A 2021-es Bhakti Kutir Kalendárium átvétel most!

na, mi van a kezemben?!

Kedves Mindenki,

Megkaptuk a 2021-es Kutir Kalendáriumokat! 

Mivel nem tudjuk, hogy mikorra várhatóak az egyéb szigorítások, hiszen November 20-án a Jupiter visszatér oda, ahol volt a tavasz folyamán, Pénteken és Szombaton is lesz átvételi lehetőség!

Az átvétel a Kamalában lesz nyélbe ütve, a Bartók Béla 10-12 szám alatt. 1-es kapucsengő, jobbra az első lakás az udvarban:

  • Pénteken a korán végzőknek lesz egy etap 13.00-15-00-ig. Majd lesz egy 18.30-19.30-ig is, a közelben lakóknak.
  • Szombaton pedig 8.30-10.00 óráig, valamint 13.30-15.00-ig lesznek az átvételi időpontok.

Rendeltünk extra példányokat is, szóval azoknak is jutni fog, akik eddig nem rendeltek, legalábbis eleinte! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám, a Bhakti Kutir Kalendárium szerzője

Ui: Új olvasóinknak, íme a Kutir Kalendárium bemutatkozója!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük