Elkészült a 2021-es Bhakti Kutir Kalendárium!!!

Elkészült a Kalendárium! Sőt idén a karantén végett én már Júniusra megírtam a kalendáriumot, de mostanra már a a dizájn és a tördelés is kész! Valamint idén már úgy sikerült megírnom az egészet, hogy a kalendáriumban lévő asztrológiai előrejelzések bővebbek, mint amit majd havonta felteszek az oldalra 2021-ben!

A borítót már láttátok, és most is ezt tűztem be illusztrációnak, szóval ez most csak egy gyors felmérés lesz arra, hogy esetlegesen milyen ötleteitek lennének, nektek?! Ugyanis az évek során a legtöbben ezeket írtátok nekünk:

  • egy picit túl nagy és nehéz a kalendárium.
  • mikor lesz on-line verziója a kalendáriumnak.

A méretre rákérdeztem a nyomdánál, de én max. csak egy kicsit kisebbet tudok elképzelni méretileg, viszont abban benn vagyok, ha ti is. Az on-line verzión pedig dolgozunk, de idén még szerintem csak egy olyan verzió lesz majd elérhető, ahol effektíven a kalendárium lapjai vannak fent pdf fájlban.

Sőt már más on-line dolgokon is rajta vagyunk, mert nemcsak a kalendáriumot sikerült befejeznem a karantén alatt! De erről majd még később írok nektek bővebben!

Szóval amennyiben szeretnétek tudtunkra adni bármit is a kalendáriumról, legyetek kedvesek és írjátok meg az elképzeléseiteket a kutir.kalendarium@gmail.com címre és amit tudunk már bele is préselünk az idei példányba!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .