Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Február 12-19…

Kos: Az énünk és a szeretteink kerülnek fókuszba erre az időszakra. Mind az adott szeretteink, tehát a családunk, mind pedig a magunk által választott szeretteink, tehát a barátaink is. Próbáljunk minőségi időt együtt eltölteni, és beszélgessünk sokat! Nem feltétlenül kell lelkizni, az is elégedettséget fog hozni ha a terveinket, elképzeléseinket, ambícióinkat tárgyaljuk át velük.

Bika: MI magunk és a külvilági feladatköreink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Így a munkánk és a pénzkeresetünk is többlet figyelmet fog kívánni tőlünk. Az lesz leginkább a fő csapás, hogy mi magunk hogyan érezzük magunkat ezekben a a feladatkörökben, a belső indíttatásunk pedig a körül fog forogni, hogy olyan változtatásokat iktassunk be a mindennapjainkba, amelyek még jobbá teszik  a azokat.

Ikrek: A lezárások és befejezések fognak dominálni ezen a héten, de arra figyeljünk oda, hogy most egy kicsit érzékenyebbek leszünk a veszteség érzetére. Vagy legalábbis arra az érzetre, amit mi magunk veszteségnek titulálunk. Szóval csak olyan dolgokat zárjunk le és csak olyan emberekkel próbáljunk dűlőre jutni, amik, vagy akik hiánya nem fogja azt az érzést kelteni bennünk, hogy valamit elveszítettünk.

Rák: A munkánk és a megélhetésünk fognak fontos szerepet betölteni a mindennapjainkban. Valamint a megszokott munkamennyiségünkön túl más lehetőségek is fognak adódni ez alatt az időszak alatt. Így az lenne az ideális, ha együtt tudnánk működni másokkal, hozzánk közel állókkal, hogy bírjuk a munka mennyiséget, és azért is, hogy ne szalasszuk el a most kínálkozó lehetőségeket sem.

Oroszlán: Ezen a héten akkor leszünk képesek a lehető legjobbat kihozni az adott lehetőségekből, ha mi magunk állunk dolgok élére. És itt nem feltétlen arra kell gondolni, hogy hatalmi harcokba kellene bocsátkoznunk, inkább arra, hogy mi álljunk az élre, mi vezényeljünk le dolgokat. Akár olyan témakörökben, aminek nincs gazdája, vagy akár olyan dolgokban, ahol nem működik a levezénylés!

Szűz: Ebben az időszakban egy kicsit jobban megfogunk nyílni mások nehézségeire, és így a belső indíttatásunk is az lesz, hogy segítsünk és oltalmazzunk! Sőt bátran vigyük bele ebbe a személyiségünk jegyeit is mint szüzek, tehát segítsük a környezetünket abban, hogy képesek legyenek rendszerekben működni, amit csinálnak azt csinálják átgondoltan, figyelmesen  és precízen.

Mérleg: Ebben a szakaszban a szellemi énünk lesz lényegesen aktívabb, mint máskor. Mindezt harmóniában, mert az intellektusunk minden része befog tudni kapcsolódni a működésünkbe. Erős lesz bennünk a racionális oldalunk is, tehát képesek leszünk dolgokat jól megtervezni és átgondoltan véghez vinni, de erős lesz az intuitív intelligenciánk működése is, így a jó döntések meghozatala is könnyebb lesz!

Skorpió: A lelki nyugalmunk, a mindennapi életterünk és a partnerkapcsolatunk kerül előtérbe ezen a héten. Ahhoz, hogy ezeket az életterületeket össze tudjuk hozni és képesek legyünk jól is megélni őket, szükségszerű az is, hogy sokat és jól kommunikáljunk! Szóval próbáljunk minél több időt arra szánni, hogy mi magunk is beszéljünk és arra is, hogy beszéltessük a partnerünket!

Nyilas: Tevékeny időszaknak nézünk elébe, mert egyrészről meg lesz az a belső erőnk, hogy képesek legyünk csinálni, csinálni, csinálni. Másrészről pedig meg lesz az a belső ihletésünk is, hogy eredeti ötletekkel álljunk elő, hogy képesek legyünk megoldani az adódó problémákat, stb. De ettől függetlenül most is szükség lesz arra, hogy sokat és hatékonyan kommunikáljunk, hogy képesek legyünk mindazt megvalósítani, amit tervezünk.

Bak: Mi magunk és a személyiségünk fog előtérbe kerülni ezen a héten. Így minden amit mondunk, minden amit csinálunk magába kell hordozza a mi sajátosságainkat. Ettől fog működni az egész. Tehát nem választhatjuk a csendes társ szerepét, vagy a háttérből működés lehetőségét, hanem mindent hangosan, aktívan a saját szánk íze szerinte kell csinálni, és kimondani.

Vízöntő: Ebben az időszakban elképzelhető, hogy egy kicsit érzékenyebbek leszünk lelkileg, így tegyünk lépéseket abba az irányba, hogy jól tudjuk érezni magunkat. Nyugodtan egyeztessünk le előre azokkal egy szabad délutánt, akivel ha beszélünk minden letisztul, vagy ha attól szoktunk töltődni, gyógyulni, hogy olvassunk, fürdőzünk, stb., akkor eleve hagyjunk erre időt a hét folyamán.

Halak: A beszéd és a kommunikáció fogja vinni ezt a hetet, de arra elképesztően oda kell figyelnünk, hogy mit, hogyan fogalmazunk meg! Mert hiába jó a szándékunk, ha nem figyelünk oda arra is, hogy jó szépen is legyen mondva. Szóval ügyeljünk a politikai korrektségre, és arra is, hogy csak olyat mondjunk, amit a másik fél képes is lesz befogadni, amit képes is megérteni.

Ebben a szakaszban a Február 16-ra eső nap lesz a nagy és fontos esemény, ugyanis az indiai kultúrában ez a nap számít csillagászatilag a tavasz első napjának. Ezen a napon tér vissza a keringés a növényekbe. Valamint ezen a napon ünneplik a Szaraszvati a tudás istennőjének megjelenésének napját is.

Fizikailag  a bokánkra és a lábainkra kell oda figyelnünk 16-án délutánig, majd utána a Hold egy újabb körbe kezd, és így a szakasz további részeiben a fejünkre és az arcunkra kell oda figyelnünk. Szóval a hét első szakaszában egy ártalmatlan pedikűr is izgalmasabbá válhat, míg a második szakaszban a fogorvos lehet kicsit kellemetlenebb mindez úgy, hogy alapvetően ezek a beavatkozások máskor nem igazán szoktak komolyabb zűrt okozni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük