Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Május 14-21…

Kos: A családi atmoszféránk és az otthoni környezetünk fog fókuszba kerülni ezen  a héten, főként a kommunikáció szempontjából. Szóval mi magunk is és a hozzánk közelállók is érezni fogunk egy komolyabb indíttatást arra, hogy beszélgessünk, minőségi időt töltsünk el egymás társaságába, mindezt egy kedves szeretetteljes közegben. Így adódni fog az is, hogy konfliktus helyzeteket is át tudjunk beszélni, eltudjunk hárítani a családi atmoszféra védelmében.

Bika: Komoly eshetőség nyílik arra ezen a héten, hogy új életviteli rendszereket tudjunk kialakítani. És ne riadjunk vissza attól, ha most lelkesebbek vagyunk és akár több területet is megszeretnénk reformálni az életünkben, mert az átalakítás, az újítás vágya most érvényes lesz életünk több területére. A családi életünkre, a rövid utazásokra, mint pl. kirándulások, 1-2 napos utak, de az otthoni viszonyokra, a lakókörnyezetünkre nézve is aktívabbak leszünk. 

Ikrek: Erre a hétre azt támogatja a sors, hogy a személyes,  a világ irányában történő hozzáállásunkon tudjunk majd fejleszteni, változtatni. A beszéd és kommunikációs módszereinken, az aktivitásunk intenzitásán, a helyzetekre való reagálásunkon és legfőképpen azon, hogy lelkileg, hogy kezeljünk intenzívebb, feszültebb helyzeteket. Hiszen nem sok mindent tudunk kontroll alatt tartani a külvilágban, de bármit alakíthatunk a belső világunkon.

Rák: Ebben a szakaszban szükségünk lehet, egy kis egyedül létre. Ne gondoljunk rosszra, nem lesz ennek egy negatív kiinduló pontja, csak egy kis időre lesz szükségünk a feltöltődésre. Nem teljes remeteségre, a kommunikációs csatornáinkat mindenképpen nyitva és élénken kell tartanunk, de kelleni fog egy is ’én-idő’. Ez főként abban lesz nagy hasznunkra, hogy a jövőre nézve fel tudjunk magunkat szívni, a közel jövőben ránk váró feladatokra.

Oroszlán: Két fontos kettősség fogja kitölteni ezt az időszakot. Egy részről a barátok és rokonok dualitása kerül terítékre és az, hogy mennyi időt tudunk velük eltölteni. A másik pár a bevétel-kiadás egyenlegünk lesz, azzal a felhanggal, hogy a bevételünk milyen része megy el erre-arra, és a bevételünk milyen része tud vagyonná alakulni, ami nem csak a pénzfélre tevést jelentheti, hanem azt is, hogy mennyit tudunk abból fialtatni.

Szűz: A munkánk kerül górcső alá ebben a szakaszban, és főként a racionalitás jegyében. A fontos támpontok a következők lesznek: Mennyi pénzt keresünk. Ez egyensúlyban van-e a befektetett energiánkkal? Ez a pénz elegendő-e arra, hogy megéljünk? Mennyibe kerül nekünk ez a munka, mint pl. utazási költségek, de akár a lelki és egészségügyi „díj” szempontból is. Hogy kell-e nekünk effektíven stresszt oldani a munkánk révén.

Mérleg: Ezen a héten egy befejező szakaszt fogunk megélni. És főként a munkánk és pénzkeresetünk terén. Szóval szívjuk fel magunkat és fejezzük be azokat a dolgokat, amelyek a levegőben lógnak egy ideje és gyűjtsük is be a jussunkat. De most nemcsak arról lesz szó, hogy ezt-azt befejezünk, hanem arról is, hogy emberi viszonylatokban hogyan hatnak ránk bizonyos történések és az is előtérbe fog kerülni, hogy milyen érzelmi következtetéseket tudtunk elvonni az egész folyamatból.

Skorpió: Most egy kicsit elvontabban, spirituálisabban fogjuk látni a környezetünkben zajló történéseket. Valamint a hét tanulsága az lehet, hogy igenis felül lehet emelkedni spirituálisan a nehézségeken. Amennyiben változtatunk a saját hozzáállásunkon, képesek lehetünk arra, hogy másképpen éljünk meg dolgokat. És ennek megfelelően másfajta hozzáállást is képesek legyünk tanúsítani.

Nyilas: Az együttműködéseink, a feladataink ellátása és a munkánk területei kerülnek fókuszba ezen a héten. Az együttműködéseink mind a professzionális életünkben, mind a privát életünkben több figyelmet fognak igényli, így az egyik legkézen fekvőbb dolog az lesz, hogy csináljunk dolgokat együtt. Hiszen egy szempontból a legtöbb dolgot élvezetesebb mások társaságában csinálni!  

Bak: Ebben az időszakban a fizikai sík és az érzelmi/pszichés szféráink egy kicsit jobban összefognak mosódni. Így pl. érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire, szükségleteire és képesek leszünk úgy tenni értük, hogy azt ők el is tudják fogadni. Mert meg lesz bennünk az a pszichés felismerés, hogy mit tegyünk, mit mondjuk és mindezt, hogy csináljuk, hogy a fogadó fél ne rettenjen el a segítség elfogadásától.

Vízöntő: Az intellektusunk területe lesz aktívabb ezalatt az időszak alatt. És főként abból a szempontból, hogy miként tudunk másokon segíteni és hogy tudunk jobban együttműködni másokkal. Szóval ne lepődjünk meg, ha szinte a semmiből elkezdünk gyógyászattal, mások segítésével kapcsolatos irodalmat kutatni, vagy ilyen jellegű tanulmányok után keresgélni az interneten!

Halak: Tanulmányok, segítség nyújtás, együttműködés. Ezek lesznek azok az életterületek amelyek most előtérbe fognak kerülni. Természetesen arra is oda kell majd figyelnünk, hogy mindent csak addig érdemes csinálni, amíg annak a terhelését képesek vagyunk feldolgozni. Hosszútávon az sohasem éri meg, hogy olyan tempóban haladjunk, ami kiégéshez vezet, mert amit meg nyerünk vámon azt elveszítjük a réven.

Ezen a héten a fő jelenség a Május 14-re eső Aksaja Tritija nap lesz! Az év legjobb napja asztrológiailag. Szóval erre a napra időzítsük a fontos teendőinket! Sőt ha valami nagyon, de nagyon fontos dologról van szó azt kezdjük 14.25 és 14.42 között!

Fizikailag a Hold mozgása miatt a nyaktól lefelé területre kell jobban vigyáznunk, le egészen a csípőnkig! Ez egy elég komoly terület, így a a légzésünktől, a keringésünkig, az emésztéstől a felszívódásig, a gerincen át az adott terület kis ízületeiig kb. mindenre vigyáznunk kell! Szóval most legyünk óvatosabbak!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük