Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Szűz jegyében: 2021. Szeptember 16 – Október 16…

A Nap a Szűzben, ráadásul együttállásban a Marssal és a Merkúrral, mások megsegítését állítja fókuszba. Ebben a jegyben a nagy, elegáns és fennkölt király, a Nap is lehajol az elesettekhez, és akár még az ingujját is feltűri, hogy maradandót alkosson mások jólétéért.

A Nap/Mars együttállás elképesztően erős energiákat hordoz magában a vezetés és a helyzetek megoldásának szempontjából szóval az is lehetséges ilyenkor, hogy mi magunk bele megyünk abba, hogy fizikailag is megvalósítsuk azokat a feladatokat amelyek elvégzésre várnak, a példamutatás érdekében.

De az is lehetséges, amikor is nem feltétlen szükséges a fent említett ingujj feltűrés szó szerint. Mert ilyenkor meg van azaz érzékenység, hogy vezetőként az ember feltudja ismerni, hogy mire van szükség, és képes is legyen abban segíteni, hogy azt úgy tudja átadni másoknak, ami révén ők fogják tudni majd megoldani a feladatot.

Mindez főként úgy, hogy a Jupiter visszahátrált a Szaturnusz mellé a Bak jegyébe, ami felerősíti bennünk az önzetlenséget és azt, hogy mások irányába segítőkészek legyünk. Erről már az év eleji előrejelzésekben írtunk, hiszen ez egy ritka bolygó együttállás és még a názáreti Jézusnak is fellelhető a születési horoszkópjában.

Ebben az időszakban a fő jelenség nem egy nap, hanem egy ünnepség sorozat, a Navaratri! Ez egy 9 napos ünnep Indiában, amikor is az összes főbb Istennőt megtisztelik ezalatt a 9 nap alatt. Idén 2021-ben ez az ünnepség Október 6-án kezdődik.

Az első 3 napban Szaraszvatit, a Tudás Istennőjét imádják, aki Brahmá a teremtés Istene. Az azt követő 3 napban Laksmit, Visnu feleségét, a Szerencse Istennőjét, az utolsó 3 napban pedig Durgát, Siva feleségét tisztelik meg a szépséges szép szertartásokkal.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük