Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: 2019. Június 15 – Július 17: Nap az Ikrekben…

Már a szakasz elejétől kialakul az, hogy a Vénusz is beáll a Nap mellé, így vigyáznunk kell arra, hogy ne csak önmagunkkal foglalkozzunk, miközben a kommunikáció sem lesz egy könnyű menet, a Mars, Rahu és Merkúr együttállás miatt! Szóval ne bonyolódjunk  nagy beszélgetésekbe, és főként ne sorsfordító témákban.

(A Mars/Merkúr együttállás nem kedvez az őszinte beszédnek, amit még jobban bonyolít az a jelenség, hogy a Rákban a Mars a lehető leggyengébb pozícióban áll, így a viták és az agresszív kommunikáció is felütheti fejét ebben a szakaszban. Ezért is fontos, hogy óvakodjunk a komolyabb témáktól!)

Így valószínű, hogy az lenne a legbiztonságosabb ha a tetteinkre koncentrálnánk. Tegyünk a szeretteink kedvére. Lepjük meg őket, segítsük ki őket, tegyünk időt és energiát abba, ami nekik fontos, főleg a lakókörnyezetük területein. Szóval a segítség nyújtás lehet a kertépítéstől kezdve, a lakásfelújítás/durva kitakarításig szinte bármi.

Mindez már Július 17-én oldódni fog, amikor a Nap átér a Rák jegyébe, és ez elképesztően megkönnyíti majd a kommunikációs képességeinket és ingerenciánkat is.

A hónap fő eseménye a Július 16-ra eső Telihold, ami a Mesterek Teliholdja az indiai kultúrában. Ettől a naptól számolva az indiai ősi spirituális tradíciók szerint 4 hónapon át az Istenek alszanak, és így minden áldást, tanítást és kegyet a mestereinktől várhatunk csak és kizárólagosan.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .