Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. November 12-19…

Kos: Ebben az időszakban az emberi kapcsolataink fognak előtérbe kerülni, ezen belül is főként a rokonaink. Próbáljunk minél több minőségi időt eltölteni szeretteinkkel és kifejezetten próbáljunk meg az érzelmek terén érintkezni. Szóval koncentráljunk szép és kellemes dolgokra, legyen az közös zene és/vagy filmes élmények, de ide tartozhat az is, ha együtt olvassunk, társasozunk, stb. A lényeg az, hogy mindenkiben jó érzéseket váltson ki az együttlét.

Bika: A munkánk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk és az ambícióink fogják most kitölteni ezt az időszakot. Főként abból a szempontból, hogy ezek milyen hatással vannak ránk, a személyiségünk terén. Sőt most az is várható, hogy az intuitív oldalunk szárnyalása végett képesek legyünk akár régóta működő dolgokon is újítani, vagy akár teljesen új irányba indulni, ahol a jellemvonásaink nagyobb szerepet tudnak betölteni.

Ikrek: Befejezések és a lezárások fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Mindez úgy, hogy az érzelmi és intuitív oldalunk sokkal elevenebb lesz, mint általában. Sőt ezek a befejezések most akkor lesznek könnyedek és fájdalom mentesek, amennyiben érzelmileg is felkészültünk az elengedésre. Mert amikor már nem vagyunk érintettek érzelmileg  a befejezés már szinte egy természetes folyamat következő lépésévé válik.

Rák: A lelkünk és a spirituális énünk fog terítékre kerülni, a spirituális ambícióinkkal egyetemben. Sőt ez az időszak arra is kiváló lesz, hogy most beiktassunk olyan elemeket a mindennapjainkba, amelyeket már régóta tervezünk. Szóval bátran vezessünk be új rituálékat, új szeánszokat a napjainkba és teremtsük meg rá az időt is. Hosszútávon ezekkel az újdonságokkal sokkal kiegyensúlyozottabbá fogunk válni.

Oroszlán: Az együtt működéseink fognak terítékre kerülni, főként a munkánk, és az életfeladataink területén.  Valamint terítékre fog kerülni az is , hogy kivel vagyunk képesek együttműködni olyan módon, ami stressz mentes és ahol nem érezzük magunkat érzelmileg leterhelve. Azok után, hogy ezen a téren csökkenteni tudjuk a stressz faktort a munkánkban elképesztő erővel és frissességgel fog beindulni az újító kreatív énünk.

Szűz: Ezen a héten a belső indíttatásunk egyértelműen az lesz, hogy másokon segítsünk, másokat pátyolgassunk. Ráadásul amennyiben meg is tudjuk élni ezt egy rendkívül pozitív lelki állapot fog megnyilvánulni a lelkünkben. De arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy csak azokon próbáljunk segíteni akik felkészültek arra, hogy segítve legyenek, akik képesek befogadni a mástól fakadó segítő szándékot.

Mérleg: Ezen a héten az intellektusunk fog erősebben megnyilvánulni és az a belső vágy, hogy mindent racionálisan és rendszerszemléletben értelmezzünk. Viszont a hét meglepetése az lesz, hogy miután birtokába kerülünk a sok-sok információnak, amitől akár azt is érezhetjük, hogy egy pártatlan és kiegyensúlyozott döntést leszünk képesek meghozni, még ezek után is szükség lesz arra, hogy a az intuitív oldalunk is bele egyezzen a döntésünkbe.

Skorpió: A belső egyensúlyunk, az otthonunk, az életviteli rendszereink  és a partner kapcsolatunk fog előtérbe kerülni ezen a héten. Így ez a hét a finom beállításokról fog szólni. Arról, hogy miként tudjuk az otthonunk légkörét alakítani, miként tudjuk az otthonunkkal kapcsolatos teendőinket ideálisabban megszervezni, stb. Mindez azzal a fennhanggal, hogy mindenen javítani próbálunk, mindent sokkal élvezetesebben próbálunk majd végrehajtani.

Nyilas: Menni, tenni, csinálni ezek lesznek a vezérlő motívumok ebben a szakaszban. Viszont mindezt okosan és tervszerűen kell majd kiviteleznünk. Mert most meg lesz bennünk azaz erő is, hogy végig nyomjuk ezt az időszakot erőből, de kár lenne egy ilyen lehetőséget veszni hagyni. Ugyanis, ha ebben a szakaszban képesek vagyunk szervezetten működni, akkor hihetetlenül hatékonyak tudunk majd lenni!  

Bak: A kommunikációs vonalak lesznek aktívabbak ebben az időszakban, és a hangsúly a szervezettségen és a következetességen lesz. Mert ugyan a kommunikáció minden formája támogatott lesz legyen az beszéd, tanítás, tanácsadás, sőt maga az írott kommunikáció is, de mégis akkor fogunk hatékonyabban működni, ha  következetesek vagyunk, ha végig visszük az egyes kommunikációs vonalakat és csak a befejezés után kezdünk egy új csatorna megnyitásába!

Vízöntő: Az énünk, a közvetlen környezetünk és a belső nyugalmunk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Szóval foglalkozzunk olyan dolgokkal, amelyek képesek hosszútávon javítani az életminőségünket. Dolgozhatunk a belső békénken is, vagy akár a fizikai környezetünkön, a lakó környezetünkön, ha most az jobban esne. A lényeg az, hogy törekedjünk a minket körülvevő harmóniára koncentrálni.

Halak: Az énünk és azok az aktivitások fognak előtérbe kerülni amelyek pozitívan hatnak a belsőnkre. Itt nem kell csak és kizárólagosan magasztos dolgokban gondolkodni, mert akár egy kellemes túrázás az erdőben is szóba jöhet, a lényeg az, hogy töltődjünk azzal amivel foglalatoskodunk, és ha lehet ezt próbáljuk egyedül tenni, vagy valaki olyannal, aki teljesen képes a velünk való harmóniában működésre.

Ezen a héten a November 19-re eső Telihold lesz a fő momentum. Indiában ezen a napon ünneplik meg azt, hogy 4 hónap pihenés után felébrednek az Istenek. Így minden sokkal könnyebbé és harmonikusabbá válik, hiszen újra áldás kérhető a teendőinkre.

Ebben az időszakban a szervezetünk két végletére kell vigyázzunk. A bokáinkra és a lábainkra, valamint a fejünkre és az arcunkra. Tehát ezen a héten a fogorvos ugyanúgy kerülendő, mint egy látogatás a pedikűröshöz, és ugyanúgy érzékenyebb lehet a bokánk rándulásokra, mint pl. a fejbőrünk a hidegre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük