Heti asztrológiai előrejelzés: 2020, Április 17-24…

Kos: Az énünk, és a terveink, ambícióink fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Ahogyan az indiai mondás szól: „a kis emberek más emberekről suttognak, addig a nagy emberek a terveikről, elképzeléseikről beszélnek”. Szóval eljött az idő arra, hogy tervezzünk, megálmodjunk, hogy mire majd lehet végrehajtani, addigra fel legyünk készülve.

Bika: A munka és a pénzkereset fogja dominálni ezt a szakaszt, mindezt a 12-es ház tematikájában, ami a veszteség az asztrológiában. De a 12-es ház lehet külföld is, elzártság is, távolság is. Szóval próbáljunk meg minden más verziót, mint a veszteség. Táv munka, táv munka ami kötődik az elzártsághoz, táv munka, ami kapcsolódik  külföldhöz.

Ikrek: A lelkünk és a munka/pénzkereset területek fogják dominálni ezt a hetet. És most ebben a szakaszban a lehető legjobb lövésünk arra, hogy ez mind találkozzon az a mások segítése. Tehát, ha valami újat kell keresnünk, vagy csak szimplán tennénk már valamit a nagy közösért, akkor most azokat a területeket kell megvizsgálni, ahol mások megsegítése a fő szempont.

Rák: A lelkünk, és a munka/élet feladat témakörök fogják kitölteni ezt az időszakot. A lelkünk most igényelni fogja azt, hogy valamit aktívan tegyünk érte, ami jellegében inkább spirituális. Szóval meditáljunk, tanulmányozzunk ősi kultúrákból eredő tanításokat, böjtöljünk, bármi jó, ami egy kicsit is arra visz minket, hogy aktívan tegyünk a belsőnk épüléséért.

Oroszlán: A lelkünk, a belső életünk és a partnerkapcsolataink fogják dominálni ezt a szakaszt. Szóval tennünk kell a belsőnk nyugalmáért, és a lelkünk kiegyensúlyozottságáért, de most azzal a könnyített lehetőséggel, hogy mindezt együtt csináljuk a partnerünkkel, és ez most nagyon jót fog tenni a kapcsolatunknak is!

Szűz: A partnerkapcsolataink és a feszültségeink fognak most jobban előtérbe kerülni ezen a héten. Amin nem kell aggódni, nem kell rágörcsölni, mert minden csak addig hibátlan, ameddig érintetlen. Tehát ha kapcsolatban vagyunk, akkor ott előbb vagy utóbb kialakulnak feszültségek, de ezek kezelésére a lehető legjobb módszer a kommunikáció!

Mérleg: Tanulás, gyakorlás, együttműködés, ezzel lesznek a főmotívumai ennek az időszaknak. Bátran vágjunk bele új dolgok elsajátításában, mert lehet, hogy szükségünk lesz olyan képességekre a közeljövőben, amelyek most még nincsenek a birtokunkban, és ha már belemélyedtünk, akkor meg gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.

Skorpió: Tanítás, kommunikáció és mások megsegítése. Most ezek lesznek a fő momentumai az életünknek. Keressük a lehetőségeket, a fórumokat, magukat az embereket, ahol segíteni lehet és tudunk. És ez „nemcsak” azoknak lesz jó, akiket segíteni tudunk, akit támogatni tudunk, hanem ez nekünk is jót fog tenni, nagyon jót.

Nyilas: Aktivitás és tanulás lesznek azok az erők, amelyek megtudnak minket mozgatni ebben a szakaszban. Szóval, ha most otthon vagyunk és akár aránylag nyugalmi állapotban, akkor is kezdjünk el valamit nagyon aktívan csinálni, vagy tanulni. Ez most a lelkünknek fog olyan erőt kölcsönözni, ami elengedhetetlen, hogy aktívan, és tudásra szomjazott állapotban tartson minket. És már kész is a körforgás.

Bak: Beszéd, kommunikáció és a belső elmélyülés területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. És ez most nemcsak a mi belső elmélyülésünket, hanem a másokét is jelentheti a mi életünkben. Próbáljunk olyan módon beszélni és kommunikálni a környezetünkkel, hogy az nekik egy lehetőség legyen megnyílni, és megnyugodni.

Vízöntő: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és az aktivitás témakörei fognak terítékre kerülni ezen a héten. Szóval aktivizáljuk magunkat és a közvetlen környezetünket. Ez lehet bármi. Rendrakás, szekrény kiszortírozás, lakás átrendezés, konyha és kamra kipucolás. Az a lényeg, hogy együtt csináljuk és főként az, hogy csináljuk.

Halak: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és az elzártság/magány érzete lesz, ami kitölti ezt a szakaszt az életünkben. Szóval beszélgessünk minél többet, azokkal is, akikkel nem tudunk személyesen találkozni, de béke időben a közvetlen környezetünknek számítanak. Hívjuk fel szeretteinket, barátainkat, kommunikáljunk velük, mert ez most nagyon fontos, nekik is és nekünk is!

Ebben az időszakban az Április 17, 22 és 23 lesznek a könnyebb, kedvezőbb lehetőségekkel bíró napok. És már most megragadnám a lehetőséget, hogy előre szóljak, hogy Április 26-án lesz év legjobb asztrológiai napja. Így ha fontos dolgokba szeretnénk bele vágni, mindenképpen azt a napot válasszuk!

Testileg ennek a szakasznak az elején a bokáinkra és a lábainkra kell majd vigyáznunk, míg Április 22-24-ig pedig a fejünkre. Hiszen a Hold újfent körbe ért a föld körül, és egy új kört kezd meg, Április 3. hetétől!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük