Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Bakban: 2020. Január 14 – Február 13…

Ebben a hónapban a nagy esemény a Szaturnusz jegyváltása lesz, ami nagyjából 2 és fél évente szokott megtörténni. Sőt most, Január 24-én a Szaturnusz a Bak jegyébe lép át, ami a Szaturnusz bolygó saját jegye, így az általánosságban kemény Szaturnusz az elkövetkező 5 évben sokkal kedvezőbb hatásokat fog kifejteni ránk, mint szokott.

A Szaturnusz fő pozitív jellemzői az egyszerűség, a lemondottság, a terhelhetőség, a szolgálat készség és az önzetlenség. Szóval mindnyájan megfogjuk kapni azt a belső löketet, hogy képesek legyünk egy kicsit emelkedettebb hangulatban létezni, mindezt főként a munkánk és az életfeladataink témaköreiben.

De a Szaturnusz tovább állásától még nem marad aktivitás nélkül a Nyilas jegye, még mindig ott fog állni a Jupiter és a Ketu is (Leszálló Hold csomópont), egészen Szeptember 19-ig. A Ketu mindamellett, hogy egy tűz bolygó az alternatív gyógymódok és a lelkigyakorlatok bolygója is egyben. Szóval maradni fog a harcos szerzetes energetika azzal felerősítve, hogy közben zajlik majd egy Nap és Merkúr együttállás is, ami jobbá és érthetőbbé teszi a kommunikáció minden formáját. Tehát nemcsak, hogy jobb irányba fognak elmozdulni a dolgok, de mindez jól és érthetően is lesz kommunikálva számunkra.

És még ez is fokozódni fog. Ugyanis Február 2-től a Vénusz beér a lehető legerősebb pozíciójába, ami a Vénusz jellemzőit elképesztően felerősíti! Ezek a szépérzék, a művészetek, az ínyencség, a nőiesség, a luxus és fényűzés. Tehát képesek lehetünk úgy meglépni egy minőségi változást, hogy ez nem menjen a mennyiség kárára. Mindez persze akkor, ha az első hónapban leírtakhoz hűen tevékenykedünk. Tehát az elkötelezettek maradunk az igazságosság, a helyes értékrend és hozzáállás mentén.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: A Szaturnusz jegy váltása különleges időpont lelkigyakorlatok végzésére! Íme néhány hatékony mantra és tantra!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .