Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Augusztus 12-19…

Kos: Ez a hét a terveinkről, az ambícióinkról és arról is fog szólni, hogy mi magunk miről vagyunk képesek lemondani, hogy célt érjünk. De ettől függetlenül mielőtt bármit is mozgásba lendítenénk kommunikáljunk a terveinkről a hozzánk közelállókkal. Így képesek leszünk egy sokkal reálisabb, racionálisabb képet alkotni az elképzeléseinkről és arról is, hogy miről kellene a lemondanunk a cél érdekében.

Bika: A munkánk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk és az ehhez kapcsolódó területek fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Legfőképpen abból a szempontból, hogy ez miként hat ránk és a személyiségünkre. Például mennyire találkozik a munkánk és az életfeladatunk? Meg élünk-e az életfeladatunkból? Vagy más munkánkat is el kell-e vállalni ahhoz, hogy azt csinálhassuk, amit igazán szeretünk?

Rádha Vinod, Dzsaipur, India…

Ikrek: Ebben a szakaszban, másként fogjuk látni és szemlélni mindazt, ami körülvesz minket. Főként a nehézségeket és a kellemetlenségeket. Képesek leszünk kevésbé ragaszkodóan és lényegesen tárgyilagosabban kezelni mindent. Sőt felül tudunk majd emelkedni olyan dolgokon is, amit akár érezhetnénk személyes sértésnek is, de most  képesek leszünk arra, hogy ezt ne személyes támadásként éljük meg.

Rák: Abba az irányba fogunk hívást érezni, hogy nagy terveket valósítsunk meg, fontos dolgokban tegyünk előre lépéseket. És most nem feltétlenül kellene olyan dologra gondolnunk, mint például a maraton lefutása, hanem inkább olyan erőfeszítésekre, amikor magunkat meglépve teszünk meg lépéseket. Ehhez persze az is fontos lesz, hogy legyen támaszunk és tudjunk másokkal is együttműködni.

Oroszlán: Amit ezen a héten elkezdünk, azt nagy valószínűséggel sikerre is fogjuk tudni vinni. Mert meg lesz bennünk a kitartás és az, hogy probléma megoldó üzemmódban szemléljük az adódó nehézségeket és hátráltató tényezőket. Valamint a lelkületünk is olyan állapotban lesz, hogy nem tudunk majd ne-megvalósítani olyan dolgokat, amelyekkel képesek vagyunk azonosulni.

Szűz: Akkor fogjuk azt érezni a hét végén, hogy jó hetünk volt, hogy az adódó lehetőségek szerint a lehető legjobbat hoztuk a ki ebből az időszakból, ha az együttműködéseinkre fókuszálunk! Az, hogy ez az együttműködés/partneri viszony a privát életünk része, vagy a professzionális életünké, most nem is annyira mérvadó. Mert bármilyen együttműködésbe is vagyunk, most próbáljunk jobban odafigyelni az ő igényeikre.

Mérleg: Ebben az időszakban a fő késztetésünk az lesz, hogy mindent a belsőnk révén ítéljünk meg. És ha meg van az, hogy lelkileg mivel vagyunk képesek azonosulni, akkor automatikusan be fog kapcsolni az is, hogy mindent tárgyilagosan is átvizsgáljunk, felsorakoztassuk a pro és kontra érveket és így képesek leszünk megalkotni azt a belső egyensúlyt, ahol az érzelmi és a racionális oldalunk is meghallgatásra kerül.

Skorpió: A családunk, az otthonunk és a partnereink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban, és az aktivitás. Az aktivitás részben megválaszthatjuk, hogy az lelkileg vagy fizikailag valósuljon meg. Mert képesek leszünk arra, hogy mély odafigyeléssel lelki dolgokban is támogatni tudjuk a szeretteinket, de arra is adódik majd lehetőség, hogy szimplán fizikailag tegyünk a harmonikusabb családi atmoszféráért legyen az közös kertépítés vagy az otthonunk szépítgetése.

Nyilas: Dolgos hétnek nézünk elébe, és az elégedettséget érzetét most a fizikai erőfeszítés fogja meghozni. Sőt nem is azon lesz a hangsúly, hogy mit érünk el a héten, vagy az, hogy mennyit haladunk egy adott munkában. Az lesz a lényeg, hogy neki veselkedjünk és csináljuk, és ez fog minket jóérzéssel eltölteni. Az, hogy teszünk valami érdekében, vagy valaki(k) érdekében.

Bak: Kommunikatív időszakot fogunk megélni és azt a lehetőséget, hogy a kommunikáció eszközén keresztül véghez tudjunk vinni dolgokat. Azt, hogy megtaláljuk azokat, akik abban tudnak segíteni, amihez mi nem értünk. Hogy mások segítségével kitudjunk építeni olyan rendszereket és működtetési lehetőségeket, amelyekben mi magunk csak egy bizonyos részt vállalunk, de az mégis működik, mert mindenki beleteszi azt, amit kell a cél érdekében.

Vízöntő: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni. Szóval fontos lenne sok időt eltölteni a családunkkal és a szeretteinkkel is, de amennyiben ez most nem lehetséges, töltsünk azzal sok időt, hogy a fizikai környezetünket építgetjük, szépítgetjük. Mindez arról fog szólni, hogy a környezetünkben kialakított harmónia legyen az, ami ezt az időszakot bearanyozza számunkra.

Halak: Ebben az időszakban a szeretteink és a környezetünk fog egy kicsit több figyelmet igényelni a mi oldalunkon. Szóval figyeljünk oda a környezetünkre, mert most mi sokkal nyugodtabb szemszögből fogjuk látni mindazt, ami a világunkban történik. Szóval próbáljuk egy kicsit csillapítani a kedélyeket, nyugalmat sugározni tehát mindent és bármit, ami harmóniát hoz be a mindennapokban.

Ezen a héten a fő momentum Augusztus 19 esik, amikor is Indiában majd egy milliárd ember fogja megünnepelni Krisna születésnapját, aki az egyik legfontosabb Istensége a Hindu kultúrkörnek.

Ebben az időszakban a két végünkre kell vigyázzunk. Térdtől lefelé a lábujjaink végéig mindenre, valamint augusztus 16tól a fejünkre, a koponyánkra, az arcunkra és minden érzékszervünkre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük