Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Augusztus 21-28…

Kos: Érzékenyebben és spirituálisabban fogjuk látni a mindennapokat ebben az időszakban, kifejezetten azzal a félütéssel, hogy másoknak is segítsünk saját észrevételeinkkel, saját megvilágosodásainkkal. Arra természetesen vigyázzunk, hogy ne legyünk túlságosan prédikálóak és túl erőszakosak, mert a rosszul megválasztott stílussal akár a mondanivalónkat is elronthatjuk.

Bika: Az intuitív oldalunk fog most előtérbe kerülni ezen a héten, de Bikásan. Elsőként szép lassan és biztosan megfogjuk vizsgálni az adott témaköröket és történéseket, majd miután rájövünk, hogy mely részekben nem tudunk nagy kárt tenni, átengedjük magunkat az intuíciónak, a belső megérzéseinknek és az adott témakörön belül ténylegesen hagyni fogjuk a kibontakozását!

Ikrek: Az együttműködéseink fognak most előtérbe kerülni, az életünk különböző területein. Ideális időszakunk lesz tanulásra, akár régi dolgok terén, akár új területek felfedezésében. Kiváló időszakunk lesz új életviteli rendszereket felépíteni. De ezeket mind akkor fogjuk a lehető legjobb minőségben megélni, ha összefogunk másokkal! Így az együttműködéseink is nagy hangsúlyt fognak kapni!

Rák: Aktív időszakot fogunk megélni, és ha ügyesek vagyunk, akkor meglehetősen szervezettet. Ugyanis ezt az időszakot most úgy fogjuk a lehető legjobban megoldani, ha felkészülünk, ha tervezünk, ha számításokat végzünk, tehát, ha összeszedettek vagyunk és nem hagyunk semmit a véletlenre. És csak ezen lépések után vetjük magunkat bele a közepébe!

Oroszlán: A kommunikációs vonalaink fognak most fókuszba kerülni, és minden téren. Tehát mind a beszélt és mind az írott kommunikáció is feltűnhet a hét folyamán. Sőt mind a személyes, egyénre szabott tanácsadás és mind a nagy közönségnek előadott mondanivaló is előtérbe kerülhet. A lényeg az, hogy szánjuk rá időt, készüljünk fel rá, legyünk körültekintőek és akkor minden jól is fog menni.

Szűz: Mi magunk és a lelki nyugalmunk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. És ami ehhez kelleni fog az az, hogy töltsünk el egy kis időt egymagunkban. De az is, hogy próbáljunk olyan emberekkel beszélgetni, akik társaságában töltekezni is tudunk. Legyünk aktívak és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyek képesek az életviteli színvonalunkat emelni, és ezek után meg is lesz az a nyugalom.

Mérleg: Ezen a héten arra kell majd vigyáznunk, hogy ne pörögjük túl magunkat. Hogy ne vigyük túlzásba a kommunikációt, és ne legyünk túl buzgóak. Próbáljunk meg egy kicsit elcsendesedni és olyan dolgokkal lefoglalni magunkat amelyek csendesek, kreatívak, alkotó jellegűek és amelyek nem csak díszítik az élet területeinket, de szinte terápiássá is teszik a környezetüket.

Skorpió: Most lehet, hogy egy kicsit túl hangosnak és erőszakosnak fogjuk megélni a környezetünket ebben a szakaszban, így meg kellene próbálni egy kicsit elvonulni a mindennapoktól. Dolgozzunk a terveinken és a vágyainkon és csak olyan emberekkel vitassuk meg az elképzeléseinket, akikkel vagyunk olyan viszonyba, hogy tudjunk együtt csendben lenni, sértődés nélkül is.

Nyilas: Az énünk és a munkával kapcsolatos életterületek fognak most fókuszba kerülni. De ahhoz, hogy most minden olyan simán menjen, mint ahogyan szokott, kelleni fog a személyes varázsunk is. Most nem fogunk tudni lepasszolni dolgokat, átdelegálni teendőket másokra, stb. Most nekünk kell bele tenni azt a kis pluszt, amitől az majd jó lesz, szép lesz, finom lesz!

Bak: Eljött az idő, hogy bizonyos dolgokat lezárjunk, befejezzünk. Semmi esetre sem haragból, vagy keserűségből, hanem inkább abból a megfontolásból, hogy ami nincs jó hatással rám, ami engem hátráltat, az már ne kapjon több szerepet az életemben. Arra már ne kelljen többlet energiát fordítanom, vagy éppen ne kelljen amiatt eltűrnöm ezt-azt. Fókuszáljunk a pozitívumokra!

Vízöntő: Nagy szerepet fognak kapni most a vágyaink, az álmaink, az ambícióink és a terveink. Viszont ahhoz, hogy ezek be is érjenek szükségünk lesz némi segítségre is. Főként az anyagiak terén, az aprólékos teendők elvégzése terén, és némi lelki támogatottságra is. Ezzel meg maradhat nekünk az a szabadság, hogy képesek legyünk alkotni és álmodni, a külsőségek nyomása nélkül.

Halak: A munkánk és az együttműködéseink fognak most fontos szerepet kapni ezalatt az időszak alatt. Így szívjuk fel magunkat és tegyünk meg mindent, amit csak tudunk. Hiszen, amit most képesek vagyunk megvalósítani az sok ideig képes lesz jó irányba befolyásolni az életünket. És ne szégyelljünk segítséget kérni másoktól, hiszen  ebben a szakaszban érkezhetnek be olyan külsős infók, amelyek szintén hosszútávon segítenek majd.

Ebben az időszakban az Augusztus 22-re eső Ganésha nap lesz a legfőbb nap a kalendáriumban. Ganésha az akadályok elhárítója az ősi indiai kultúrában, így ha bármi komolyba szeretnénk vágni a fejszénket, azt tervezzük erre a napra. Augustus 23-án pedig a nagy bölcsek napját fogják megünnepelni Indiában így ha új tanulmányokra adnánk fejünket, a kezdést időzítsük erre a napra.

Ebben az időszakban fizikailag a lengőbordáinktól a csípőnkig kell, hogy jobban vigyázzunk magunkra. Ez szervileg az emésztésünket és a nemi/ivar szerveinket jelenti meg. Ami ettől függetlenül baba projekt szempontjából egészen kiváló is tud lenni, hiszen könnyebb a fogantatás, ha a mama szervezete éppen egy picit érzékenyebb állapotban van!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük