Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Bakban: 2020. Január 14 – Február 13…

Ebben a hónapban a nagy esemény a Szaturnusz jegyváltása lesz, ami nagyjából 2 és fél évente szokott megtörténni. Sőt most, Január 24-én a Szaturnusz a Bak jegyébe lép át, ami a Szaturnusz bolygó saját jegye, így az általánosságban kemény Szaturnusz az elkövetkező 5 évben sokkal kedvezőbb hatásokat fog kifejteni ránk, mint szokott.

A Szaturnusz fő pozitív jellemzői az egyszerűség, a lemondottság, a terhelhetőség, a szolgálat készség és az önzetlenség. Szóval mindnyájan megfogjuk kapni azt a belső löketet, hogy képesek legyünk egy kicsit emelkedettebb hangulatban létezni, mindezt főként a munkánk és az életfeladataink témaköreiben.

De a Szaturnusz tovább állásától még nem marad aktivitás nélkül a Nyilas jegye, még mindig ott fog állni a Jupiter és a Ketu is (Leszálló Hold csomópont), egészen Szeptember 19-ig. A Ketu mindamellett, hogy egy tűz bolygó az alternatív gyógymódok és a lelkigyakorlatok bolygója is egyben. Szóval maradni fog a harcos szerzetes energetika azzal felerősítve, hogy közben zajlik majd egy Nap és Merkúr együttállás is, ami jobbá és érthetőbbé teszi a kommunikáció minden formáját. Tehát nemcsak, hogy jobb irányba fognak elmozdulni a dolgok, de mindez jól és érthetően is lesz kommunikálva számunkra.

És még ez is fokozódni fog. Ugyanis Február 2-től a Vénusz beér a lehető legerősebb pozíciójába, ami a Vénusz jellemzőit elképesztően felerősíti! Ezek a szépérzék, a művészetek, az ínyencség, a nőiesség, a luxus és fényűzés. Tehát képesek lehetünk úgy meglépni egy minőségi változást, hogy ez nem menjen a mennyiség kárára. Mindez persze akkor, ha az első hónapban leírtakhoz hűen tevékenykedünk. Tehát az elkötelezettek maradunk az igazságosság, a helyes értékrend és hozzáállás mentén.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: A Szaturnusz jegy váltása különleges időpont lelkigyakorlatok végzésére! Íme néhány hatékony mantra és tantra!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük