Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Július 31-Augusztus 7…

Kos: A befejezések és lezárások időszakát fogjuk most megélni, de fájdalom mentesen. Egy részről ott lesz az belső nyugalom, hogy nem egy negatív érzelem által vezérelve fogjuk azokat a dolgokat elengedni, amelyeket el fogunk, hanem megértésből, hogy ez már nem szükséges az életünkben, így az elhatározásunk is szilárd lesz. Valamint képesek leszünk az elengedés módját is kellemessé tenni.

Bika: A belső és a külső világunk fog terítékre kerülni ezen a héten, és a kettő közötti egyensúly. Egyrészről a belsőnk fog több figyelmet igényelni, és az értékrendünk fog nagyobb hangsúlyt követelni. Másrészről pedig a fizikai világunk is vizsgálatra fog kerülni abból a szempontból, hogy mennyire támogatja a mindennapi törekvéseink azt az életvitelt, ami össze egyeztethető az értékrendünkkel.

Ikrek: A partnerkapcsolataink és a munkánk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, és a belsőnk szempontjából. Sőt nemcsak a mostani, jelenkori kapcsolódásaink és hivatásunk, hanem a régebbi kötődéseink, legfőképpen azok amelyek hosszú ideig tartottak, vagy amelyek fontos szerepet töltöttek be az életünkben. Szóval most lesz jó idő arra is, hogy utólag elrendezzünk ezt-azt, mármint ha kell.

Rák: Tevékeny hétnek nézzünk elébe, és most maga az aktivitás lesz az, ami a lelki nyugalmat is képes lesz hozni magával. A partnerünk személye nagyon is fontos lesz, és lehetőleg próbáljunk meg közösen aktivizálódni. Sőt azt próbáljuk meg, hogy olyan tevékenységekbe kezdjünk, amelyek lelki nyugalommal járnak. Ami lehet nálunk séta, vagy éppen valaminek a befejezése a kertben, ami már idegesít bennünket. Bármi, csak együtt és pozitívan.

Oroszlán: Eljött az ideje annak, hogy egy kicsit kiszolgáljuk a partnerünket. Hogy igenis tanúsítsunk figyelmet annak, ami neki fontos. Amit ő éppen tanul, vagy amit éppen érdekesnek tart. De nemcsak szellemileg kellene jobban megnyílnunk felé, hanem fizikailag is. Segítsünk neki abban, amit most éppen csinál. Akár a munkájában, akár a hobbijában, és kényeztessük is. Nekünk is jó lesz!

Szűz: A belsőnk fog egy kicsit több figyelmet és energiát igényelni tőlünk ebben az időszakban. Így összpontosítsunk olyan dolgokra, amelyek jól hatnak ránk pszichikailag. Tanuljunk, építsünk fel új életviteli mintákat, gyakoroljunk olyan dolgokat amelyeket szeretünk csinálni, legyen az zene, művészet, vagy akár egy jó kirakós befejezése. És lehetőleg csináljuk valakivel együtt ezeket a dolgokat.

Mérleg: Tevékeny szakasz vár ránk, sok-sok tervezéssel. Mert ez a szakasz nem arról fog szólni, hogy nyomjuk keményen és orrvérzésig. Inkább arról, hogy jó tervezéssel, okosan kialakított ütemezéssel, felépített rendszerrel elképesztő mennyiségű dolgot fogunk tudni véghez vinni! Így most bátran vegyük elő még a mumus feladatokat is, amire már nem szokott energiánk maradni, meg amit nem is igazán szeretünk megcsinálni.

Skorpió: A családi környezetünk, a lakó környezetünk, és a lelkünk elégedettség érzete fog most terítékre kerülni ezen a héten. Szóval próbáljunk meg együtt csinálni dolgokat, amelyek akár irányulhatnak arra is, hogy az otthonunkat, az életterünket alakítsuk, szépítgessük. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában, és maga a hatékonyság is csak azért jó, mert hozzáad a jó érzéshez.

Nyilas: Mi magunk, a kommunikációs képességeink és ingerenciáink, valamint a belső békénk és nyugalmunk fog most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Szóval kommunikáljunk bátran, akár olyan témakörökben is, ami picit kellemetlenebb, de aminek az áttárgyalásával jó eső érzéseket kelthetünk magunkban és a környezetünkben is. Viszont most ez az időszak inkább a családra érvényes, és nem a barátokra.

Bak: Ahhoz, hogy töltődni tudjunk, és ahhoz, hogy most igazán jól tudjuk magunkat érezni, egy kicsit el kellene vonulni a külvilág zajától! Szóval ezen a héten nyugodtan gubózzunk be egy kicsit! Lehetünk aktívak, nem muszáj otthon kuksolnunk, csak kerüljük a nagyon zajos, nagyon sokaságos szituációkat. Amennyiben szükséges nyugtassuk meg a környezetünket, hogy minden ok, csak kell egy kis én-idő!

Vízöntő: Mi magunk, a családi környezet, valamint a a külvilági teendők fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Szóval futtassuk át a szeretteinken a terveinket, az ambícióinkat, és hallgassuk meg a mondanivalójukat. Valószínű ők abban fognak tudni a lehető legjobban segíteni, hogy milyen hátráltató tényezőket kell majd kiiktatni ahhoz, hogy a dolgok ténylegesen a terveink szerint tudjanak haladni.

Halak: A munkánk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk, tehát a külvilági életünk fog terítékre kerülni, mind a személyünk és az értékrendünk alapján! Így ebben az időszakban az lesz majd a legfontosabb, hogy megtudjuk vizsgálni azt, hogy a munkánk mennyire passzol az általunk preferált életfeladatunkkal. Valamint azt, hogy mivel tudjuk még jobban összehúzni ezt a két területet!

Ebben a szakaszban a legfontosabb momentum az Augusztus 2-re eső Varalaksmi nap lesz, az áldást adó Laksmi napja. A védikus időkben a királyok ezen a napon tettek meg különleges felajánlásokat Laksminak annak érdekében, hogy országuk összes polgára, jó módban éljen az év folyamán.

Ebben az időszakban a combjaink tövétől egészen a lábujjaink végéi kell majd jobban ode figyelnünk magunkra. Ezt azt jelenti, hogy ha elmegyünk futni, akkor most több figyelmet szenteljünk a lábaink bemelegítésére, de azt is, hogy ezen a héten mondjuk ne menjünk el a pedikűrösünkhöz, mert ilyenkor alakulhatnak huncutul a hétköznapi helyzetek is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük