A minden élőlénynél alkalmazható sebfertőtlenítő…

Néhány hete a kerti munkálatok közepette, meg kellett ejteni némi metszést is! Amely helyzetben az Ájurvéda ugyanúgy ajánlja a fán ejtett sebek lekezelését, mint azt a saját magunk esetében.

Szóval gyorsan összekevertem egy kis neem port és egy kis kurkuma port némi mustármag olajban, és már kész is volt a varázs kence. 

Nálunk a metszés pampafüvet is jelent, sőt a további metszések előtt azt már össze is takarítottam, így rajtam is volt karcolás, vágás itt-ott és amott. Szóval fogtam a növényeknek összeállított gyógyírt és bekentem a saját sebeimet is.

Természetesen be sem lobbantak, és 2 nap alatt se hírük, se hamvuk nem volt, pedig volt 1-2 igen csak mély és csalafinta helyen lévő plezúrom! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák, Baktai Ádám válaszol
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük