Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Február 5-12…

Kos: A munkánk/életfeladatunk témakör fogja kitölteni ezt a hetet az életünkben. Egyrészről úgy, hogy mi mit tudunk annak érdekében tenni, hogy ez a 2 terület összeérjen, legyen az további tanulmányok feltérképezése, vagy negatív dolgok elhagyása. Másrészről olyan fizikai szükségletek szempontjából is, hogy maga a pénzkeresetünk mennyire engedi azt, hogy elinduljunk az életfeladatunk irányába.

Bika: A lelki egyensúlyunk/lelki békénk fog fókuszba kerülni, javarészt az együttműködéseink és a munkánkkal kapcsolódóan. Az együttműködéseinkben az lesz majd a fő irányvonal, hogy mennyire vagyunk képesek arra, hogy dolgokat másképp lássunk és másképp csináljunk. A munkánkban pedig hasonló lesz a fő irány, mégpedig az, hogy mennyire vagyunk képesek újítani.

Ikrek: A spirituális, misztikus, alternatív énünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Így az a hívás, hogy másokat megsegítsünk, hogy másokkal együttműködjünk nagyon fontos lesz számunkra ebben az időszakban. Ami egyébként annak is teret ad majd, hogy mi magunk ráébredjünk arra, hogy milyen jó tanácsokat tudunk adni, vagy arra, hogy mi mennyire vagyunk képesek másokat megnyugtatni.

Rák: Az együttműködéseink fogják a legtöbb figyelmünket lekötni ebben a szakaszban. Ez érvényes lesz a családi atmoszféránkhoz köthető kapcsolatainkra is, és a munkánkkal kapcsolatos együttműködéseinkre is. A kommunikáció fontos eszköze lesz annak, hogy jó irányba tereljük a közös úton haladást, akár abból a szempontból, hogy most érzékenyebb témaköröket is feldolgozzunk közösen.

Oroszlán: Nagyon tevékeny hétnek nézünk elébe, amit valószínűleg mi saját magunk is meg fogunk tudni oldani, de segítséggel ezerszer könnyebb lesz! Sőt olyan önzetlen segítséget keressünk, akit nem zavar az, hogy ha mi túl lelkesek vagyunk és így kicsit túl motiváltak is, ugyanakkor ha már túlzásba essünk legyen meg bennük azaz erő, hogy azt tudják mondani, hogy „ok, túl toltad, állj le, gondoljuk át!”.

Szűz: Nagyon produktív időszakunk lesz, sőt most olyan dolgokat is megfogunk tudni oldani, amit egy ideje már elengedtünk, azt gondolván, hogy nem fogjuk tudni befejezni. De ügyelni kell a szervezettségre, ami nem tájidegen a szüzek számára, de most ezt úgy kell csinálnunk, hogy vesszük a fáradtságot arra, hogy el is magyarázzuk a rendszert, aminek mentén megfogjuk valósítani a teendőinket.

Mérleg: Ebben a szakaszban a stabilitás lesz a legfontosabb számunkra, belsőleg is, mint lelki béke és lelki egyensúly, de fizikailag is, mint pl. az otthonunk. Szóval ha, most nem vagyunk lelkis időszakunkban, akkor bátran fókuszáljunk az otthonunkra és legyünk aktívak ezen a területen, de ha jól esik elmélyedni, akkor dolgozzunk a belsőnkön, meditáljunk, alkossunk, olyan témakörökben, amelyek feltöltenek bennünket, stb.

Skorpió: Az energiáink kifelé terjesztése lesz a fő hangulat, ami befolyásolni fog bennünket ezen a héten. Szóval legyen az fizikai aktivitás, vagy kommunikáció, próbáljunk minél többet kapcsolatba lépni a külvilággal. Vegyük a fáradtságot, hogy elmagyarázzuk másoknak, hogy mi zajlik bennünk, és tegyünk meg dolgokat akkor is, amikor máskor általában már elhúzódnánk onnan.

Nyilas: A beszéd és a kommunikáció lesz a fő csapás vonal ebben az időszakban, ami most nemcsak egy belső indíttatás folyamán lesz fontos, hanem a környezetünk alakulása is ezt fogja indukálni. Szóval lehet, hogy egy csomó olyan alkalom lesz a közeljövőben, amikor nem is azért kell majd kommunikáljunk, mert az nekünk lesz a fontos, hanem azért, mert az a környezetünknek fontos. Tehát bátran pátyolgassunk a környezetünket, a szeretteinket.

Bak: Az énünk és a hozzánk közel állók fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Így a szeretteink most fontosabb szerepet fognak kapni a mindennapokban, sőt most képesek leszünk arra is, hogy jobban eltudjuk nekik magyarázni mindazt ami bennünk zajlik. Tehát most olyan félreértéseket is elsimíthatunk, amelyek nagyon régóta ott lebeg közöttünk, és ami nagyon régóta tüskeként van jelen a közös életünkben.

Vízöntő: Mi magunk, a munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak terítékre kerülni, főként a kiadások, veszteségek, lemondások szempontjából. Egyrészről úgy, hogy mik az igényeink, és mennyire marad pénzünk arra, hogy azokat kitudjuk elégíteni. Másrészről pedig az is fókuszba fog kerülni, hogy mi magunk miről vagyunk hajlandóak lemondani a privát életünkben, ahhoz, hogy a munkánkba jobban teljesítsünk.

Halak: A terveink, vágyaink, az ambícióink kerülnek most előtérbe, és a barátaink. Most egyrészről szellemileg lehetnek hasznosak a kapcsolataink, mert igenis futassuk át az leképzeléseinket a hozzánk közelállókhoz, hiszen több szem többet lát, így az ő rálátásuk segíteni fog abban, hogy hatékonyabbak lehessünk a terveink kivitelezésekor, másként pedig jöhet komolya segítség is a közvetlen környezetünkből is.

Ezen a héten a fő mozzanat a Február 11-re eső Újhold lesz, ami Indiában azért nagy ünnepség, mert ezen a napon ünneplik azt, amikor a Gangesz folyó elérte az óceánt, és ilyenkor Indiában több millióan fürdenek meg a Gangesz torkolatában, az indiai-óceánban, ezzel kezdve új életet. Kínában pedig effektíven ekkor kezdődik a hold ciklus alapján számolt új évük. Ne ijedjünk meg, idén Kínában 1 nappal később, 12.-én lesz látható/érezhető az Újhold jelensége. Mindenkinek jó szerencsét a Bivaly évéhez!

Fizikailag pedig a nemi és ivar szerveinktől lefelé egészen a bokánkig kell majd jobban oda figyelnünk magunkra. Így ezen a területen mindenre oda kell figyelnünk. A hideg miatt a felfázásra, az ízületeinkre, de akár az aranyérre is, ha hajlamosak vagyunk arra, hogy hideg helyen ülve ez megkínozzon minket.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük