Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Szeptember 3-10…

Kos: Tevékeny hetünk lesz mind szellemileg, mind fizikailag. Ugyanis ez a hét jó lesz tanulásra, tervezésre, új életviteli rendszerek kigondolására, ugyanakkor mindezek kipróbálására is. Sőt most meg lesz hozzá az emberi segítségünk is, olyanon személyében akik tájékozottabbak, tapasztaltabbak az adott területeken. Így most képesek leszünk maradandót alkotni.

Bika: Kiváló időszakunk lesz tanulásra és gyakorlásra, sőt mások segítésére is. Ugyanakkor mindezt a saját szánk íze szerint. Tehát olyan dolgokat tanuljunk és/vagy gyakoroljunk amelyekhez kedvünk van. Most ne az legyen az irányadó vonal, hogy mi a hasznos, vagy mi a praktikus. Hanem arra fókuszáljunk, ami megmozgatja a kreativitásunkat. És érvényesül a segítség nyújtásra is! Úgy tegyük meg azt is, ami minket motivál!

Ikrek: A beszéd és a kommunikáció fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, minden lehetséges formában. Mind verbálisan, mind írásban, mind nagyobb plénumok előtt, mind személyes stílusban. A lényeg az lesz, hogy fókuszáljunk a harmónia megteremtésére, a félreértések elsimítására, stb. Főként úgy leszünk hatékonyak, ha kívülállóként tudunk megnyilvánulni, kívülállóként, akik álltalában tisztább fejjel látnak mindent.

Rák: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kell foglalkoznunk ezekben a napokban, azzal a fókusszal, hogy próbáljunk a lelkinyugalomra és belső harmóniára fókuszálni. Mindezt aktívan. Szóval próbáljunk beiktatni minél több aktív minőségi időtöltést a szeretteinkkel legyen az kirándulás vagy közös edzés. Sőt mindez pont ugyanolyan jó hangulattal fog bírni, mint ha a családunk fizikai környezetével foglalkozunk aktívan, mint pl. a kert rendbetétele, az otthonunk szépítése, stb.

Oroszlán: Ebben a szakaszban nagyon jó hatással lesz ránk, ha képesek vagyunk beiktatni némi én-időt! Lehetőség szerint egy kicsit elvonulva a mindennapoktól és a megszokott környezetünktől! Azzal tompíthatjuk személyes jelenlétünk és egyben hiányuk környezetünkre mért hatását, ha aktívak maradunk a kommunikáció terén. Szóval tartsuk a lelket szeretteinkbe, de mi magunk próbáljunk egy kicsit elvonulni.

Szűz: Saját magunkon és a szeretteinken lesz a hangsúly ebben az időszakban. Az adott szeretteinken is, tehát a családunkon, és a választott szeretteinknek is, tehát a barátainkon is. És most nem az lesz a fő irány, hogy megoldjunk dolgokat, vagy hasznosan töltsük az időnket. Inkább fókuszáljunk arra, hogy jól érezzük magunkat és töltődni tudjunk a szeretteinktől, ahogyan ők is töltődni fognak mi általunk.

Mérleg: A személyes energiáink fognak dolgokat megmozgatni ezen a héten, főként a munkánk és a megélhetésünk terén. Szóval vessük be az elképzeléseinket, a kreativitásunkat és a saját és csak ránk jellemző megoldásainkat, és így egy részről ott lesz a személyes elégedettség érzése az alkotás folyamatában, másrészről pedig a környezetünk is megtapasztalhatja, hogy mi mit teszünk hozzá a közös érdekekhez.

Skorpió: Mély, spirituális dolgok fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, és arra mindenképpen vigyáznunk kell, hogy ne szakadjunk el túlságosan a külvilágtól. Így most érdemes lesz olyan tanítókra és olyan tanításokra összpontosítani, akik képesek voltak a világi életüket is működtetni spirituális elhívatottságuk mellett. Most a remeték és szerzetesek tanításai kevésbé lesz releváns az életünkben.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak többlet figyelmet igényelni ebben a szakaszban. Szükségszerű lesz az is, hogy fizikailag is több időt és energiát szenteljünk ezeknek a területeknek, és arra is, hogy erősebb kommunikációs vonalakat képviseljünk. Ez a többlet energia fogja számunkra kedvezőbben alakítani a történéseket. Most nem lesz elég a megszokott mennyiségű energia és erőfeszítés.

Bak: A munkánk és az együttműködéseink kerülnek terítékre ez alatt az időszak alatt. Főként a lelkünk szempontjából. Szóval most ideális lesz mély és személyes dolgokkal foglalkozni a partnerkapcsolatainkban is. A lényeg azon kellene, hogy legyen, hogy mi magunk képesek legyünk kiegyensúlyozottnak és önmagunknak lenni mind a munkánkban, mind pedig a személyes kapcsolatainkban is.

Vízöntő: Ezen a héten érzékenyebben fogunk reagálni mind a saját nehézségeinkre, mind pedig a másoknál látott és tapasztalt nehézségekre is. Próbáljunk minél jobban együttműködni a környezetünkkel oly módon, ami lehetőséget biztosít arra, hogy segítségünk ne adományként, szívességként csapódjon le, hanem inkább úgy, mint egy lehetőség arra, mint lehetőség a hosszútávú változtatásra.

Halak: Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni. Mind a szellemiség területén, mind pedig abból a szempontból, hogy mi magunk mennyire vagyunk képesek fizikailag tenni a másik félért! Szóval igenis szükségszerű, hogy kommunikáljunk sokat, hogy intellektuálisan is tisztában legyünk a másik fél elképzeléseivel, de ezenfelül ott kell legyen bennünk az elhatározás, hogy is fizikailag tegyünk a kapcsolatunkért.

Ebben az időszakban a Szeptember 10-re eső nap, Ganésa napja lesz a legmérvadóbb. Ganésa az akadályok elhárítója, szóval ha valami nagyon nagy horderejű vagy fontos dologban vagyunk érintettek, akkor ezen a napon mindenképpen tegyünk meg egy felajánlást az adott témakör sikeréért!

Fizikailag a mellkasunktól le egészen a derekunkig kell jobban vigyáznunk magunkra. Lásd akár a hirtelen jövő vérnyomás és keringés nehézségekre, amelyek előfordulhatnak a hirtelen hideg eljövetelével, vagy akár a légúti dolgokra, amelyek szintén előfordulhatnak, mind   a szokásos allergiás időszakot nézve, mind pedig a hirtelen időjárásváltozásra való tekintettel!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük