Heti asztrológiai előrejelezés: November 13 – 20…

Kos: A másokra való érzékenységünk most erősebb lesz ebben az időszakban, sőt spirituális értékek is előtérbe fognak kerülni, így lehetőség nyílik arra, hogy harmóniába kerüljünk magunkkal, másokkal és különös képen a partnereinkkel. Járjunk nyitott szemmel, ősi tanításokból, egy lelki indíttatású baráttól bárhonnan jöhet az az inspiráció, amire most szükségünk van.

Bika: Életviteli rendszereink, tanulmányaink, lelki gyakorlataink is fókuszba fognak kerülni. Sőt ott lesz az a belső indíttatás, hogy mindennek a mögöttes elveit és mozgató rugóit keressük. Sőt ezt a mélyebb megértést próbáljuk át adni környezetünknek is. Bátran szólaljunk fel és segítsük szeretteinket és környezetünket, komoly előrelépésekben támogathatjuk őket.

Ikrek: Tanulással és gyakorlással kapcsolatos hetet élünk majd át ebben a szakaszban. Szóval ragadjunk meg minden lehetőséget, ami a fejlődésünket mozdítja előre, legyen az információ elsajátítás, vagy lelki gyakorlat végzése. Ezek az cselekedetek most mind extra áldást hozhatnak ránk. Sőt most olyan tudással kerülhetünk kapcsolatba, ami hosszútávon a is meghatározhatja az életünket.

Rák: Aktív hétnek nézünk elébe, és most jó példát mutatva hatással lehetünk a környezetünkre is. Különösképpen a gyermekeinkre, a diákjainkra, a velünk egyháztartásban élőkre, de még az alkalmazottainkra és még a szomszédjainkra is. Szóval amibe most belekezdünk, magával ragadhatja a környezetünket is, de ügyeljünk arra, hogy példaértékű legyen a hozzáállásunk!

Oroszlán: Kommunikáljunk sokat ebben az időszakban. Terveinket, elképzeléseinket bátran futtassuk át környezetünkön. Valószínű lágyítani fognak az ötleteinken, és építő kritikájuk révén mi is finomodhatunk, ami akár azt is szolgálhatja, hogy még több emberhez jusson el a mi egyedi látásmódunk. Mert ha egy kicsit finomabban kommunikálunk, akkor fogyaszthatóbb lesz a mondanivalónk.

Szűz: Fizikai térbeni teendőkkel indul a hetünk, mindennapos ügyletekkel, de a hét végére össze fog majd állni a kép, és képesek leszünk rendszereket is működtetni a mindennapjainkban, ami teret ad majd tanulmányoknak, elmélkedésnek.  Hiszen az e heti lecke az lesz, hogy először rendezzük el mindent a világi életünkben és utána lesz majd időnk arra, hogy elmélyüljünk és lazítsunk.

Mérleg: Az otthonunk és a közvetlen környezetünk fogja kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Mindez úgy, hogy most egy kicsit el is kell vonulnunk, hogy képesek legyünk egy kicsit egyedül lenni a gondolatainkkal. Szóval az olyan teendők, mint a pince kitakarítás, garázs rendbe rakás, ahol aktívak vagyunk de ki is tudunk vonulni a minden napok zajából, kiváló lehetőségeket tartogatnak majd.

Skorpió: A családunk és a barátaink között fog bizseregni ez a hét. És mivel nemcsak aktív szakaszban vagyunk, hanem egy kicsit elmélkedős, spirituális látásmódban is tudjuk látni a mindennapokat a segítségünk és a támogatásunk nagyon fontos lesz azoknak akik a környezetünkben élnek. Sőt felülmúlhatatlan segítségként tűnhet nekik, így természetesen mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy segítsünk és támogassunk.

Nyilas: Most a nagy felismerések hetének nézhetünk elébe főként a munkánk és a hívatásunk terén. A belsőleg érzett életfeladatunk most mindennél jobban előtérbe fog kerül, és a fő indíttatás az lesz, hogy minél jobban össze tudjuk fésülni a jelenlegi munkánkat és az életfeladatunkat. Általában e két terület találkozásánál alakul ki, hogy mi magunk mit élünk meg hívatásként.

Bak: Ezen a héten egy kis térre lenne szükségünk, és valószínűleg nem csak úri hóbortból, hanem azért is, mert az utóbbi időben ki is fáradtunk egy kicsit. Amennyiben megoldható vonuljunk el egy kicsit, vagy ha megtehetjük akkor menjünk el valahová messze a nyugati civilizáció és városi atmoszféra zajától. Vagy csak próbáljuk a külsőséges megnyilvánulásokat minimalizálni. Kapcsolódjunk ki, töltődjünk fel!

Vízöntő: Amennyiben a munkánk területén el tudjuk kerülni a magunkban megélt belső harcot és az irányunkba küldött külsős rosszallást, egy kiváló hétnek nézzünk elébe a munkánk terén. Kreativitás szempontjából most kiváló időszakunk lesz, szakmailag is képesek leszünk dolgokat megvalósítani és az előre jutás szempontjából is egy jó hétnek indulunk neki, de kerüljük el a felesleges konfliktusokat.

Halak: Az e hetén megélendő és elsajátítandó feladatkör az együttműködés területén fog kirajzolódni. Amennyiiben most össze tudunk dolgozni másokkal, és merünk olyan feladatokhoz hozzá látni, amit csak többed magaddal tudunk majd megoldani, ne habozzunk vágjunk bele. Mert most nemcsak a céljaink elérése lesz a meghatározó élmény, hanem az is, hogyan jutunk el oda, másokkal együtt.

A hét fő momentuma a November 15-re eső Diwali ünnepség lesz! Ez az indiai szubkontinens legnagyobb ünnepsége. Ilyenkor a szokás az, hogy este mindenki gyertyákat és lámpásokat gyújt, amennyit csak tud, hiszen ez az év legsötétebb Újholdja. Majd ezek után hatalmas bulit csapnak a szeretteik, barátaik körében. Szóval vasárnapi szeretet áramoltatásra fel, 10 főig jók is vagyunk!

Fizikailag a lengő bordáinktól lefelé, egészen a térdünkig kell majd jobban vigyáznunk magunkra.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük