Heti asztrológiai előrejelzés: Január 17-24…

Kos: A munka és az aktivitás területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Sőt most mindez úgy, hogy lelkileg elég komoly erőszakot kell tennünk magunkon, hogy azzal az elánnal álljunk neki feladatainknak, ami szükséges lesz arra, hogy előre is jussunk. Szóval most ha már úgy is szenvednünk kell, nagyon jó lehetőségünk lesz arra, hogy az olyan tevékenységeinket is elvégezzük, amelyek egy kicsit nyűgösek vagy kellemetlenek.

Bika: Ezen a héten a vezér fonál az lesz, hogy mindent vizsgáljunk meg, gondoljunk át alaposan és a végtelenségig elemezgessük a helyzeteket. Így ebben az esetben arra kell oda figyelnünk, hogy ne vigyük túlzásba az agyalást és ne alakuljon át az egész szorongásos aggódásba. Erre az lesz a legmegfelelőbb eljárás, ha olyan dolgokra összpontosítunk, amelyek lelkileg fontosak nekünk, a lényegi dolgokra és akkor nem aprózódik el a figyelmünk.

Ikrek: Ebben a szakaszban a lelki egyensúlyunk, és a környezetünkben élő emberek fognak fókuszba kerülni. Próbáljunk minél segítőkészebben és kedvesebben viszonyulni hozzájuk, mert ezzel a hozzáállással, ha még ki is alakulnak feszültebb helyzetek vagy viták, a belső békén töretlen lesz. Egy kedves indiai mondás szerint bármibe is vagyunk mindenbe tegyünk egy picivel többet, mint amennyit ki veszünk.

Rák: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ebben a szakaszban főként abból a szempontból, hogy mennyire vagyunk képesek hatékonyan előre haladni. Mert a tervezéstől a kivitelezésig minden könnyebben megy, ha azt együtt csináljuk valakivel. Hiszen a másik fél elképzelései olyan területeket és témaköröket is lefednek, amelyek nekünk eszünkbe se jutnak, hiszen mi teljesen más belsővel rendelkezünk, mint partnerünk.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció fogja a legfontosabb szerepet kapni a hét folyamán, de nem úgy, mint kellemes időtöltés, vagy mint egy lágy interakció. Inkább úgy, ami megágyaz egy csomó tevékenységnek, ami elindít folyamatokat és ami technikailag az első lépéseknek számíthatnak abban, hogy fizikailag megvalósítsunk dolgokat, precízen, pontosan és elképesztő hatékonysággal, a jó cél érdekében.

Szűz: A tervezés, a felkészülés, az egyeztető kommunikációk és mindaz, hogy nekünk személyes ez mit jelent fogja kitölteni ezt a hetünket. Szóval elő kell vegyül a liebling projektünket és itt az idő, hogy bele vágjunk. Nem muszáj sietni, sőt az alapos előkészítésre ez a szakasz még sokkal jobb is, mint a elsietett bele kezdésbe. Gondoljuk át, tervezzük meg, lehetőleg legyen b tervünk is, és majd adódni fog olyan idő is, amikor fizikailag is bele kezdhetünk.

Mérleg: Ebben az időszakban kötelező lesz foglalkozni a lelkünkkel, a saját világunkkal. És ne ijedjünk meg, ha most a belső hangunk még azt is kilátásba helyezi, hogy milyen jó lenne egy kicsit elvonulni a világtól. Tegyük meg. Mert most csak azokkal lesz könnyű a kommunikáció, akik nagyon közel állnak hozzánk. Szóval ne is erőltessük azt, ami nem megy. Vonuljunk egy picit el, és azokkal tartsuk a kapcsolatot, akik nem értenek félre minket.

Skorpió: Egy csomó olyan elképzelésünk, tervünk, ambíciónk fog előtérbe kerülni amelyekkel egy ideje már nem foglalkoztunk. A legegyszerűbb folyamat arra, hogy mely projektek kerüljenek előtérbe az lenne, ha kommunikálnánk a környezetünkkel, akik lehet, hogy jobban látnak minket kívülről, mint az gondolnánk. Ők sokat segíthetnek, hogy ne a legelrugaszkodottabb dolgokkal kezdjünk!

Nyilas: A családi atmoszféránk fogja kitölteni ezt a szakaszt az életünkbe. És most mindent ehhez kell majd egy kicsit igazítani. A munkánkat, az ambícióinkat és terveinket, de legfőképp saját magunkat, és azt, hogy mi mit találunk érdemesnek arra, hogy időt fordítsunk rá. Arra is figyeljünk oda különösképpen, hogy a családtagjaink milyen állapotban vannak, és milyen mód tudunk úgy foglalkozni velük, hogy az minél építőbb legyen.

Bak: Fontos lélektani területen lesznek változások bennünk, ami a személyes fejlődésünket fogja támogatni. Sőt most könnyebb lesz elengedni egy csomót olyan tényezőt, amelyek egyébként hátráltatóan hatnak ránk, de a ragaszkodásaink végett, eddig nem tudtuk megtenni a szükséges lépéseket, az irányba, hogy felül tudjunk rajtuk emelkedni. Ezek lehetnek személyes dolgok, vagy fizikai tényezők, most el fogjuk tudni engedni őket.

Vízöntő: Ebben az időszakban most arra kell majd figyelnünk, hogy ne zárkózzunk el túlságosan a külvilágtól. Mert tudni egyedül lenni, és azt olykor szeretni is elképesztően egészséges lélektanilag, de teljesen kizárni a külvilágot, egyrészről lehetetlen, de nem is egészséges. Szóval most meg lesz azaz érzet, hogy picit vissza kell vonulnunk, de legalább a külvilágunkból, a munkánk területéből engedjünk be valamelyest embereket, néha.

Halak: A partnereink, a munkatársaink és a barátaink fogják kitölteni ezt az időszakot. Szóval próbáljuk egy kicsit feleleveníteni a szociális életünket. Mert ebben a szakaszban kívülről fog jönni azaz inspiráció, vagy azaz apró mondat, kis löket, ami bennünk eltud indítani egy olyan folyamatot, ami nagyon jó eredményekkel járhat. Ami már bennünk volt egy ideje, de kellett hozzá az a kis külső energia, ami elindítja az egészet.

Ebben az időszakban a fő momentum spirituálisan a Január 24-re eső Újhold lesz. Ezen a napon indul a kínai újév is (Kínában ez a nap Január 25-re esik!), és Indiában milliók ünneplik meg ezt a napot, amikor is a Védák szerint a Gangesz folyó először egybe olvadt az óceánnal.

Materiálisan így az újhold közeledtével általában keményebb napokat szoktunk megélni, de a Január 17 egy kellemes nap lesz, sőt Gyógyító Buddha nap is.

A szervezetünk szempontjából a béltraktusunktól a térdünkig kell oda figyelnünk magunkra! Tehát vigyázzunk az emésztésünkre, de akár az olyan egyszerű, kozmetikai dolgokra is, mint pl. gyantázás, most az is jobban fog fájni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük