Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. November 19-26…

Kos: Ez az időszak kiváló lesz új életviteli rendszerek beiktatására. De előtte mindenképpen beszélgessünk róla. Kérdezzük ki a közvetlen környezetünket is a terveinkről, sőt akár próbáljuk meg konkrétan letárgyalni az elképzeléseinket.  Majd mi után már több szemszögből is láttuk a terveinket és mi magunk is végig gondoltuk az egész folyamatot, bátran kezdjünk bele a projekt megvalósításába. Most ez lesz a siker receptje.

Bika: Mi magunk, a családi atmoszféránk és az otthonunk fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Szóval próbáljunk minél több időt eltölteni az otthoni környezetünkben, miközben minőségében dolgozzunk a családi légkörünkön. Ez lehet kényelmes,  beszélgetős, minőségi időt együtt töltős program is, de maradhatunk abszolúte a fizikai síkon és alakíthatjuk az otthonunk, kertünk kényelmi funkcióit is. A lényeg az lesz, hogy csináljuk együtt!

Ikrek: Ezen a héten két program között választhatunk, amelyeket a sors támogat. Egy szempontból egy kicsit megpróbálhatunk befelé figyelni és egy kicsit többet foglalkozni  a lelki békénkkel, lelki nyugalmunkkal. Másrészről pedig lehetünk aktívak és verbálisak, miközben az energiáinkat inkább kifelé fordítjuk és a saját igényeinkkel kevésbé foglalkozunk. Szóval amennyiben most nincs idegrendszerünk az első opciót kivitelezni, próbálkozzunk a második lehetőséggel.

Rák: Kommunikatív hetünk lesz, és nem csak abból a szempontból, hogy most közlékenyebbek leszünk, vagy nagyobb igényünk lenne a mély beszélgetésekre, hanem úgy, hogy most képesek leszünk megnyílni a barátaink és a hozzánk közelállók irányába a terveinkkel és az ambícióinkkal kapcsolatosan.  Sőt most ezek a beszélgetések sok értékes információt hozhatnak számunkra a terveink későbbi megvalósításának terén.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak előtérbe kerülni ezekben a napokban, valamint az, hogy ez miként hat ránk, miként hat a személyiségünkre. Így most az is támogatott lesz, hogy meghallgassuk a barátainkat is ezen a téren, hogy ők mit látnak rajtunk a munkánkkal kapcsolatban. Nem mintha mások értékítélete lenne a döntő érték, de ettől függetlenül sokat segíthet az, hogy a számunkra fontos emberek miként látják életünk egyes területeit.

Szűz: Ezen a héten arra a befejezések és lezárások kapnak nagyobb támogatást, így törekedjünk az ilyen jellegű teendőinkre összpontosítani. Próbáljunk lezárni egyes dolgokat, amelyek egy ideje más ott lebegnek körülöttünk, de még nem volt érkezésünk arra, hogy pontot tegyünk a dolog végére. Vagy ha ilyen jellegű teendőink nincsenek, összpontosítsunk olyan rövidtávú feladatokra, amelyeket még ezen a héten be is tudunk fejezni.

Mérleg: Mélyebb természetű dolgok fognak bennünket foglalkoztatni ebben az időszakban. Persze ha úgy érezzük, hogy most nem vagyunk képesek spirituális jellegű, lelki dolgokkal foglalkozni nyithatunk ősi, mély értelmű kultúrák irányába is. A lényeg az lesz, hogy olyan dolgokra összpontosítsunk aminek természete képes arra, hogy inspirálóan hasson ránk vagy akár arra is, hogy változtasson egy kicsit az értékrendünkön.

Skorpió: A mi választottaink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban, tehát a partnereink. Akiket azért tartunk magunkhoz lehetőleg jó közel, mert mi így döntöttünk, így választottunk. Ez természetesen érvényes lesz a külvilági együttműködéseinkre, a munka és a professzionális életünk terén, valamint a privát életünk terén is. Szóval foglalkozzunk a partnereinkkel, és ez most nekünk is elégedettséget fog hozni.

Nyilas: Ezen a héten meg lesz az a belső erőnk, hogy elképesztő energiákat tegyünk bele a mindennapi teendőinkbe. Sőt most arra is képesek leszünk, hogy önzetlenül mások irányába is képesek legyünk szinte számolatlanul energiát befektetni. Szóval bátran vágjunk bele olyan dolgokba, amelyek nehéznek tűnnek, vagy olyan feladatokba amelyek kellemetlenebbek vagy akár személyes okok miatt kicsit nehézkesebbek.

Bak: Ebben az időszakban az lesz a belső indíttatásunk, hogy mindenhez egy kicsit szervezetebben és körültekintőbben járjunk el. Szóval alaposan tervezzünk meg dolgokat, mielőtt bele vágnánk. Sőt keressünk olyan segítőket is, akik jártasabbak az adott területén és készüljünk fel azokra a nehézségekre is, amelyek előfordulhatnak a szóban forgó területeken.

Vízöntő: A tanulásé és a gyakorlásé lesz a fő szerep ezen a héten, de úgy, hogy meglesznek hozzá a partnerek is, akikkel képesek leszünk majd együttműködni. Sőt most nem csak az lesz az előnye az együttműködésnek, hogy lesz akitől meg tanulhatjuk mindazt, amit szeretnénk. Hanem azon a téren is áldásos lesz a külső segítség, hogy a felbukkanó nehézségek esetében ők majd képesek lesznek átsegíteni bennünket a nehezebb szakaszokon!

Halak: Nagyon aktív hetünk lesz, mind a lendületet tekintve, mind pedig az intenzitást nézve. De ennek nem feltétlenül kell egy fékevesztett rohanásnak lennie! Az alapos tervezés és a rendszeresség is része lesz a tevékenységek elvégzésének, de arra fel kell készülnünk, hogy nagyon intenzív hetünk lesz és szinte semmi más nem fog beleférni ebben az időszakban csak a feladataink ellátása!

Ezen a héten a November 19-re eső Telihold lesz az igazán különleges asztrológiai állás, mert Indiában ezen a napon ünneplik meg azt amikor az Istenek felébrednek 4 hónapnyi pihenés után. Ettől a dátumtól kezdődően miden sokkal könnyebb lesz a mindennapjainkban! De a November 25 is egy rendkívül áldásos nap lesz, de az inkább materiális viszonylatban. Szóval ha valami igazán nagyra készülünk, legyen szerződés, költözés vagy komolyabb befektetés, az időzítsük 25.-re.

Ezen a héten az arcunktól le a nyakunkon és karjainkon át egészen a mellkasunkig kell majd jobban vigyáznunk magunkra. Tehát egy sima fogászati beavatkozás is lehet izgalmasabb, vagy akár egy ártatlan manikűr is lehet egy kicsit kellemetlenebb. Értelemszerűen most kerüljük a komolyabb beavatkozásokat az adott területeken!

Om tat Sat

Baktai Ádám, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük