Havi asztrológiai előrejelzés: Szeptember 17 – Október 17: Nap a Szűzben…

Szép lassan a tűz bolygók elkezdenek átszivárogni a Szűz jegyébe, az Oroszlán jegyéből. Ez lejjebb fogja húzni a világban tomboló tüzeket és “tüzeket” is. Tehát magát a feszültebb, élesebb szituációkat is. Először a Nap (Szeptember 17), majd a Mars is (Szeptember 25). Ami már nemcsak a dolgok megoldását fogja támogatni, hanem azt az érzést is, hogy képesek legyünk másokat szolgálni és erőn felül segíteni.

Emellett változatlanul maradnak a Vénusz/Merkúr és a Nap/Mars együttállások. De ebben a hónapban a kellemes és diplomatikus beszéd bolygóállása pont a partnerkapcsolat területén helyezkedik el az égen.

Így kiváló lehetőségünk lesz fontos és mély dolgokról beszélgetnünk társainkkal, partnereinkkel. És ez az élet összes együttműködésén alapuló területére érvényes. Tehát a férfi/női kapcsolatokra, a házastársi kapcsolatokra, az üzleti kapcsolatokra, a munkatársi kapcsolatokra, minden együttműködésre.

Mindez azzal megtámogatva, hogy a Mars a Szűz jegyében áll, képesek lehetünk komoly nehézségeket és félreértéseket is legyűrni, még azokon a területeken is, amelyeket most úgy érzünk, hogy életünk legfeszítőbb részei.

Szóval valami csak történni fog Brexit téren is! 

Ennek az időszaknak a legfontosabb napja, az Október 13-ra eső Telihold lesz. Ezen a napon ünneplik Laksmi napját, a Szerencse Istennőj napját is, Indiában. Sőt ezen a napon kezdődik az utolsó hónapja annak a 4 hónapos szakasznak, amikor az Istenek alszanak. Ilyenkor az a szokás Indiában, hogy minden este gyertyát gyújtanak, hogy ezzel is ébresztgessék az Isteneket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük