Azt hiszem megtaláltam az asztrológiai miértjét a Korona vírusnak, és azt, hogy ez kikre hat pusztítóbban!

Kedves Mindenki, már írtam nektek arról, hogy én mit látok asztrológiailag a korona vírusról, miután már a korona vírus járvány javában felkorbácsolta a híreket.

De az nem hagyott nyugodni, hogy mi az a része a Védikus asztrológiának, amit én nyilván nem tudok, és amit ha tudtam volna, akkor korábban is észleltem volna egy ekkora hatással bíró jelenséget a világra.

Így elkezdtem kutatni, és találtam valami nagyon érdekeset BV Raman írásai között. Ez pedig nem más, mint az „Aticshara” vagyis az abnormálisan gyors mozgása a Jupiternek.

Azt tudjuk és már írtam is nektek, hogy a Jupiter 2019. November 4-én átlépett a Nyilas jegyébe, majd 13 hónap után, és ez kb. a Jupiter normál sebessége, 11-13 hónap alatt 1 jegy.

De most a Jupiter már átért a Bak jegyébe, 2020. Március 29-én. KEVESEBB MINT 5 HÓNAP ALATT!

BV Raman azt írja, hogy ezek az időszakok különösen megterhelőek globálisan az egész társadalomra nézve, és főként a Jupiterhez kapcsolódó területeken.

Ezek az életviteli rendszerek, a betegségből való felépülés, a tanulmányok, a pénzügyek, a vezetés/irányítás és a spirituális intézmények is!

Ráadásul a Jupiter a Bakban a lehető leggyengébb pozícióba van, szóval Március 29-től mindez még élesebben lett érezhető. Sőt ez egészen Június 30-ig kemény is marad, amíg a Jupiter a Bakban lesz! (Természetesen, ahogyan közelítünk egyes korszakok vége felé, a történet elkezd lazulni, mert elkezd érződni a következő korszak!)

De ezek után is hiába tér vissza a Jupiter a saját jegyében, BV Raman azt mondja, hogy ilyenkor a Jupiter hatásai maradnak mérgezőek, csak egy kicsit kevésbé! Szóval a feszültségek továbbra is fennmaradnak majd, de egy kicsit enyhébben.

Viszont 2020. November 20-án a Jupiter újfent átfog lépni a Bakba, a lehető leggyengébb pozícióba, egészen 2021. November 20-ig! Így ebben az időszakban újfent várhatóak a nehézségek a fent említett területeken.

És, hogy miért gondolom, hogy ez egy reális elemzés technika? Mert vissza néztem, hogy utoljára mikor csinált ilyet a Jupiter.

Utoljára a Jupiter aticshara mozgást 2008/2009 váltásakor járt be. 2008. December 9-én lépett be a Bak jegyébe, és kevesebb, mint 5 hónap alatt tudta maga mögött a jegyet, mert Május 1-én lépett át a Vízöntőbe.

Ugye emlékszünk, hogy ez az időszak mit csinált a világban, a gazdaságon keresztül. Főként az ebben az érdekes, hogy 2008. November végéig a válság főként a pénzügyi területet érintette és csak utána jött az, amikor Amerikában bedőlt az autóipar, hogy az egész társadalom problémájává vált a krízis!

Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy ez a kör most nem lesz annyira brutál és hosszan elnyúló, mint a 2008-as válság, mert akkor a Jupiter, mint kiváltó bolygó a lehető leggyengébb pozícióban hajtotta ezt végre, míg most ez nem így volt.

De természetesen amennyiben a Védikus asztrológiai képletünkben az aszcendensünk, a napunk vagy a holdunk kapcsolódik a Nyilas vagy a Bak jegyhez, ez az egész mizéria hatványozottabban fog hatni ránk.

Lásd pl. Spanyolország, ahol az alkotmányos monarchia visszaállításának ideje (1975.11.22, 12 óra 45 perc, Madrid) számít az ország asztrológiai képletének, és aminek így az aszcendense Bak.

Vagy éppen az USA is lehet erre példa, aminek az aszcendense Nyilas, amennyiben a függetlenségi nyilatkozat aláírását vesszük az ország képletének! (1776,07.04, 17.10, Pennsylvania)

(Most nem volt arra időm, hogy a különböző országok képleteit felkutassam, ez a 2 meg volt régebbről!)

És természetesen ez a bejegyzés nem azt jelenti, hogy ha nincs Nyilas/Bak érintettségünk, akkor nyugodtan vegyük félvállról ezt a dolgot. Kézmosás állandóan, tartsunk távolságot, legyünk otthon, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

5 Responses to Azt hiszem megtaláltam az asztrológiai miértjét a Korona vírusnak, és azt, hogy ez kikre hat pusztítóbban!

 1. Pelle Annamária szerint:

  Szupi, én bak vagyok a párom meg nyilas…..

 2. Herman Gabec szerint:

  Akkor most én, Bak jegyűként, és öcsém nyilasként rettegjünk, vagy annyira nem durva a helyzet?

 3. Gáti Annamária szerint:

  Kedves Ádám!

  Megdöbbentő amite rátaláltál!
  Sokat olvastam mostanában a különböző influenzajárványokról és így tudom, hogy 2009-ben is volt egy hatalmas influenzajarvány amely az egész világon végigsöpört a H1N1-es “madárinfluenza”. Ez is összefüggésben állhat azzal amit írtál?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük