A 2021-es Bhakti Kutir Kalendárium átvétel most!

na, mi van a kezemben?!

Kedves Mindenki,

Megkaptuk a 2021-es Kutir Kalendáriumokat! 

Mivel nem tudjuk, hogy mikorra várhatóak az egyéb szigorítások, hiszen November 20-án a Jupiter visszatér oda, ahol volt a tavasz folyamán, Pénteken és Szombaton is lesz átvételi lehetőség!

Az átvétel a Kamalában lesz nyélbe ütve, a Bartók Béla 10-12 szám alatt. 1-es kapucsengő, jobbra az első lakás az udvarban:

  • Pénteken a korán végzőknek lesz egy etap 13.00-15-00-ig. Majd lesz egy 18.30-19.30-ig is, a közelben lakóknak.
  • Szombaton pedig 8.30-10.00 óráig, valamint 13.30-15.00-ig lesznek az átvételi időpontok.

Rendeltünk extra példányokat is, szóval azoknak is jutni fog, akik eddig nem rendeltek, legalábbis eleinte! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám, a Bhakti Kutir Kalendárium szerzője

Ui: Új olvasóinknak, íme a Kutir Kalendárium bemutatkozója!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .