Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Március 6-13…

Kos: A lelki egyensúlyunk és békénk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, főként az otthonunk és partnereinkkel kapcsolatban. Egyébként ez egy ideális időszak lesz arra, hogy új rendszerekbe, új elképzelésekbe rendezkedjünk de. Tehát új dolgokba kezdeni, ami építi a kapcsolatunkban a kellemes érzetet, a kapcsolódást, a kötődést. És ez lehet bármi mint pl. közös edzés, vagy az, hogy 2 hetente ki megyünk túrázni, ha esik, ha fúj, stb.

Bika: A tanuláson és a gyakorláson lesz a fő hangsúly ebben a szakaszban. Sőt itt fókuszba kerülhetnek régi dolgok, amelyekre az utóbbi időben nem tudtunk sok időt szentelni. De szóba kerülhetnek olyan új területek is, amelyeket még csak most kezdtünk megismerni. A lényeg az, hogy ne csak magolás legyen, hanem gyakorlás is, és ne csak egy készség gyakorlás legyen a sztori, hanem használjuk a tanuláshoz az agyunkat is.

Ikrek: Most a kommunikáció fog terítékre kerülni, és minden formában. Ha van olyan kellemetlen email, amit már egy ideje meg kellett volna írnunk, de csak halogattuk, akkor azt most írjuk meg. Ha van egy olyan beszélgetés, aminél a megfelelő időpontot akartuk kivárni, azt tegyük meg most. De arra is kiváló lesz a mostani időszak, hogy elmondjuk a véleményünket, a tanácsainkat azoknak, akiket szeretünk, de eddig ezt még nem tettük meg.

Rák: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni ezen a héten. Bátran vállaljunk be most nehezebb érintkezési momentumokat is. Beszéljünk át sérelmeket, kellemetlenségeket, mert most meg lesz mindenki részéről az a türelem, hogy megértsük a másik hozzáállását a dologban, és az a képesség, hogy el is tudjuk fogadni a másik elképzelését, még akkor is ha az nagyon-nagyon messze áll a miénktől.

Oroszlán: Mi magunk fogunk fókuszba kerülni ebben az időszakban, valamint a szeretteink és a kommunikáció. És most szükség lesz arra, hogy sokat és mélyen beszélgessünk azokkal, akik közel állnak hozzánk, és akik igazán ismernek minket. Mert most nehezebb lesz magunkat úgy látni, ahogyan ténylegesen zajlanak a dolgok, és kelleni fog egy kis útmutatás olyanoktól, akik értékítéletében teljesen megbízunk.

Szűz: A barátaink és a szeretteink fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Használjuk ki a lehetőséget és töltődjünk a szeretetükben és persze mi is töltsük őket a figyelmünkkel és a mi szeretetünkkel. Valamint jó szakaszunk lesz arra is, hogy átbeszélgessünk terveket, ambíciókat, vagy bármit, ami mostanában foglalkoztat minket, mert elképesztően értékes észrevételeket lehet így összeszedni a környezetünkből.

Mérleg: Ezen a héten a munkánk, a karrierünk, és az ambícióink fogják a legtöbb időt és erőfeszítést igényelni tőlünk. Viszont arra ügyelnünk kell, hogy ne nyomjuk túl magunkat, még akkor sem, ha úgy érezzük, hogy bírjuk a terhelést. Bátran vonjunk be munkatársakat a feladatok elvégzésbe, és barátainkat bizonyos döntésekbe, amelyek hosszútávon befolyásolhatják a karrierünket és a munkánkat.

Skorpió: Ebben az időszakban az lesz a legerősebb belső hívásunk, hogy elvonuljunk a külvilágtól és a figyelmünket befelé irányítsuk. A Skorpió születésűek ezt gyakran kívánják. Viszont arra kell vigyázniuk, hogy a befelé fordulást se vigyék túlzásba. Ilyenkor a legjobb az, ha a befelé fordulást spirituális gyakorlatok végzésével egészítjük ki, és az általában segít abban, hogy megtartsuk az egyensúlyt!

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk fogja a legtöbb energiánkat igényelni, és most képesek is leszünk arra, hogy bele tegyük azt az extrát, ami szükséges lesz ahhoz, hogy megoldjuk azokat a feladatokat amelyek ezen a héten előtérbe kerülnek. Viszont arra figyelnünk kell, hogy megtartsuk az egyensúlyt. Hogy mi azaz erőfeszítés, amit még érdemes beletenni a materiális feladatainkba, és ami az a terhelés, ami hosszú távon kizsigereli az embert.

Bak: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Mind a professzionális és munkához köthető együttműködéseink és a privát életünkben zajló együttműködéseink. Bakként mindenki terhelhetőbb és jobban át is látják, hogy mit kell megtenni, viszont arra ügyelnünk kell, hogy olyan feladatokat és olyan terhelést ne vállaljunk el, ami egy idő után már terhessé válhat számunkra.

Vízöntő: Mélyebb és spirituálisabb gondolatok fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten. Így ilyenkor nem igazán köti le az embert a felszínes és materiális dolgok. Sokkal jobban foglalkoztatják a valóban értékes gondolatok. És ebből fakadóan az természetes, hogy ilyenkor érzékenyebb is az ember. Jobban észre vesszük mások életében a nehézségeket, és erősebb késztetést érzünk arra, hogy segítsünk a bajba jutottakon.

Halak: Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki a mindennapjainkra. Ehhez meg lesz a szervezettségünk is, az az intellektuális kapacitás, hogy úgy tudjuk ki alakítani az új rendszereket, hogy azok fenn tarthatóak legyenek. Sőt meg lesz az a belső hang is, ami fenntudja majd tartani bennünket a tüzet és a lelkesedést, hogy akár nagyon hosszú távra is magunkévá tudjuk tenni az új projektünket.

Ebben a szakaszban a Március 9-re eső telihold lesz a legvarázslatosabb nap. Egyrészről különleges lesz, mert Hétfőre esik a telihold, és a hétfő a hét holdhoz tartozó napja. Indiában ezen a napon ünneplik a Holi fesztivált, a színek ünnepét, amikor több, mint 1 milliárd ember  dobálja meg, szeretettel, egymást. A tibeti kalendárium szerint pedig ezen a napon ünnepeljük meg az év első 10 milliószoros napját!

Testileg pedig a mellkasunktól le egészen a csípőnkig kell vigyáznunk magunkra! A mellkas és hasüregünkben lévő szerveinkre! Az adott területen az ízületeinkre! Óvnunk kell természetesen az emésztésünket is a hormon háztartásunkat is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük