Asztrológiai körkép: 2020 Január 1-től…

Úgy indulunk el az újévben, hogy abból a 9 bolygóból, amit figyelemmel kísér a Védikus asztrológia rendszere, 5 darab tartózkodik a Nyilas jegyében.  Így a Nyilas jegy jellemzői elképesztően felfognak erősödni. Az igazságosság, a spirituális hozzáállás, a rendezett életviteli rendszerekre való törekvés, a jogosság és átláthatóság a pénzügyekben, a hozzáértés és szakértelem bármibe is, amibe esetleg belekezdenénk, stb.

Szóval ez az év képes lesz arra, hogy megadja azt az inspirációt, hogy jobbá tegyük a világunkat. Nőni fog a környezetvédelembe fektetett forrás és energia injekció, legyen az a vegán táplálkozás előretörése vagy az egyes vezetői rétegek támogatása.

Mindez még egy árnyalattal keményebb hangvételben, hiszen ne feledjük a Nyilas jegy a harcos szerzetesek jegye. És pont ezért lehet ez a változás éve! Hiszen a harcos szerzetes jogos és igazságos. Tehát hiába lesz egyre nagyobb üzletág az egészséges táplálkozás, a Nyilas jegyében álló bolygóállás nem fogja engedni, hogy ugyanaz a kihasználó üzleti modell alakuljon ki, mint korábban az élelmiszer piacon.

Mert a harcos szerzetesek amellett, hogy jól szerveznek, és jók az irányításban is, értékrendjükben megtántoríthatatlanok, lelkükben nem-eladóak. Mindez úgy, hogy a Jupiter/Szaturnusz együttállás a Nyilasban ott lesz egészen a hónap végéig, egészen Január 24-ig.

A Jupiter/Szaturnusz együttállás egy elég ritka együttállás, idén egy-két összeállást és a jövő év egy nagy részét leszámítva, majd 2039 nyaráig nem is lesz újra ez a bolygó találkozó. Jelentése nagyon meghatározó hiszen ez az állás spirituálissá teszi gondolkodásunkat, ugyanakkor szinte szerzetesi terhelhetőséget is ad. Ez az együttállás megtalálható maga Jézus asztrológiai képletében is, hiszen ez volt az a 2 csillag, amelyeket követett a 3 bölcs király, ahhoz, hogy megtalálják Jézus születési helyét.

Mindemellett már csak hab a tortán az, hogy a Mars is egy igen erős pozícióban áll, aki szintén a vezetéshez és irányításhoz kapcsolódó bolygó, így bizonyára azok az energiák fognak érvényesülni az év első szakaszában, amelyek befogják hozni a jó változás szeleit.

Amennyiben szeretnénk stabil, szilárd dolgokba kezdeni az év elején arra figyeljünk oda, hogy az új évünket Január 5.-én kezdjük! Mert amit azon a napon kezdünk el azt képesek leszünk sokáig fenntartani!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük