Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntő jegyében: 2021. Február 12 – Március 14…

Ebben a hónapban is megéljük majd azt a jelenséget, amikor is az élvezetek jobban előtérbe kerülnek (Február 7 – 21). Ráadásul a Kála Szarpa jóga végeztével továbbra sem fog oldódni a helyzet. Mert Február 21-én a Vénusz beéri a Nap bolygót a Vízöntő jegyében, ami alapvetően egy kicsit csábíthatóbbá teszi az embert. Főként úgy, hogy az aktuális bolygó összekapcsolódásnál azt is figyelembe kell vennünk, hogy a Nap kifejezetten gyengébb a Vízöntő jegyében, míg a Vénusz pedig kifejezetten erős.

Majd a következő napon a Mars belép a Rahu mellé a Bika jegyébe, ami követelőzőbbé tehet minket, főként akkor, ha úgy érezzük, hogy dolgok nem a kedvünk szerint alakulnak.

Vigyáznunk kell a kommunikációnkra, főként olyan helyzetekben, ahol egy kicsit kötetlenebb hangulatban folyik a beszélgetés, amikor barátokkal, ismerősökkel és hozzánk közel állókkal vagyunk körülvéve.

Ne feledjük, hogy az év nagy részében érezhető lesz a Jupiter/Szaturnusz együttállás, ami lehetővé teszi azt, hogy bármikor eltudjunk merülni egy kis spirituális töltekezésben, ha úgy érezzük, hogy túlságosan elbillenünk a fizikai világ vonzásának irányába.

Ebben az időszakban a legfontosabb mozzanat a Február 16-ra eső Vaszanta Pancshami nap. A Védikus asztrológia rendszerében ez a tavasz első napja, csillagászatilag. Ezen a napon tér vissza a nedvek keringése a nővényekbe, ilyenkor indul újra az élet az Északi féltekén. Indiában ezen a napon ünneplik meg Szaraszvati, a tudás Istennőjének születésnapját is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük