Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: 2019. Június 15 – Július 17: Nap az Ikrekben…

Már a szakasz elejétől kialakul az, hogy a Vénusz is beáll a Nap mellé, így vigyáznunk kell arra, hogy ne csak önmagunkkal foglalkozzunk, miközben a kommunikáció sem lesz egy könnyű menet, a Mars, Rahu és Merkúr együttállás miatt! Szóval ne bonyolódjunk  nagy beszélgetésekbe, és főként ne sorsfordító témákban.

(A Mars/Merkúr együttállás nem kedvez az őszinte beszédnek, amit még jobban bonyolít az a jelenség, hogy a Rákban a Mars a lehető leggyengébb pozícióban áll, így a viták és az agresszív kommunikáció is felütheti fejét ebben a szakaszban. Ezért is fontos, hogy óvakodjunk a komolyabb témáktól!)

Így valószínű, hogy az lenne a legbiztonságosabb ha a tetteinkre koncentrálnánk. Tegyünk a szeretteink kedvére. Lepjük meg őket, segítsük ki őket, tegyünk időt és energiát abba, ami nekik fontos, főleg a lakókörnyezetük területein. Szóval a segítség nyújtás lehet a kertépítéstől kezdve, a lakásfelújítás/durva kitakarításig szinte bármi.

Mindez már Július 17-én oldódni fog, amikor a Nap átér a Rák jegyébe, és ez elképesztően megkönnyíti majd a kommunikációs képességeinket és ingerenciánkat is.

A hónap fő eseménye a Július 16-ra eső Telihold, ami a Mesterek Teliholdja az indiai kultúrában. Ettől a naptól számolva az indiai ősi spirituális tradíciók szerint 4 hónapon át az Istenek alszanak, és így minden áldást, tanítást és kegyet a mestereinktől várhatunk csak és kizárólagosan.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük