Havi asztrológiai előrejelzés: Szeptember 17 – Október 17: Nap a Szűzben…

Szép lassan a tűz bolygók elkezdenek átszivárogni a Szűz jegyébe, az Oroszlán jegyéből. Ez lejjebb fogja húzni a világban tomboló tüzeket és “tüzeket” is. Tehát magát a feszültebb, élesebb szituációkat is. Először a Nap (Szeptember 17), majd a Mars is (Szeptember 25). Ami már nemcsak a dolgok megoldását fogja támogatni, hanem azt az érzést is, hogy képesek legyünk másokat szolgálni és erőn felül segíteni.

Emellett változatlanul maradnak a Vénusz/Merkúr és a Nap/Mars együttállások. De ebben a hónapban a kellemes és diplomatikus beszéd bolygóállása pont a partnerkapcsolat területén helyezkedik el az égen.

Így kiváló lehetőségünk lesz fontos és mély dolgokról beszélgetnünk társainkkal, partnereinkkel. És ez az élet összes együttműködésén alapuló területére érvényes. Tehát a férfi/női kapcsolatokra, a házastársi kapcsolatokra, az üzleti kapcsolatokra, a munkatársi kapcsolatokra, minden együttműködésre.

Mindez azzal megtámogatva, hogy a Mars a Szűz jegyében áll, képesek lehetünk komoly nehézségeket és félreértéseket is legyűrni, még azokon a területeken is, amelyeket most úgy érzünk, hogy életünk legfeszítőbb részei.

Szóval valami csak történni fog Brexit téren is! 

Ennek az időszaknak a legfontosabb napja, az Október 13-ra eső Telihold lesz. Ezen a napon ünneplik Laksmi napját, a Szerencse Istennőj napját is, Indiában. Sőt ezen a napon kezdődik az utolsó hónapja annak a 4 hónapos szakasznak, amikor az Istenek alszanak. Ilyenkor az a szokás Indiában, hogy minden este gyertyát gyújtanak, hogy ezzel is ébresztgessék az Isteneket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .