz magasztosabb feladatokra összpontosítani, ami természetesen járhat némi áldozathozatallal, amivel ki is egyenlíthetjük azt, hogy a Nap nem érzi magát jól a Vízöntőben.  Ugyanis ez a nyitja az asztrológia karmikus használatára! Ha eleve számítani lehet némi nehézségre, azt iktassuk be mi saját magunk! Mi válasszuk meg, hogy mi az a nehézség, amit meg kell élnünk!

Valamint a Jupiter révén a fent említett fennköltebb feladatokat könnyebb lesz beiktatni az életviteli rendszerünkbe! A lényeg az lesz, hogy támogassuk meg mindazt, ami fontos számunkra tudással, ősi kultúrákból vett elemekkel, mert most ez fog erőt adni. Ebben a Jupiter lelkisége mellett segítségünkre lesz a Vénusz/Mars együttállás is, ami rendkívül erősen támogatja a kreativitást, és ami végig érezhető lesz ebben az időszakban.

A Mars ugyan átlép a Bak jegyébe Február 27-én, de a Vénusz követni fogja még aznap. Ezzel elő fog állni egy olyan asztrológiai jelenség, hogy 4 erős bolygó áll majd a Bak jegyében. Ezért ettől a naptól kezdve sokkal erősebb lesz bennünk a kitartás, és hihetetlen akaraterővel fogunk bírni.

Szóval újfent az lesz áldásos, ha a fontos és meghatározó elképzeléseinket tartjuk előtérben! A teherbírásunk sokkal jobb lesz, tehát tegyünk azért, amit mérvadónak tartunk!

Viszont ennek a az időszaknak az első 5 napja nagyon kemény is lehet. Ugyanis amikor Február 27-én a Mars és a Vénusz is átlép a Bakba, reggel 9.52-kor a Hold is megteszi ezt. Így előáll a Juga nevezetű asztrológiai állás, amikor mind a 7 bolygó, két egymást követő jegyben áll! Ez nem a legkönnyebb állás, hiszen ez az állás negatívan hathat az egészségünkre és a pénzügyeinkre is. Sőt ez a korszak növeli a kiszolgáltatottságunkat, főként feljebbvalók, vagy a szüleink irányába! Emellett ennek a bolygóállásnak kirekesztő, és magát az elutasítottságot fokozó hatása is van. Szóval ebben az 5 napban előállhatnak olyan történések, amelyek révén hosszú évekre kirekesztődhetünk! Ez az állás Március 3, 15.34-ig tart!

Kerüljünk minden olyan helyzetet, ami magában foglalja azt, hogy feszültség alakuljon ki a környezetünkben, a kapcsolatainkban, stb. Ebben az 5 napban most túlélésre kell játszani! 

Ebben az időszakban a fő momentum a Március 1-re eső Siva Ratri lesz, azaz Siva éjszakája. Ez az év egyik legnagyobb misztikus energiával bíró ünnepe szerte Indiában. Egész éjjel koncertekkel és más kulturális megmozdulásokkal szoktak foglalatoskodni, és különleges felajánlásokat tesznek meg a Siva templomokban. A mi részünkről az alvásböjt egy nagyon áldásos felajánlás, ez a nap ugyanis minden materiális cselekményre teljesen haszontalan, viszont spirituális teendőkre elképesztő energiákkal bír.

Om Tat Sat 

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük