Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Augusztus 5-12…

Kos: Ezen a héten az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni. A privát életünkben működő együttműködéseinknél a lelki békére és nyugalomra kellene összpontosítanunk, a professzionális életünkben pedig a főként a munkánk hatékonysága kerül majd fókuszba, és az, hogy a munkában való együttműködéseink mennyiben tudják azt segíteni. 

Bika: Egy mélyebb időszakot fogunk megélni, így sokkal, de sokkal érzékenyebbek leszünk bizonyos dolgokra. Elsőként sokkal nyitottabbak leszünk mások irányába, mások megsegítésére, mások támogatására. De arra vigyáznunk kell, hogy csak annyit vállaljunk magunkra, amennyit bírunk, mert most mi magunk is érzékenyebbek lehetünk.

Ikrek: A jelenlegi szakaszban a belsőnk minden része aktívabban fog működni. Mind a racionális oldalunk, mind a rendszer szemléletünk, mind az érzelmi oldalunk, mind az intuitív oldalunk. És ez teret fog nyitni annak, hogy megteremtsük az egyensúlyt magunkban, hogy énünk minden részéhez hűen alakítsunk az értékrendünkön.

Rák: A belső elégedettség érzése és a partnerkapcsolatunk fog most előtérbe kerülni ezen a héten, és minden más témakör lényegesen hátrébb fog szorulni. Szóval próbáljunk minél több időt, minőségi időt eltölteni a partnerünkkel, de arra is használhatjuk ezt a hetet, hogy előre lépéseket tegyünk meg a kapcsolatunkban. Beszélgessünk sokat, akár kínosabb dolgokról is!

Oroszlán: Hihetetlen mennyiségű erőt és energiát fogunk érezni ezalatt az idő alatt, így bátran vessük bele magunkat a teendőink sűrűjébe. Ez az idő alkalmas lesz arra, hogy régi és még nem befejezett témaköröket újra élesszünk és újra neki fussunk a megoldásuknak, de arra is kiváló lesz, hogy vadonatúj feladatokba is belevágjunk. 

Szűz: A beszéd és a kommunikáció területei nagyon fontos szerepet fognak betölteni ebben az időszakban. És nem csak a mi szempontunkból, hanem úgy is mint amikor mi vagyunk a hallgatósság. Szóval tartsuk nyitva a füleinket, mert most elhangozhatnak olyan fontos mondatok, amelyek nagyon komoly hatással lehetnek ránk nézve!

Mérleg: Mi saját magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Főként abból a szempontból, hogy új rendszereket építsünk be a mindennapjainkba. Szóval bátran fogjuk össze a szeretteinket és alakítsunk ki új rendszereket mind a mindennapi teendők szintjén, mind pedig a kikapcsolódás és szórakozás területén.

Skorpió: Ezen a héten az a hívás fog érvényesülni bennünk, hogy magunkkal törődjünk, de egy kicsit elvonulva a külvilágtól. Tehát próbáljunk többet foglalkozni saját magunkkal, legyen az aktivitás a fizikai síkon, mint pl. edzés, vagy a lakókörnyezetünk rendezgetése, de az is ideális ha a belsőnkkel foglalkozunk többet, legyen az meditáció vagy tanulás.

Nyilas: A szeretteink közege fogja most a legtöbb figyelmet igényelni tőlünk, főként nehezebb, kellemetlenebb ügyek elsimításában. Így készüljünk fel arra, hogy sokat kell beszéljünk, sokat kell kommunikálnunk, sokat kell békítenünk a szeretteink köreiben. Sőt ez most egy univerzális hívás lesz, mert ez egyszerre fog zajlani a rokonaink és a barátaink közegeiben is.  

Bak: Most minden feladatunk, minden teendőnk és minden elképzelésünk is csak akkor fog működni, ha bele tesszük magunkat és a személyes energiáinkat mindenbe, amit csak csinálunk. Olyan lesz, mintha minden a saját személyes varászunktól működne, sőt kizárólagosan csak attól. Szóval vállaljuk fel a vezetői szerepet és mutassunk utat!  

Vízöntő: Lelki/spirituális dolgok fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten, főként abból a szemszögből, hogy a világi élet bizonyos területei mennyire feleslegesek. Így most kevésbé leszünk ragaszkodóak külsőségek irányában, és ezáltal sokkal könnyebb lesz megszabadulni olyan felesleges tárgyilagos dolgoktól, amelyektől már nagyon rég meg kellett volna válnunk.

Halak: A vágyaink, a terveink, az ambícióink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban, mindez úgy, hogy most képesek leszünk azokat a hátráltató tényezőket is azonosítani, amelyek visszafognak bennünket a megvalósításuktól. Valamint az is hasznos lehet, ha az elképzeléseinket átfuttatjuk a barátaink körében is, mert az segítő elképzeléseik is előre vihetnek bennünket.

Ezen a héten a fő momentum az  Augusztus 11re eső Telihold lesz! Indiában ezen a napon ünneplik a spirituális tudás Istenének napját. Így ezen a napon mindenképpen tanulmányozzunk olyan írásokat, kultúrákat amelyek képesek változtatni az értékrendünkön!

Fizikailag a csípönktől le egészen a bokánkig kell vigyázni magunkra, szóval a figyeljünk oda arra, hogy lépünk, merre megyünk stb. De emellett az is egy érdekes meditáció elehet, ha nem csak fizikailag, hanem átvitt értelemben is odafigyelünk arra az útra, amin éppen haladunk!

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük