Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Szeptember 10-17…

Kos: Az együttműködéseinken lesz a hangsúly ezen a héten. És főként azon, hogy a másokkal való együttműködés mit változtat a hatékonyságunkon. Valamint az is, hogy kialakítsuk azt a mentalitást, hogy képesek legyünk segítséget elfogadni, és segítséget nyújtani mindenféle személyes érzéstől mentesen. Hiszen emberileg nem vagyunk kevesebbek ha segítséget kapunk, és nem vagyunk többek ha segítséget nyújtunk. Ez lehet tisztán szakmai.

Bika: A hét megvilágosodása azzal fog kapcsolódni, hogy egy kicsit érzékenyebbek leszünk a környezetünkben élőkre. Így az is előtérbe fog kerülni, hogy másokért tenni és áldozatot hozni lényegesen „élvezetesebb”, mint magunk javáért tenni. Hiszen amikor magunkért teszünk, már úgy is tudjuk, hogy mi az ami várható, míg amikor másoknak segítünk az mindig a meglepetés erejével is hat!

Ikrek: Szellemünk síkján leszünk aktívabbak ebben az időszakban, sőt több fronton is. Egyrészről jobban fog működni a racionális intellektusunk, de emellett nem kell majd lemondanunk a intuitív, érzelmi oldalunkról sem. Hiszen ez a kettő ideális esetben kiegyensúlyozza egymást. A racionális, analitikus gondolkodásunkat, a józan paraszti eszünket az érzelmi intelligenciákat és vice versa.

Rák: Ezen a héten valószínűleg lényegesen többet kell együttműködnünk másokkal, mint az utóbbi időben. És ez természetesen jár alkalmazkodással is, segítség kéréssel és nyújtással is, stb. Szóval itt az ideje annak, hogy elő vegyük azokat a feladatokat, teendőket, amelyekkel mi magunk nem fogunk tudni boldogulni. Ha már úgy is együtt kell működni másokkal, akkor most pipáljuk ki a kötelezőket!

Oroszlán: Aktív hetünk lesz, és arra mindenképpen vigyáznunk kell, hogy ne essünk át a ló túl oldalára és toljuk túl a dolgot. Sőt érdemes lesz azzal is kísérletezni, hogy mennyivel lesz könnyebb bizonyos dolgokat megoldani, ha a roham előtt képesek vagyunk kommunikálni, bizonyos dolgok után járni, körbe kérdezni, stb. Mert mindig van valaki, aki bizonyos dolgokat jobban tud!

Szűz: A családi kötelékeink fogják leginkább igényelni a figyelmünket ezen a héten. Főként a választott családunk, tehát a partnereink és a gyermekeink. Valamint az a belső vágy, ingerencia, hogy egy kicsit hatékonyabbá tegyük a mindennapjainkat. Így most ideális időszakunk lesz arra, hogy új éltviteli rendszereket iktassunk be a mindennapjainkba, hogy teljesen átírjuk a szokásos meneteket!

Mérleg: Magunkkal kellene egy kicsit többet foglalkoznunk, a belső nyugalmunk, a belső egyensúlyunk szemszögéből. Szóval azokat a dolgokat részesítsük előnyben, amelyek kellemes és nyugtató hatással bírnak az életünkre nézve. Olvassunk, meditáljunk, pihenjünk, stb. Ez teret fog adni az olyan jellegű belső felismeréseknek, amelyek szükségszerűek ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Skorpió: Ebben az időszakban magunkkal kell egy kicsit többet foglalkoznunk és lehetőleg minél nyugodtabb és minél csendesebb közegben. Ugyanakkor az is célra vezető, ha nagyon aktívak vagyunk! Szóval töltsünk sok időt a kertben, legyen az az őszi feladatok ellátása, vagy ha van ilyen lehetőségünk vonuljunk le a nyaraló, hétvégi ház helyszínére, és ott tegyünk mindent rendbe még a hideg eljövetele előtt. Attól függetlenül, hogy nyári meleg lesz!

Nyilas: Ez a hét a személyes kapcsolatainkat fogja előtérbe helyezni. Szóval a barátaink és a rokonaink is komoly szerepet fognak betölteni a hét alakulásában. Szóval legyünk bátrak és egy kicsit akár nyomulósak is azon a téren, hogy kommunikáljunk, ismerjük meg egymás elképzeléseit, stb. Most képesek leszünk olyan apró félreértéseket is kioldani, amelyek hosszútávon sokkal nehezebben lesznek feloldhatóak.

Bak: Ebben a szakaszban a domináns személyiség jegyeink  és a munkánk területe kerül majd fókuszba így vigyáznunk kell arra, hogy ne alakuljon ki az a helyzet, hogy minden csak akkor tud megoldódni, végrehajtódni, ha azt mi magunk tartjuk kézben. Persze ha nem mi csináljuk meg akkor az nem lesz olyan, mintha mi csináltuk volna meg, de lehet jó így is, főként ha azért adunk némi iránymutatást a dolgok megvalósításának érdekében.

Vízöntő: Az elvonuláson és az elzárkózáson lesz a hangsúly ebben az időszakban, és vigyázni is kell a befordulásra. Ami mentőövként felsorolható, az a munka és a spiritualitás lehet. Szóval temetkezzünk bátran a munkánkba egy kicsit, és/vagy olyan spirituális gyakorlásba, tanulmányokba, amelyek nem feltétlen meditatív és nyugodt természetűek, hanem egy kicsit pörgősebbek, intenzívebbek.

Halak: A munkánk területe és a pénzkeresetünk területe fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, még pedig a belső, lelki értékek szempontjából. Szóval próbáljunk olyan pozitívumokra összpontosítanunk, amelyek érdemessé teszik az éppen aktuális munkánkat, vagy ha nem találunk olyat, akkor generáljunk olyan értékeket a munkánk területén, amelyek nemcsak anyagi természetűek hanem mélyebb spirituális hatásokkal is bírnak.

Ezen a héten a fő momentum 2 péntek lesz! Szeptember 10-én Ganésa az akadályok elhárítójának napja lesz, 17-én pedig Vámana napja, ami a spirituális tanulmányok megkezdésére lesz egy egészen kiváló nap!

Fizikailag a csípönktől le egészen a térdünkig kell majd jobban odafigyelnünk magunkra, akár olyan hétköznapi kontextusban is, mint pl. a szokásos edzés tervünk szemszögéből is. Mert most ez a szakasz egy kicsi érzékenyebb lesz, tehát a szokásos guggolásos napunk is lehet egy kicsit kártékonyabb is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük