Heti asztrológiai előrejelzés: 2019. Június 14-21…

Kos: A munkánk területe és az együttműködéseink fogják kitölteni ezt a hetet. Sőt leginkább a fent említett területekkel kapcsolatos feszültségek és nézeteltérések kerülnek terítékre. A lényeg az, hogy próbáljunk újítani a nehézségek megoldásának területén. Ne a régóta nem működő formulákat ismételgessük, hanem próbáljunk ki új dolgokat.

Bika: Ezen a héten vigyáznunk kell magunkra és az egészségünkre. Persze vannak elkerülhetetlen dolgok, de az lenne most a célra vezető, hogyha egy kicsit lelassulnánk és sokkal körültekintőbben állnánk hozzá a legegyszerűbb, leghétköznapibb teendőinkhez is. És ezzel az elővigyázatos hozzáállással valószínűleg kitudjuk védeni a kellemetlenségek nagy részét. Próbáljunk minél többet a már bevált rendszereinket működtetni!

Ikrek: Ezen a héten az fog minket előre vinni, ha tanulunk, tervezünk, gyakorlunk. Most hiába van meg a jó ötletünk, ezt másokkal nagyon nehéz lesz konfliktusmentesen kommunikálni. Próbáljunk minden előkészületet, amit csak lehet, elvégezni, sőt akár gyakorolni terveink különböző területeinek mozzanatait, és majd egy későbbi időpontban ami kevésbé feszült az együttműködések területén majd próbáljuk ezt megosztani másokkal.

Rák: Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy tanuljunk és továbbképezzük magunkat, de leginkább akkor leszünk sikeresek erőfeszítéseinkben, ha ezt a tudást mások megsegítésére szeretnénk felhasználni. A másokkal való együttműködés is könnyebb lesz, de inkább a tevékeny együttműködés. Ez a szakasz nem lesz alkalmas a nagy beszélgetésekre, és lelkizésekre, de arra kiváló lesz, hogy átmenjünk a barátokhoz és segítsünk nekik a kertben, vagy éppen a terasz megépítésében.

Oroszlán: Segítéssel, beszélgetéssel, lelkizéssel tudunk most a legtöbbet tenni a szeretteinkért. Nem feltétlen tanácsadással, mert valószínű, hogy mi teljesen másként látjuk a dolgokat, mint ők. De a maghallgatásukkal és az alternatív látásmódunkkal fényt gyújthatunk nekik. Sőt ez a hét így nekünk is sokat fog segíteni, mert így mi is láthatunk egy teljesen más hozzáállást.

Szűz: A beszédünk és a rálátásunk most sokat segíthet a környezetünknél. Sőt ezen a héten egyáltalán nem fontos az, hogy mi megértsük őket, vagy éppen a szimpátiánkról biztosítsuk őket, mert most az fog a legtöbbet segíteni nekik, ha kapcsolatba kerülnek egy más látásmóddal, hogy kitudjanak zökkenni a saját leragadásaikból és sémáikból, hogy képesek legyenek a megújulásra és a változtatásra.

Mérleg: A családi atmoszférával és az otthonunkkal kellene foglalkozunk ebben az időszakban. És most nem fontos az, hogy mi, hogyan szeretnénk megélni dolgokat, vagy megmagyarázni történéseket, hanem az a lényeges, hogy együtt legyünk és legyünk a tevékenyek és kreatívak. Például tegyünk a lakókörnyezetünkért, mert az természetesen azonnali hatással bír a családi atmoszféránkra is.

Skorpió: Most magunkkal kellene többet foglalkoznunk, és az még egy óriási plusz lenne, ha mindezt egy kicsit elvonulva  mindentől és mindenkitől. Persze ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy el kell utaznunk valami távoli és félreeső helyre. Szimplán azt, hogy próbáljunk sokat egyedül lenni, és kerüljük azokat a helyzeteket, amikor sokan vagyunk egy helyen és másokra odafigyelve kell megnyilvánulnunk. Erre most valószínűleg alkalmatlanok vagyunk.

Nyilas: A szeretteink és a barátaink köreiben kellene időt eltöltenünk, hogy most ne kelljen foglalkozni a bennünk zajló dolgokkal. Ezen a héten olyan energiák dolgoznak, amelyek a mi esetünkben nem fog előrelépéseket engedni, mind addig, amíg túlságosan is benne vagyunk valamibe. Lépjünk ki a fényre, és engedjük be mások fényét és lényét. Ettől majd feltudunk töltődni, és nemsokára újult erővel bele vetni magunkat a saját kis megoldandó feladataink világába.

Bak: Most menni kell előre és csinálni kell a dolgokat! Labdarúgó szaknyelven ezt a hetet úgy nyerhetjük meg, ha több gólt rúgunk, mint amennyit kapunk. Szóval menni kell és nyomni. Persze, hogy lesznek nehézségek és kellemetlenségek, de most ezeket úgy tudjuk legyűrni, ha hajtunk és előre menekülünk. Jó pörgést!

Vízöntő: Eljött az idő, hogy lezárjunk dolgokat és befejezzünk dolgokat. Vegyük előtérbe a régóta húzódó feladatainkat, keressük fel azokat a barátokat és/vagy ismerősöket, akikkel nem sikerül dűlőre jutni és tegyünk pontot a dolgok végére. Ez felfog minket annyira szabadítani, hogy ne az maradjon meg ebből a hétből, hogy súrlódni kellett, hanem az, hogy végre lezártuk a húzódó kérdéseket!

Halak: A munkánk és teendőink terén ez egy feszültebb szakasz lesz. Valószínű úgy tudjuk konfliktus mentesen lezárni ezt a hetet, ha be sem megyünk dolgozni. Ha már nincs szabadságunk akkor írassuk ki magunkat betegállományba vagy észrevétlenül húzzuk meg magunkat egy olyan sarokban, ahonnan nem lehet semmenyi vizet sem felkavarni. Nem kell lemennünk kutyusba, csak szimplán kerüljük azokat a helyzeteket ahol kitörhetnek a feszültségek.

Ebben a szakaszban a Június 17-re eső Telihold egy igen különleges nap lesz. Egyrészről Hétfőre esik, ami a Hold napja, lásd az angol nyelvben a Moonday-ből kialakult Monday kifejezést, így ez egy nagyon misztikus jelenség is egyben, ahol a Hold életterületei hihetetlenül felemelkednek. Az intuitív érzetek, az érzelmi töltetek, a gondoskodással kapcsolatos érzések, stb.

Viszont a Június 14,15, 16 és 18 napok elég kemények lehetnek, szóval vigyázzunk magunkra.

Ezen a héten kerüljünk minden beavatkozást a derék vonaltól egészen le a térdig. Az alhasi szervektől, a nemi és ivarmirigyeken át, a csípőnk és térdünkig most nem terheljük a szervezetünket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük