2020. Január 24-én jegyet vált a Szatunusz….

Január 24-én, 04 óra 1 perckor, budapesti idő szerint, több mint 2 év után a Szaturnusz jegyet vált és átlép a Bak jegyébe. Így a következő 5 évben a Szaturnusz a saját jegyeiben fog tartózkodni

Ezzel természetesen a Szaturnusz összes pozitív jellemzője elképesztően felerősödik. A lemondottság, a visszafogottság, az aszketizmus, a terhelhetőség, a cél tudatosság mind erősebben ott lesz az életünkben. Ahogyan a Szaturnuszhoz köthető lelkigyakorlatok is, mint pl. a hatha jóga, a meditáció és/vagy a böjtök és fogadalmak betartása!  Mindez a sok jó hatványozottabban fog érvényesülni a munkánkban, az életfeladatunk területén és az ambícióinkban is.

Egyébként a Szaturnusz jegyváltása előtti és utáni 12-12 órában különlegesen jó lelki gyakorlatokat végezni és meditálni.

Így amennyiben meg tudjuk oldani, akkor mondjuk el ezeket a Szaturnuszhoz köthető mantrákat legalább 108-szor:

Om Sanischaraye Namaha és Om Kurmaya Namaha

Kiejtve: Om Saniscsharajé Namaha és Om Kurmája Namaha.

Ha van rá lehetőségünk, etessünk meg utána egy fekete kutyust kenyérrel még pénteken, 24-án. De itt további érdekes szaturnuszi felajánlásokat is megtalálhattok és egy fantasztikus mantrát is, amit Vjászadéva írt, a Védák elírója!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

3 Responses to 2020. Január 24-én jegyet vált a Szatunusz….

 1. Szilágyi Ágnes szerint:

  Végre, te a Szaturnusz pozitív analógiáit emeled ki, mindenhol csak a para megy, most üdítő volt ezt olvasni. Köszönöm ?

 2. Hegedűs Kamilla szerint:

  Kedves Baktai Ádàm,
  Mi az hogy lemondottság?
  Mi az hogy aszketizmus ?
  Személyiség ès emberi tulajdonság ès értékrend alapjàn?
  A fogadalmAt sem èrtem igazàn itt.
  Miután talán az ember pont attól szenved sokszor, mêg előző életek terheiből is cipelve hogy fogadalmakat tett korábban .
  Szegénységi fogadalom , szüzesség fogadalom , cölibátus ,, stb , stb ….

  • Goredas Goredas szerint:

   Kedves Kamilla, nem a fogadalmakkal van a gond, hanem azzal, ha nincs felkészülve a személy, aki a fogadalmakat megteszi. Sokan környezeti nyomásból, vagy egy ideológia hajszolásából tesznek meg fogadalmakat és nem szívből. Így a fogadalmak óhatatlanul is ártó hatásúak. Lásd pl. a sok egyházi és spirituális ágazati zavarokat, amit mondjuk a cölibátus okozott szerte a világon. Negatív érzelmektől vezérelve nem szabad fogadalmakat tenni. De még pozitív töltet alapján sem. Lásd a Taoista mondást “sohase ígérj meg semmit, akkor amikor boldog vagy!” Fogadalmakat akkor teszünk amikor már túl vagyunk a sztorin érzelmileg. Ettől függetlenül a Szaturnusz azon tulajdonságai, hogy képesek vagyunk lemondottságra, annak érdekében, hogy valamit megtudjunk valósítani, vagy képesek vagyunk betartani fogadalmakat, hogy több időnk és energiánk maradjon valami másra, szerintem jó dolog. Remélem segítettem! Om Tat Sat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük