Elkészült a 2021-es Bhakti Kutir Kalendárium!!!

Elkészült a Kalendárium! Sőt idén a karantén végett én már Júniusra megírtam a kalendáriumot, de mostanra már a a dizájn és a tördelés is kész! Valamint idén már úgy sikerült megírnom az egészet, hogy a kalendáriumban lévő asztrológiai előrejelzések bővebbek, mint amit majd havonta felteszek az oldalra 2021-ben!

A borítót már láttátok, és most is ezt tűztem be illusztrációnak, szóval ez most csak egy gyors felmérés lesz arra, hogy esetlegesen milyen ötleteitek lennének, nektek?! Ugyanis az évek során a legtöbben ezeket írtátok nekünk:

  • egy picit túl nagy és nehéz a kalendárium.
  • mikor lesz on-line verziója a kalendáriumnak.

A méretre rákérdeztem a nyomdánál, de én max. csak egy kicsit kisebbet tudok elképzelni méretileg, viszont abban benn vagyok, ha ti is. Az on-line verzión pedig dolgozunk, de idén még szerintem csak egy olyan verzió lesz majd elérhető, ahol effektíven a kalendárium lapjai vannak fent pdf fájlban.

Sőt már más on-line dolgokon is rajta vagyunk, mert nemcsak a kalendáriumot sikerült befejeznem a karantén alatt! De erről majd még később írok nektek bővebben!

Szóval amennyiben szeretnétek tudtunkra adni bármit is a kalendáriumról, legyetek kedvesek és írjátok meg az elképzeléseiteket a kutir.kalendarium@gmail.com címre és amit tudunk már bele is préselünk az idei példányba!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük