Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntő jegyében: 2021. Február 12 – Március 14…

Ebben a hónapban is megéljük majd azt a jelenséget, amikor is az élvezetek jobban előtérbe kerülnek (Február 7 – 21). Ráadásul a Kála Szarpa jóga végeztével továbbra sem fog oldódni a helyzet. Mert Február 21-én a Vénusz beéri a Nap bolygót a Vízöntő jegyében, ami alapvetően egy kicsit csábíthatóbbá teszi az embert. Főként úgy, hogy az aktuális bolygó összekapcsolódásnál azt is figyelembe kell vennünk, hogy a Nap kifejezetten gyengébb a Vízöntő jegyében, míg a Vénusz pedig kifejezetten erős.

Majd a következő napon a Mars belép a Rahu mellé a Bika jegyébe, ami követelőzőbbé tehet minket, főként akkor, ha úgy érezzük, hogy dolgok nem a kedvünk szerint alakulnak.

Vigyáznunk kell a kommunikációnkra, főként olyan helyzetekben, ahol egy kicsit kötetlenebb hangulatban folyik a beszélgetés, amikor barátokkal, ismerősökkel és hozzánk közel állókkal vagyunk körülvéve.

Ne feledjük, hogy az év nagy részében érezhető lesz a Jupiter/Szaturnusz együttállás, ami lehetővé teszi azt, hogy bármikor eltudjunk merülni egy kis spirituális töltekezésben, ha úgy érezzük, hogy túlságosan elbillenünk a fizikai világ vonzásának irányába.

Ebben az időszakban a legfontosabb mozzanat a Február 16-ra eső Vaszanta Pancshami nap. A Védikus asztrológia rendszerében ez a tavasz első napja, csillagászatilag. Ezen a napon tér vissza a nedvek keringése a nővényekbe, ilyenkor indul újra az élet az Északi féltekén. Indiában ezen a napon ünneplik meg Szaraszvati, a tudás Istennőjének születésnapját is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük