Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Április 9-16…

Kos: Mi magunk és a beszéd területe fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Bátran beszéljünk a terveinkről és az elképzeléseinkről a hozzánk közelállóknak. Mind a vérszerinti közelállóknak, mind a magunk által választott közelállóknak, tehát a barátoknak. Az ő rálátásuk sokat fog abban segíteni, hogy a terveinket a realitás talaján legyünk képesek tartani!

Bika: A beszéd és a kommunikáció fontos elemei lesznek ennek a hétnek. Sőt most képesek leszünk úgy kommunikálni, hogy komolyan segítő hatással legyünk a környezetünkre, de javarészt azért mert most képesek leszünk arra, hogy teljesen függetlenítsük a saját személyiségünket attól, amit mondani fogunk. Csak az alany javát szem előtt tartva, csak a belső önzetlen bölcsességünkre támaszkodva.

Ikrek: A lezárások és a befejezések fognak most előtérbe kerülni, de nem lesz fájdalmas. Fókuszáljunk olyan dolgok vagy személyek háttérbe helyezésével, amelyek egyrészről a barátainktól veszik el az időt, amelyek hátráltatnak abban, hogy a terveinkkel és vágyainkkal foglalkozzunk és az olyan behatásoktól is, amelyektől mi magunk érezzük magunkat kellemetlenül.

Rák: Nagyon sok rétű hétnek nézünk elébe, amikor olyan helyekről is jöhetnek elvégezendő feladatok, ahonnan nem is várnánk, viszont ezek a többlet feladatok nagyon sok jót hozhatnak be az életünkbe. Sőt most még a látszólag kellemetlenebb dolgok is tartogathatnak jó dolgokat. Szóval figyeljünk oda a lehetőségekre és ne riadjunk vissza egy kis többlet feladattól.

Oroszlán: A munkánk, az együttműködéseink és a lelki nyugalmunk területei lesznek a legfontosabb hívások ebben az időszakban. A kommunikáció most egy olyan eszköz lesz, ami meg könnyíti a dolgunkat, de ennek az is fontos eleme lesz az, hogy ne csak mi kommunikáljuk ki magunkból a belső elképzeléseinket, hanem az is, hogy figyeljünk oda a másik fél mondanivalójára is.

Szűz: Ezen a héten egy kicsit érzékenyebben fogunk reagálni bizonyos dolgokra. Szóval próbáljunk minél inkább a kellemes és pozitív dolgokra összpontosítani. És ha elengedhetetlen az, hogy keményebb dolgokkal is érintkezzünk, akkor próbáljuk spirituális szemszögből nézni a dolgokat és megtalálni a magasabb értékét a sorsszerűségét a dolgoknak.

Mérleg: Ebben az időszakban, teljes mértékben önnön hibánkon kívül is bele keveredhetünk konfliktusokba. Így próbáljuk meg kerülni a feszült helyzeteket, mi magunk is kerüljük azokat a helyzeteket amikor is negatív szellemben kellene megnyilvánulni bárkiről is és próbáljunk minél szervezetebben és a jól kialakult rendszereink mentén működni. Így elkerülhetőek lehetnek a zavarok.

Skorpió: Ezen a héten a lelkinyugalmunk és partnerkapcsolati együttműködéseink fognak terítékre kerülni. De most ez a hét nem alkalmas arra, hogy feszültebb témakörök és/vagy helyzeteket próbáljunk orvosolni. Inkább arra lenne ideális, hogy próbáljunk minél többet segíteni és foglalkozni az együttműködő feleinkkel. Mind a munkánk világában, mind pedig a privát életünkben is.

Nyilas: Nagyon aktív szakaszunk lesz, sokféle lehetőséggel, de ügyelnünk kell arra, hogy ne essünk át a ló túl oldalára. Hogy ne pörögjünk túl, ne hajtsuk magunkat túl. Próbáljunk tervek és rendszerek szerint működni. Ettől maga a hatékonyságunk is lényegesen jobb lesz, valamint mi magunk is kevésbé fogjuk érezni a terhelést. Valamint vessük be a delegálás művészetét is, ha kell.

Bak: A tanulás és a kommunikáció fogja kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Sőt próbáljuk most ezeket a területeket összekapcsolni. Hiszen a tudás elmélyítésben a tanítva tanulás egy igen hatékony dolog. Szóval bátran tanítsuk meg másoknak azon részeit a tanulnivalóinknak, amit már jól és biztosan tudunk. Nagyon jó gyakorlat az, hogy képesnek kell lenni el is magyarázni azt amit már tudunk.

Vízöntő: Mi magunk és a saját belső gondolati világunk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Viszont arra oda kell figyelnünk, hogy ne záródjunk össze saját magunkkal. Így kommunikáljunk minél többet, de csak azokkal, akik vannak annyira közelállók hozzánk, hogy ne legyen kellemetlen érzés megnyílni nekik a legbelsőbb gondolatainkkal, elképzeléseinkkel, vágyainkkal.

Halak: Mi magunk és a nagyon közelálló szeretteink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban, és lehetőleg a külvilág kizárásával. Szóval összpontosítsunk arra, hogy töltekezzünk a nekünk fontos személyek fényéből és ugyanakkor legyünk mi is arra képesek, hogy tölteni tudjuk azokat, akiknek ránk van szüksége. Szóval figyeljünk oda a szeretteinkre és legyünk önzetlenek.

Ezen a héten a legérdekesebb dátum az Április 12-re eső dél-indiai új év lesz, az Ugadi, amikor is ettől a naptól kezdve Indiában bele kezdenek a neem levelek fogyasztásába, hogy kiméregtelenítsék a szervezetüket.

Április 12 reggeléig a lábainkra kell oda figyelnünk, mert a Hold áthaladása azokat a részeket teszi érzékenyebbé, de onnantól kezdve a fejünkre és az arcunkra kell jobban odafigyelnünk, mert a Hold bele kezd egy újabb ciklusba. Szóval ennek a szakasznak a második felében próbáljunk nem bele keveredni egy fogorvosos szituációba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük