Elkészült a 2021-es Bhakti Kutir Kalendárium!!!

Elkészült a Kalendárium! Sőt idén a karantén végett én már Júniusra megírtam a kalendáriumot, de mostanra már a a dizájn és a tördelés is kész! Valamint idén már úgy sikerült megírnom az egészet, hogy a kalendáriumban lévő asztrológiai előrejelzések bővebbek, mint amit majd havonta felteszek az oldalra 2021-ben!

A borítót már láttátok, és most is ezt tűztem be illusztrációnak, szóval ez most csak egy gyors felmérés lesz arra, hogy esetlegesen milyen ötleteitek lennének, nektek?! Ugyanis az évek során a legtöbben ezeket írtátok nekünk:

  • egy picit túl nagy és nehéz a kalendárium.
  • mikor lesz on-line verziója a kalendáriumnak.

A méretre rákérdeztem a nyomdánál, de én max. csak egy kicsit kisebbet tudok elképzelni méretileg, viszont abban benn vagyok, ha ti is. Az on-line verzión pedig dolgozunk, de idén még szerintem csak egy olyan verzió lesz majd elérhető, ahol effektíven a kalendárium lapjai vannak fent pdf fájlban.

Sőt már más on-line dolgokon is rajta vagyunk, mert nemcsak a kalendáriumot sikerült befejeznem a karantén alatt! De erről majd még később írok nektek bővebben!

Szóval amennyiben szeretnétek tudtunkra adni bármit is a kalendáriumról, legyetek kedvesek és írjátok meg az elképzeléseiteket a kutir.kalendarium@gmail.com címre és amit tudunk már bele is préselünk az idei példányba!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük