Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Október 8-15…

Kos: Az együttműködéseinken lesz a hangsúly ezen a héten. A privát életünkben képesek leszünk olyan mély pontokban is előrelépni, mint pl. mi mitől érezzük magunkat szeretve! Mi a vágyunk és mi az igényünk, anélkül, hogy elvárásokat fogalmaznánk meg. A professzionális életünkben pedig képesek leszünk azt felmérni, hogy mit kell ahhoz megtennünk, hogy minden ideálisan menjen!

Bika: Ebben az időszakban sokkal jobban fogjuk látni azokat a dolgokat, amelyek révén képesek lennénk másokat segíteni. Természetesen külsősként sokszor könnyebb azt észre venni, hogy egy bizonyos helyzetben mi lenne a legáldásosabb, a legpraktikusabb, stb. Ezen felül pedig az egy külön ajándék lesz, hogy a mások segítésen keresztül magunkban is képesek leszünk feloldani nehézségeket, leragadásokat.

Ikrek: A racionális, analitikus gondolkodásunk, a józan paraszti eszünk mind azt fogja „követelni” tőlünk, hogy alakítsunk ki új rendszereket a mindennapjainkra. Természetesen a racionalitás mentén. Szóval bátran próbáljunk ki új dolgokat, új rendszereket, hiszen a pudding próbája a belekóstolás! Most ez fog kelleni ahhoz, hogy változtatásokat tudjunk beiktatni.

Rák: Ezen a héten valószínűleg lényegesen nagyobb szükség lesz arra, hogy másokhoz alkalmazkodjunk, mint úgy általában. Ugyanekkor meg lesz az a belső nyugalmunk, hogy ez ne nagyon érintsen meg bennünket és helyén kezeljük a történéseket. Szóval akár bele is vághatunk azokba a helyzetekbe, ahol muszáj némi nemű gesztusokat megtenni ahhoz, hogy előre tudjunk mozdítani bizonyos dolgokat.

Oroszlán: Aktív hetünk lesz, de ezt most jól fog esni a belső nyugalmunk szempontjából. Amúgy nagy részben másokkal kapcsolatos lesz az aktivitás, a saját feladatköreink nagyon kevés rásegítéssel is könnyedén fognak működni. Szóval érdemes lesz körbekérdeznünk környezetünket, a szeretteinket azzal kapcsolatban, hogy mi mit tehetünk azért, hogy nekik könnyebben alakuljanak a dolgaik.

Szűz: A családi kötelékeink fogják leginkább lekötni a szabad vegyértékeinket ebben az időszakban. Főként a választott családunk, tehát a partnereink és a gyermekeink. Szóval próbáljunk minél több minőségi időt együtt tölteni. Ez most nekünk is és a környezetünknek is nagyot jót fog tenni, úgy mond egy oda-vissza töltődést hoz majd nekünk ebben az időszakban.

Mérleg: Magunkkal kellene és a közvetlen környezetünkkel kellene egy kicsit többet foglalkoznunk, de intenzívebben az átlagosnál. És ez most nem azt fogja jelenteni, hogy lelkileg kell boncolgassunk esetlegesen mély és fájdalmas történéseket. Inkább azt, hogy ha most a szükséges fizikai mutatványokra vagyunk feltűzelve, lásd takarítás, a fizikai lakókörnyezetünk rendbetétele, stb. akkor ott is menjünk bele komolyan, ne csak ott ahol a papok tácolnak.

Skorpió: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kell majd foglalkoznunk ebben a szakaszban, de egy kicsit elvonulva a külvilágtól. fókuszáljunk magunkra és mindenre, ami nekünk nagyon fontos. Sőt most könnyebb lesz új „trükköket” is megtanulni, még akkor is ha öreg kutyák vagyunk. A lényeg az, hogy csináljuk együtt azokkal akik nagyon fontosak számunkra és akkor még annál is könnyebb lesz.

Nyilas: Ez a hét lehetőségeket kínál fel arra, hogy mi magunk felül tudjunk emelkedni bizonyos dolgokon, akár fájdalmas dolgokon. Szóval, ha úgy érezzük, hogy a barátaink és rokonaink köreiben van egy-két olyan zavaró tényező, ami minket elrettent, eltántorít, akkor itt az idő, hogy felül emelkedjük azokon az elemeken. Ehhez persze sok-sok kommunikációra lesz szükség, de időnk is lesz rá és igényünk is lesz rá.

Bak: Ebben az időszakban képesek leszünk sokkal elszántabban és sokkal önzetlenebbül cselekedni, mint úgy általában. Arra persze vigyázzunk, hogy ez mennyire fog a személyes kárunkra menni. Mert most ott lesz bennünk az erő, hogy egy kicsit túl vállaljuk magunkat, akár olyan külvilági dolgokban is, mint pl. a munka és pénzkereset területei, a mélyebb, belső, családi dolgokról nem is beszélve.

Vízöntő: Időnként egy kicsit el kell vonulni az élet mindennapos zajaitól, és muszáj végig gondolni az életet. Ez a hét erre kiváló lesz! Kiváló lesz arra, hogy megnézzük azt, hogy az utóbbi időszakok miként formáltak bennünket, az értékrendünket, stb. Hiszen minden történés az életünkben alakít rajtunk. A lényeg az, hogy a történésekből tanuljunk, fejlődjünk és ha kell változtassunk!

Halak: Ez az időszak azt a támogatást fogja élvezni, hogy képesek legyünk befejezni dolgokat, lezárni dolgokat. Szóval bátran vegyünk elő azokat a feladat köröket amelyek már egy ideje a fiók mélyén porosodnak. Mert most nemcsak az erőnk lesz meg ahhoz, hogy felgöngyölítsük őket, de meg lesz bennünk azaz intuitív vonulat is, hogy tudjuk azt, hogy hová kell még beilleszteni azt a kis többlet energiát, ami majd elmozdítja a korábbi elakadást.

Ebben az időszakban az Október 15 egy varázslatos nap lesz. Az ősi indiai Rámajánában ezt a napot tartják számon, mint Ráma győzelmét az ősellensége ellen, Rávana ellen. Így ezen a napon a legnehezebb feladatokba kezdés is sikerrel járhat! Sőt idén asztrológiailag ez egy szilárd nap lesz, szóval bele kezdhetünk tartós és hosszútávú feladatkörökbe is.

Fizikailag a csípönktől le egészen a bokánkig kell majd jobban ode figyelnünk magunkra. A bőrünktől egészen mélyen a csontjainkig mindenre. Szóval az ártalmatlan lábszár tartósszőrtelenítés is lehet kellemetlenebb, meg hát a komolyabb dolgokra is vigyázni kell, mint pl. a felfázás, stb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük