Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Május 7-14…

Kos: Ezen a héten a kommunikáció nagyon fontos szerepet fog kapni és főleg a beszéd formájában. Így egy kicsit ki kell majd bújnunk a komfort zónánkból és lényegesen többet kell kommunikálnunk, mint szoktunk. Mert most nagyon sok mindent leszünk képesek mozgásba hozni a beszédünkkel. Aztán ha muszáj beiktatnunk egy kis elvonulást, amikor tudunk egy kicsit egyedül lenni.

Bika: Ebben a szakaszban most nekünk kell egy kicsit töltenünk a családtagjainkat és a barátainkat. És meg is lesz hozzá az az extra töltet, hogy képesek is legyünk erre a nemes feladatra. Ez természetesen mindig egy oda-vissza játék, de most mi vagyunk a sorosok. Nagyon hálásak lesznek a szeretteink, főként ha egy kicsit megvillantjuk az erős Bikás énünket és még kényeztetjük is őket a saját mércénk szerint.

Ikrek: A munka, a pénzkereset és a megélhetéssel kapcsolatos teendőink most sok időt és figyelmet kívánnak meg tőlünk ebben az időszakban. De most áldozatot kell hoznunk, ami lehet bármi. Több időt rakunk bele a munkánkba. Többlet intenzitást, vagy gondolati energiát, mint amennyit szoktunk. Bármit, csak legyen benne a többlet. Hosszú távon ez a többlet javunkat fogja szolgálni.

Rák: Ebben a szakaszban azt a feladatot fogja leginkább támogatni a sors, hogy váljunk meg bizonyos dolgoktól. És most nemcsak materiális és tárgyilagos dolgokra kellene gondolnunk, az érzelmi életünk területén is lehet majd szortírozni. Vizsgáljuk meg a vágyainkat, a terveinket, az ambícióinkat is. Ezek kapcsán előkerülhetnek olyan személyek is, akikkel lehet, hogy a kicsit távolabbi kapcsolat tartás lenne a jó döntés.

Oroszlán: A munkánk és az életfeladat területei fognak fókuszba kerülni és adódni fognak azok a lehetőségek is, amely révén most előre fogunk tudni lépni.  Szóval bátran vágjunk bele azokba a feladatokba, amelyek kicsit nehezebbnek ígérkeznek, vagy olyanokba, amiről már volt, hogy visszapattantunk. Most meg lesz lelkileg is az a kiegyensúlyozottságunk, hogy megcsináljuk a szinte lehetetlent!

Szűz: Az együttműködésen és a lelki nyugalmon lesz a hangsúly ezen a héten. Együttműködés a munkában, a privát életünkben, sőt mindenféle partneri együttműködésben. A lényeg az, hogy olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akiket szeretünk, akikben megbízunk és akik mellett lelkileg és érzelmileg is kiegyensúlyozottak vagyunk!  

Mérleg: Erre az időszakra sajnos azt kell mondani, hogy materiális szempontból nagyon nehézséges lesz. De spirituális, vagy inkább már misztikus dolgok terén, már teljesen más lesz a helyzet. Szóval próbáljunk nem agyalni, nem túl bonyolítani a helyzetet, hallgassunk az intuitív oldalunk és csak csináljuk azt, amire úgy lelkileg van szükségünk. Olvassunk, meditáljunk, vonuljunk el, böjtöljünk, mantrázzunk most ezek lesznek a nyugtató teendők.

Skorpió: Ebben a szakaszban az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni. Mindenféle és fajta partneri viszonyaink és mindenféle berendezkedésben is. Szóval, most azt is érdemes figyelni, hogy milyen feljebbvalónktól leszünk tanítást, támogatást és többlet energiát kapni, ahogy azt is érdemes fürkészni, hogy mi hogyan segíthetünk másoknak , akik esetleg bajban vannak vagy csak egy nehezebb szakaszon vannak túl.

Nyilas: Mások segítése lesz az, ami a legtöbbet fogja hozni a lelkielégedettség terén, a lehető legszélesebb repertoárban, sőt kifejezetten a szolgálat nyújtás lesz az igazán beteljesítő érzet. Ez lehet egy annyira mindennapos gesztus, hogy bevásárolunk az idős szomszédunknak, de akár olyan mélyen szántó történés is, hogy segítünk valakinek talpra állni egy nehezebb időszakból, vagy egy komolyabb traumából.

Bak: Elképesztő energiákat fogunk érezni abban az irányban, hogy tanítással, tanácsadással, közös gondolkodással segítsük a környezetünket. Nagyjából azt fogjuk érezni, hogy mindenkihez kell szólnunk néhány jó szót, mindenkit kellene egy kicsit bátorítanunk. Sőt az így megosztott információkon keresztül mi magunk is rá fogunk jönni olyan dolgokra, amelyek a mi utunkat is képes lesz segíteni.

Vízöntő: A nagyon szűk szeretteink köreiben lesz ránk kicsit több szükség ezen a héten. Kommunikáljunk többet velünk, és most többet kell őket szeretgetni, pátyolgatni, még akkor is ha úgy tűnik, hogy nincs is rászükségük. Legfeljebb megelőzés szempontjából fog hasznosulni az a többlet energia, amit beviszünk. Sőt most ez lesz az a hozzáállás ami minket magunkat is elégedetté fog tenni.

Halak: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Sőt most ez leginkább a fizikai síkon fog érvényesülni és ezért a materiában kell aktivizálnunk magunkat. Szóval tegyünk dolgokért az otthonunk környékén, fejezzük be a régóta félbe hagyott dolgainkat, legyen az kerti vagy beltéri munka. Valamint  tehetünk a fizikai egészségünkért és a fizikai megjelenésünkért is!

Ezen a héten a fő momentum a Május 14-re eső Akshaya Tritiya nap lesz! Az év legjobb napja asztrológiailag. Sőt már szerda reggeltől érezhető lesz ez a különleges bolygóállás. Szóval ezeken a napokra időzítsük a fontos teendőinket! Ezeken a napokon biztosan áldás lesz rajtuk.

Fizikailag a Hold ismét körbe ér egy teljes ciklust, így Május 9 kora délutánig még a lábainkra kell majd jobban odafigyelnünk, de utána már inkább a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra és a karjainkra kell majd összpontosítanunk.

Om Tat Sat

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük