Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Március 5-12…

a táncoló Siva Svájcban, a világ legnagyobb részecskefizika kutató laboratóriuma előtt…

Kos: A vágyaink, a terveink, az elképzeléseink fogják dominálni ezt az időszakot. Ugyanakkor ez most nem csak egy szellemileg kreatív mozzanat lesz, mert most meg lesz az a fizikai erő és kitartás is bennünk, hogy képesek legyünk tenni is azért, hogy megvalósítsuk őket. Viszont ehhez fókuszálnunk kell, és leginkább a saját magunkban felgyülemlett kis hitűséget és negatív hozzáállást kell elutasítanunk.

Bika: A munkánk és az életfeladataink területe fog fókuszba kerülni ezen a héten. Valamint most elképesztő energiákat is képesek leszünk megmozgatni ezeken a területeken. Sőt dominánsak lesznek bennünk az olyan nemes képességek, mint a terhelhetőség, az önzetlen hozzáállás és a kreatív együttműködés is. Viszont arra vigyáznunk kell, hogy ne terheljük túl magunkat, mert az a saját szánk ízét fogja elrontani.

Ikrek: Ebben a szakaszban a nem igazán kézzel fogható dolgok fognak foglalkoztatni bennünket. Bátran merüljünk el spirituális teendőkbe, tanulmányokba, vagy akár olyan fizikai síkon történő feladatokba, mint a böjtölés, vagy a meditáció. Már túl vagyunk a hús hagyó kedden, szóval még környezetünkben lévő kétkedőknek is eltudjuk majd magyarázni, hogy az amit csinálunk teljesen rendben van.

Rák: Ebben az időszakban arra kell vigyáznunk, hogy az elménk könnyebben ráfog állni a környezetünkben uralkodó negatív információkra. Szóval tegyük meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy elkerüljük azokat az embereket, akikről tudjuk, hogy a kellemetlenebb témakörök az életető elemük. Ugyanígy próbáljunk elzárkózni a különféle hatásvadász negatív híradásoktól, stb.

Oroszlán: Az együttműködéseink kerülnek terítékre ebben a szakaszban és az, hogy mi mit vagyunk képesek megtenni az együttműködő partnereink irányába. Az persze fontos lesz, hogy mi magunk lelkileg szilárdak legyünk és ne billenjünk át abba az irányba, hogy túl önzetlenek vagyunk és túl vállaljuk magunkat. Inkább összpontosítsunk arra, hogy mire van szüksége a partnereinknek és azt próbáljuk megadni nekik.

Szűz: Mind a lelkesedés, mind a terhelhetőség meg lesz majd ezen a héten, szóval vigyázzunk arra, hogy ne nyomjuk túl magunkat. A lényeg az lenne, hogy tervek mentén haladjunk, és azt kivitelezzük, amit már átgondoltunk és amit így már át is vittünk a mi belső szűrőinken. Szóval miután az intellektusunk és az értékrendünk is kiegyezett a terveinkkel, bele is vághatunk a megvalósításba.

Mérleg: Az életviteli rendszerünk fog jobban fókuszba kerülni ebben az időszakban. Így minden olyan terület előtérbe kerülhet, ami rendszerben zajlik, vagy ami ki kényszerít belőlünk egy időbeosztást. Ez lehet tanulmányokba való kezdés, hiszen ott egy adott időre kell felkészülnünk a tanultakkal, vagy adott időre kell leadni bizonyos feladatokat, de lehet akár egy újfajta edzés terv is, ahol nekünk kell megtalálni az időt, a feladat beiktatására.

Skorpió: Mi magunk, és a belsőnk fog terítékre kerülni ebben a szakaszban. Szóval foglalkozzunk minél többet a lelkünk békéjével. Ebben az is segítségünkre lehet a jelenlegi szakaszban, ha egy kicsit kivonulunk a minden napok mókus kerekétől és egy kicsit jobban elvonulunk a külvilágtól. Próbáljunk a lehető legkevesebbet kommunikálni, az is óriási segítség lehet.

Nyilas: A sok beszéddel és a kommunikációval fogjuk tudni legjobban megélni ezt az időszakot. Egy részről így tudjuk majd a környezetünkkel tudatni, hogy mi éppen hol tartunk, valamint így fogjuk tudni kiadni magunkból azokat az érzelmeket, információkat, amit jobb ha ki adunk magunkból. Sőt ebben az esetben az írott kommunikáció talán még hatékonyabb is lesz, mint a verbális.

Bak: Mi magunk és a hozzánk nagyon közel álló szeretteink fogják kitölteni ezt a hetet. Próbáljunk minőségi időt eltölteni egymással és max. annyit foglalkozni a külvilággal, amit a pénzkeresetünk igényel. Valamint éljünk azzal a lehetőséggel, hogy most a beszéd egy olyan elixír lehet, ami mind a negatív tapasztalatok kioldását, mind a kapcsolataink pozitív irányba való fejlődését is szolgálni tudja.

Vízöntő: Ebben az időszakban az lenne a legideálisabb ha magunkkal foglalkoznánk. Sőt csak magunkkal. Persze tegyük bele azt a minimumot a munkánkba, hogy ne legyen gyanús a látszólagos semmittevésünk, és persze tegyük meg azokat a gesztusokat, hogy a környezetünk ne vegye magára azt, hogy irányukban nem igazán teszünk. De innentől kezdve mi legyünk a fókuszpontba.

Halak: A lélek dolgai fogják foglalkoztatni a belsőnket ebben a szakaszban. Így az, hogy egy picit kivonjuk magunkat a forgalomból még áldásos is lehet. Természetesen ha olyan barátokkal és hozzánk közel állókkal vesszük körül magunkat, akik partnerek az ilyen jellegű elmélkedésekben és járatosak is a spirituális dolgokban, akkor az még áldásosabb, mert akkor nem csak a saját kútfőből jövő információk állnak rendelkezésre. Több irányból, többet hallhatunk.

Ebben az időszakban a Március 12-re eső Siva ratri lesz a fő momentum, azaz Siva éjszakája. Az indiai kultúrkörökben ez az év egyik legfontosabb spirituális napja, így az éjszakai fenn maradás, a böjt tartás kifejezetten ajánlott erre a napra!

Ebben az időszakban a csípőnktől le egészen a  bokánkig kell jobban oda figyelnünk magunkra. Ezen belül is a bokánk lesz a legérzékenyebb pont, szóval ha hajlamosak vagyunk oda sérülni, akkor eleve úgy készüljünk, hogy szorító, jól befűzött magas cipő, stb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük