Heti asztrológiai előrejelezés: 2020, Július 3-10…

Kos: A lezárások és befejezések fogják kitölteni ezt a hetünket! Főként abból a szempontból, hogy mi az, ami hátráltatja a belső és külső világunk egyensúlyát. Így terítékre fog kerülni a munkánk is és az, hogy mit kell elengednünk ahhoz, hogy kialakuljon az egyensúly. Ez természetesen egy egyedi folyamat, minden Kosnál egy kicsit máshogy fog végbe menni. Valaki egy kicsit visszább vesz majd a karrier vágyaiból, valaki pedig azon fog változtatni, hogy túl keveset foglalkozik vele.

Bika: Mély spirituális dolgok fognak minket foglalkoztatni ebben az időszakban! A fő hangulata is az lesz ennek az időszaknak, hogy minél több olyan dolgot illesszünk bele az életünkbe, a mindennapjainkba, ami inkább a lélek szintjén töltenek minket! Ehhez ideális segítségek lehetnek a hasonszőrű barátaink, akik már régebb óta járják ezt az utat és több a tapasztalatuk ezen a téren!

Krisna unokatestvérei találkoznak Vjászadévával a nagyapjukkal/az egyik mesterükkel, a képen ott áll Dhaumja Rishi is, egy másik gurujuk is!

Ikrek: Az együttműködéseink sokszínűsége fog terítékre kerülni ezen a héten. Egy olyan kis mini megvilágosodás előtt állunk, ami minden kapcsolatunk javait mutatja meg, és azt, hogy minden együttműködésnek van szerepe az életünkben. A munka és világi életünk professzionális együttműködéseinek javait is láthatjuk majd, és belső világunk, lelkiekben gazdag emberbaráti szövetségeink jó részeit is!

Rák: Ebben a szakaszban sokkal érzékenyebbek leszünk, főként abban a viszonylatban, hogy hogyan segítsünk másokon úgy, ahogyan az nekik jó! Ehhez meg lesz azok a jó emberi segítségek is, amelyek tartják majd bennünk a lelket, és akik kevésbé érzékenyek mint mi. És természetesen ott lesz majd a mi kreativitásunk is, ami meg elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy ne sematikus csináljunk meg dolgokat, hanem egyénre szabva.

Oroszlán: Ez az időszak zseniális lesz arra, hogy új életviteli rendszereket építsünk bele az életünkbe! Egyrészről meg lesz az erő, hogy képesek legyünk hosszútávon is csinálni az új dolgokat, másrészről most maga a tervezés folyamatában is meglesz az a szellemi frissesség, hogy lássuk azokat a buktatókat, amelyeket ha nem követünk el, akkor még könnyebben lehet majd hosszútávon eredményesnek lenni.

Szűz: Ez a hét optimális lesz arra, hogy tanuljunk és szint bármit és bármilyen szinten. Legyen az általános tanulmányok, vagy már valami elképesztően mély, szakosodási vonal. Sőt akár humán vagy reál terület, most könnyebb lesz dolgokat elsajátítani, megérteni. Valamint könnyebb lesz olyan társakat is találni, akik segíteni tudják a fejlődésünket az adott területen.

Mérleg: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, minden olyan adottsággal és segítséggel felvértezve, hogy szint bármit megtudjunk valósítani. Képesek leszünk fizikailag is nagyon oda tenni magunkat és a végeláthatatlanságig nyomni az ipart, szinte fáradhatatlanul. De ott leszünk szellemileg is szeren, annak érdekében, hogy azokon a hullámvölgyeken is átjussunk, ahol fejben dől el a téma.

Skorpió: Ebben a szakaszban a a kommunikáció lesz a fő csapás vonal, egy elég érdekes fenn hanggal. Most mindazt amit mondanánk, amit tanítanánk, amit tanácsolnánk az jó lesz, kívül és belül. A tartalma is ott lesz, és a kommunikációnk külső jegyei is érthetőek, fogyaszthatóak lesznek. Viszont most arra kell majd ügyelnünk, hogy kinek adjuk tovább azt, amit. Most a befogadó alanyt kell majd jól megválasztanunk.

Nyilas: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni, ebben az időszakban. Így foglalkozzunk magunkkal, a szeretteinkkel és az otthonunkkal. Lehetőleg együtt a hozzánk legközelebb állókkal. És az most szinte mindegy lesz, hogy fizikailag leszünk aktívabbak és az otthonunkat szépítgetjük, vagy lelkileg leszünk tevékenyebbek, az a lényeg, hogy töltődjünk.

Bak: A belső indíttatásunk ezen a héten az lesz, hogy kicsit elkülönüljünk és elzárkózzunk a külvilágtól! Ez nem jelenti majd azt, hogy inaktívak is leszünk, és csak elücsörgünk. Inkább azt fogja indukálni nálunk, hogy a személyes kapcsolódásokat nem igazán fogjuk keresni. De olyan dolgokra lesz érkezésünk, mint pl. a hosszabb túrázások kint a természetben, vagy kiülni valahová, ami egy kevésbé frekventált helyszín.

Vízöntő: Ebben a szakaszban most különleges helyzetet fognak betölteni a szeretteink! Ők lehetnek a rokonaink, vagy a barátaink, de az lesz a lényeg, hogy hozzánk nagyon közelállóak legyenek. És most majd nyugodtan nyíljunk meg nekik, mert most elképesztő mennyiségű félelmektől, nehezteléstől és minden más kellemetlenségtől szabadulhatunk meg az ő segítségükkel. Nyíljunk meg és vonjuk be őket.

Halak: Most a külvilági életünk fogja igényelni a figyelmünket, főként a munka, életfeladat, pénz keresett és ambíciók terén. Így jó új feladatkörökbe kezdeni, új kihívások után nézni, de arra is használhatjuk ezt a hetet, hogy ha már adott az, hogy mit csinálunk az életünkben, és szeretjük is azt, amit csinálunk, akkor azt próbáljuk minél jobban magunkra formálni, a saját szájízünkhöz alakítani.

Ezen a héten a legfontosabb nap, a Július 4-re eső Guru Purnima lesz. Vagyis a Mesterek Teliholdja. Ilyenkor Indiában különleges felajánlásokkal kedveskednek a mestereknek, mert ezen a napon 4 hónapra lepihennek az Istenek, és ilyenkor sokkal kevesebb az áldás a mindennapjainkon. Így ilyenkor „csak” a mestereink áldásában és jóindulatában bízhatunk, hogy minél simábban és zökkenőmentesebben menjenek a dolgaink.

Ebben az időszakban pont befejezünk egy teljes Hold kört, így combtőtől, le egészen a lábujjaink végéig kell majd jobban vigyáznunk magunkra. Bőrtől egészen a csontvelőig mindenre. És ez a karmikus nehézségeket is jelzi. Szóval ezen a héten, főként a vége felé akár egy pedikűr is okozhat egy kellemetlenebb órácskát, vagy megemelkedik még annak is az esélye, hogy belelépjünk valamibe a strandon! Szóval vigyázzunk magunkra.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük