Heti asztrológiai előrejelezés: 2021. Április 16-23…

Kos: Ezen a héten mi magunk és az aktivitás fog fókuszba kerülni. Sőt most komolyabb előrelépéseket is képesek  leszünk megtenni. De ehhez az is kelleni fog, hogy a terhelhetőségen és a fizikai síkon végzet feladatainkon túl, próbáljunk  rendszereket felállítani a feladataink megvalósításához. Szóval tervezzünk, rendezzünk, készüljünk és merjünk nagyot álmodni.

Bika: Ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy átgondoljunk egyes elemeket az életünkben, de annak függvényében, hogy mivel tudjuk emelni magát az életünk minőségét. Végig kell gondoljuk,  hogy mit meg kell tennünk, mit kell megfogalmaznunk a minden napjainkban, hogy jobbá tegyük az életünket. Mit tegyünk magunkért, mit tehetünk a hozzánk közelállóért, mit alakítsunk a lakhatásunkon, stb.

Ikrek: Ebben az időszakban a beszéd és a kommunikáció kiemelet figyelmet fog kapni az életünkben. Így bátran keressük a kapcsolatot a barátainkkal, a családunkkal, a munka révén ismertekkel és nem csak mindennapos dolgokról leszünk képes értekezni, hanem mély érzelmi területeket is érintve is képesek leszünk mind megnyílni, mind pedig azt a bizalmat sugározni, hogy a másik fél is képes legyen megnyílni.

Rák: A munkánk területén kell majd egy kicsit több energiát mozgósítanunk a hét folyamán, és főként azért, hogy pontot tegyünk bizonyos dolgok végére. Szóval vegyük elő a húzódó, kallódó, a már rég elfelejtett félkész csontvázakat a szekrényből és vágjunk bele. Ezen a héten a mai érettségünkkel, a mai tapasztalati anyaggal könnyebb lesz most ezeket befejezni, mint anno.

Oroszlán: Ebben az időszakban mély spirituális és egzisztenciális kérdések fognak bennünk foglalkoztatni. Szóval próbáljuk magunkat olyan emberekkel körül venni, akik képben vannak ezekben az elrugaszkodottabb témakörökben, és akiknek tiszteljük a világképét. Mert a most beáramló információk komoly hatással lehetnek az értékrendünkre és arra, hogy egy harmonikusabb irányba változtassunk az életünkön.

Szűz: A partner kapcsolatunk témaköre fog terítékre kerülni, főként abból a szempontból, hogy miként tudjuk elmélyíteni, kiegyensúlyozottabbá tenni. És most ebben nagy szerepe lesz a lelkiségnek, a közös elmélyülésnek. Szóval a meditációtól kezdve, a művészeteken át, a természet járásig bármit csinálhatunk közösen, ami arról szól, hogy belül nyugalomban vagyunk és békeségben.  

Mérleg: Most az össze együttműködési szállunk előtérbe fog kerülni a hét folyamán. Az üzlettársaink, a munkatársaink, a barátaink, de még a szomszédaink, és vagy az alkalmazóink/alkalmazottaink is. Mindenki akivel együttműködünk, önszántunkból vagy kényszerből, és most sokkal könnyebb lesz mindenkivel szót érteni, együttműködni, stb. Szóval most sok mindent képesek lehetünk majd egyenesbe is hozni.

Skorpió: Olyan területek fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban, amelyek egy kicsit nehézkesebbek, vagy amelyek szimplán sokkal több munkát igényelnek, mint a többi feladataink. Tehát legyen bármi is az, ami most előtérbe kerül, fogjuk fel teljesítendő feladatként. Szívjuk fel magunkat, vágjunk bele és adjunk bele mindent. Természetesen a segítség kérés is benne lesz a pakliban.

Nyilas: Ebben az időszakban lehetőségünk fog arra nyílni, hogy az intellektuális kapacitásunkat felhasználva előállítsunk egy nyugodtabb, békésebb, türelmesebb működési rendszert. Szóval szemléljük, vizsgáljuk, analizáljuk magunkat, a környezetünket, a környezetünkben lévő embereket, az elvégzendő feladatokat és ezek permutációit. A most megélt felismerések végett sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Bak: Ezen a héten a tanulás és gyakorlás fog fókuszba kerülni, akár minden területen, de az lenne a legideálisabb ha spiritualitással kapcsolatos témakörökben lennénk aktívabbak. És ez most nem arról fog szólni, hogy intellektuálisan, egy picit a felszínt karcolva elszórakoztatjuk magunkat. Hanem arról, hogy olyan témakörökkel foglalkozunk, ami mély lelki nyugalmat adhat a mindennapjainkban.

Vízöntő: Ebben az időszakban akkor leszünk képesek jól működni, sőt előrelépéseket megtenni a faladatköreinkben, ha aktivizáljuk az együttműködési képességünket. És ennek most nem lesz olyan határ vonala, hogy kikkel kell majd együttműködnünk. A lényeg az lesz, hogy az együttműködési képességünket alkalmazzuk. Így az együttműködő felek jöhetnek régóta bejáratot partneri viszonyokból, de akár teljesen új együttműködési területekről is.

Halak: Vigyázzunk mert ezen a héten könnyen konfliktusba kerülhetünk a mondanivalónk miatt. Attól függetlenül, hogy a szándékunk nemes és segítőkész. Sőt még nem is feltétlenül attól keveredhetünk csalafinta szituációkba, hogy mit találunk kimondani, hanem inkább arra kell majd ügyelnünk, hogy mennyire határozottan mondjuk ki a véleményünket vagy avégett, hogy külalakilag miként fogalmazzuk meg a mondanivalónkat.

Ebben az időszakban vigyázzunk magunkra az Április 16-19 napokon, mert ezek a napok kicsit nehezebb asztrológiai állásokat hordoznak. De az Április 20, 22 és 23 igencsak kiváló napok lesznek.

Ebben a szakaszban a fejünk búbjától a lengőbordánkig kell majd mindenre ügyelnünk. Így fizikailag a nyakunk, karjaink és felhátunk ízületeire kell majd jobban idefigyelnünk, szervileg a keringésünkre és az emésztésünkre, de figyeljünk a hormonháztartásunkra is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük